Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Možno pretlačilo tesnenie medzi komorami keď šla vidla na doraz, to už nezistí nikto. Odsledoval som ze pri fukani + komory sa shaft začal vysúvať až okolo tlaku 90 psi, čo je celkom slušná hodnota
22.07.2025 - 22:09:50
00
Ahojte, na novo biku mám vidlicu FOX 36 Grip X2 MY25, a všimol som si že cca 1 cm ostáva zanorený a ide vytiahnuť. Skúsil som ju vyfúknuť a znova nafúkať kde každých cca 10 PSI som ju prepružil nepomohlo, ďalej som ju skúsil vyfúknuť, otvoril som vrch (kde sa dávajú tokeny) a skúšal ťahať hore, bolo počuť syčanie ale stále ju ako keby podtlakom ťahalo dole. Inak v tej nohe bolo na dne vidiel dosť vazelíny. Po nafúknutí nepomohlo ani to stale cca 1 cm ostáva zanorený. Viete poradiť čo sa da ešte spraviť, hlbšie sa do toho nevyznám aby som tam niečo rozoberal. Budem vďačný za každú radu.
23.07.2025 - 06:58:47
00
Ahojte, nemate prosim niekto podobnu skusenost?
Tlmic RockShox Deluxe Select nereaguje na zmenu reboundu, po poslednych 2-3 pojazdoch som si vsimol mastnu piestnicu. V servise mi povedali, ze to vyzera na upchaty ventil a mam kupit novy tlmic, lebo servis tohoto vyjde cenovo rovnako.
Par pojazdov dozadu sa pri prepruzovani zacal ozyvat klepavy zvuk, neviem ale na 100% urcit ci zvuk isiel z tlmica alebo nie. Kadencia klepania sa ale nezhodovala s pohybom piestnice. Nasledne pri "zoskoku" z chodnika na cestu to tresklo najhlasnejsie za ten cas co sa zvuk objavil a odvtedy je ticho. Rebound bol stale rovnaky ako predtym. V pondelok som upravoval sagy a prenastavil som rebound o 2 kliky na pomalsi. V utorok som bol jazdit a tlmic hupal jak besny, pri kazdom zabere ma hupalo ako na trampoline.
Viem, ze tazko posudit takto z par viet, ale ja tlmic ozaj KO a neoplati sa ho opravovat?
Dakujem
06.08.2025 - 20:47:14
00
Podľa popisu to znie ako problém s tlmiacou časťou. O co konkrétne sa jedná s popisu ťažko zistit.. . No a keďže sa tie základné modely deluxov dajú v niektorých rozmeroch zohnať pomaly za cenu servisného kitu tak sa servis naozaj neoplatí...
06.08.2025 - 21:24:38
01
Hej je mi jasne, ze z popisu sa neda urcit problem. V servise sa v podstate len previezol po predajni a hned usudil, ze tlmic je KO. Preto som skusal, ci nahodou nevie niekto poradit. Je to nazor jedneho pana a uz som mal vselijake skusenosti v servisoch.
Novy tlmic na bikediscount stoji 30 eur, to fakt nema zmysel servisovat.
Dikes :)
07.08.2025 - 20:24:36
00
keyboard_arrow_up