Kategórie
Bike-techposledný komentár: 19. 1. 2021 o 21:48
savings Elite adaptér zadnej osy pre trenažér, 10 a 12 mm os
22,99 €
savings
MOC 35,99 €
savings Elite Misuro B+ snímač rýchlosti, výkonu a kadencie
48,99 €
savings
MOC 79,99 €
Caute. Som v trenazerovani a vo Zwifte uplne novy a potreboval by som poradit. Na Zwifte si vyberiem nejaku trasu, hodi ma to na start a idem. No stale niekam odbocim a uz neidem tu navolenu trasu. Ako to funguje? Ked mi vyskakuju tie rozne odbocky tak nemam nic potvrdzovat a proste len ist? A za dalsie ako vypnem aplikaciu Zwift na tablete? Dik
Trasu ideš podla výberu, ak klikneš na tie šipky tak si ju zmeníš, preto nejdeš zvolenú. Na tablete klikneš na lavy dolý roh kde sa ti objaví oranžové tlačítko pauzy alebo vypnutia.
Ked pocas jazdy kliknem na lavy spodny roh tak mi ukaze oranzovym menu. Ziadna pauza ani ukoncenie. Ja som ale narazal nato ako vypnem celu apku Zwift. Ked kliknem na tie dvierka v menu co su vpravo hore tak ma to hodi akoby na vyber profilu... V Rouvy kliknem na svoj profil a tam mam ukoncit aplikaciu. V Zwifte nic take nevidim...
co som si zbezne pozrel, tak na tablete sa Zwift vypina v celku, ako aplikacia. T.j. pozries zoznam otvorenych apiek a zatvoris ju posunutim. Dedikovany button tam nie je.
Presne tak😉
Áno, keď odbočíš tak logicky zmenis trasu.