Jerky je super, ale cena je strašná v tom balíčku v podstatě nic není, ale na bajka nevidím jediný důvod to vozit. tatranka tyčinka atd udělá lepší službu
glutamát sodný a konzervačný prostriedok dusitan sodný. Pri vykone maso je hlupost a ak ide o energiu, cokolada je lepsia. Mozno vyuzitie niekde na severnom pole, ale aj tak by som si urobil vlastnu zmesku
Ak chceš aby to išlo ako po masle-neexistuje jesť mäso min. 3hod. pred výkonom.
Dôvod je jednoduchý, dlhé trávenie, tým pádom je slabšie prekrvenie ciev
mgx: vieš koľko máš v sebe svojej vlastnej kyseliny glutamovej a jej solí? len aby sme uviedli na pravú mieru jej údajnú škodlivosť - je prudko biogénna a asi by si bez nej nefungoval
ale proti rýchlosoli (NaNO2 + NaNO3) som aj ja, nitrozamíny sú riadna drba...
No na bike neviem,ale na trek fajn a nemusíš ho kupovať lepšie vyrobiť svoje,prípadne priprcnúť svoje ingrediencie,stačí ak máš sušičku na ovocie,alebo vieš niečo podobné vyrobiť
Za 2,5ejra kúpiš nie 50g ale 1kg škvarkov. Výživná hodnota, skladovanie, životnosť to isté. A škvarky sú bez glutamanov a iných bordelov.
Čokoláda je fajn, ale pri výnimočne dlhých výletoch (maratóny, viac denné akcie...) škvarky, klobáse, saláme potešia.
suhlasim, pri 2 tyzdnovom vylete tiez najlepsie idu masove speciality a salam herkules (a rovnake chute maju aj himalajisti)...ale pisat na stranke susene maso...vrcholovi sportovci? To tazko... alebo pred 30timi rokmi. Fuu, a na ten biftek som dostal chut, hlavne ked jem stravu bez E-ciek (a je to riadna otrava).
-Jožko, čo nám dáva hus?
-oškvarky
-a ešte?
-oškvarky
-ale Jožko, čím sa prikrývaš v postieľke?
-perinou
-a čo je v perinke?
-perie
-no vidíš, tak čo nám dáva hus?
-oškvarky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
divil by ses jak je to sušené maso dobré, ale klobása je tak supr
glutamát sodný a konzervačný prostriedok dusitan sodný. Pri vykone maso je hlupost a ak ide o energiu, cokolada je lepsia. Mozno vyuzitie niekde na severnom pole, ale aj tak by som si urobil vlastnu zmesku
chutnejsia je domaca nie fistron klobasa
Dôvod je jednoduchý, dlhé trávenie, tým pádom je slabšie prekrvenie ciev
ale proti rýchlosoli (NaNO2 + NaNO3) som aj ja, nitrozamíny sú riadna drba...
Teraz je hitom slepačia polievka s rezancami.
Čokoláda je fajn, ale pri výnimočne dlhých výletoch (maratóny, viac denné akcie...) škvarky, klobáse, saláme potešia.
-oškvarky
-a ešte?
-oškvarky
-ale Jožko, čím sa prikrývaš v postieľke?
-perinou
-a čo je v perinke?
-perie
-no vidíš, tak čo nám dáva hus?
-oškvarky...
nekecas? ani chlieb nie? ani vitaminy?
napr.
E 300 (0-) Kyselina askorbová - vitamín C, prír., gen-tech.,