Lokalizácia
Formulár sa odosiela
vydli maju obidve zoom :D
fakt asi skus ten bazar alebo nieco ine nie demu.
napr. jeden s lacnejsich authorov alebo kellysov.............
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 13:47:55
00
chcem si kupit MTB-cko ale nic drahe

Fakt pozri nieco v bazaroch, na tom co si pozeral, sa budes v lese trapit a nadavat. Jazdil som cez sviatky na 15 rocnom biku, full zelezo s pevnou vidlou, ale malo to spolahlive radenie. Zelezo neodsudzujem.
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 13:59:12
00
preco, mojej babke staci **bike** za 40 kacek. tymto nechcem borisa urazit, ale ide o to co s tym bikom chce. nemusi sa hned kazdy hrat na Randyho Spanglera :D :D :D
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 15:07:41
00
Ak uz by som sa mala rozhodnut z tych dvoch tak urcite nie pre ten full :oops: .Fakt radsej este trocha dosetri a kup daco poriadnejsie.Tieto dva by som brala jedine zadarmo. :lol:

Ty byvas asi na nejakom majetku s velkou stodolou ... sak na co by Ti take bolo ... doma by to akurat zavadzalo

Mas pravdu - teda s tym zavadzanim. Haraburd je u nas uz beztak dost - tymi nas uz zasobuje babka ked jej to doma zavadza, tak naco dalsie. :lol:
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 15:15:01
00
si kukni zivotnu uroven bosorka. aj bikeri ktori si to uzivaju nemaju na 50 litrove biky. a nie este niekto kto ma narocnu cajku, ci nebodaj kupuje benzin do auta :?
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 15:17:20
00
si kukni zivotnu uroven bosorka. aj bikeri ktori si to uzivaju nemaju na 50 litrove biky. a nie este niekto kto ma narocnu cajku, ci nebodaj kupuje benzin do auta :?

chester ... on pytal radu a viaceri mu radia radsej jazdeny bike ... ak nechce dosetrit - pozri, ja sam mam bike na splatky, dva roky - a co ...
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 15:28:32
00
ja mu nezakazujem kupit jazdeny bike, je to len na nom. ale ide o tie haraburdy z tesca a babkin DH special. treba sa kuknut na vyplatnu pasku ci vreckove, odratat nutne vydavky a poviem ti vacsine ludi na NORCO nezvysi....
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 15:31:40
00
kukni lagonda ja som jazdil 3 roky demu za 12 litrov. stacila. teraz mam len staru macochu ravo ram predne kolo s brzdou aj to mechanika a v biku je uz 18 papirov. na to nevyvali kazdy take love
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 15:34:29
00

Nic v zlom, ale asi si sa troska preratal. Tiez nemam bike za 50-tis - tolko by som zan urcite nedala.Moj ma vysiel cca 27-tis aj s doplnkami a cez znamu so zlavou ako minulorocny model.Taktiez som ho chvilu musela splacat. Zrejme si toto cele zle pochopil. Tu ide o to poradit a radsej dosetrit a nie vyhodit peniaze zbytocne. Nejde o vytahovanie sa ja mam drahsi bike! :? Co sa tyka tohu druheho "narocnu cajku" chlalabohu nemam - ani po tom netuzim. A korunky na benzin odchadzaju najma v lete do motorky takze nie vsetko ide do biku. :lol:
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 15:36:00
00
to nie je možné...tie biky suu dosť predražené...za tú cenu kúpiš určite niečo lepšie...no ja by som povedal aby si si ešte trošku našetril,neolutuješ to...
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 16:00:47
00
2bosorka: ahaaa skus to povedat rozvedenej matke s 2 detmi. to ze mas motorku dosvedcuje ze asi nezijes z ruky do huby
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 16:01:03
00
to jadšej pozri niečo v bazari za 8litrov, nech to je k svetu :oops:
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 16:10:06
00
2bosorka: ahaaa skus to povedat rozvedenej matke s 2 detmi.

ahaaa, a ty to skús povedať rozvednej matke so 4 deťmi :lol:

to ze mas motorku dosvedcuje ze asi nezijes z ruky do huby

chester neviem prečo tu navodzuješ takéto hypotetické situácie? My radíme tomu kto sa pýtal, teda borisovi a nie rozvedenej matke s dvoma detmi.

Rozvedenej matke s dvoma detmi na dochádzanie do práce by sme asi poradili iný bicykel ako borisovi, ktorý tým, že sa zaregistroval na odbornom MTB servery predpokládam že sa MTB chce venovať trochu viacej. A jemu "babkin DH special" z TESCA za 6000 určite stačiť nebude...
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 17:55:22
00
asi mate vsetci pravdu ja si to radsej rozmyslim ale predsa kazdy zacinal s niecim horsim.
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 18:12:20
00
asi mate vsetci pravdu ja si to radsej rozmyslim

vyborne rozhodnutie..skus pockat, sporit, hladat nieco radsej jazdene, ale v slusnom stave.

..ale predsa kazdy zacinal s niecim horsim.

to nam je jasne, vacsina na tomto fore su tiez len normalni ludia a nie miliardari, kt. by nevedeli, kde dat peniaze.
Zobraziť komentár 16.02.2007 - 18:17:35
00
keyboard_arrow_up