Lokalizácia
Formulár sa odosiela
meridu tam dal akože omylom :D ja by som volil GT mohutnejší bike na tvoju postatu triangel ma určite vyššiu tuhosť tako ten specik na tvoju váhu.Predsalen te je postavený s M4 je dosť odlahčovaný materiál.Ono vydražať to vydrží len koľko pod tebou.Ten bike je urečný inej kategórií ludí ako tebe s tvojími kg (samozrejme to nemyslím v zlom alebo že by som narážal na tvoju váhu) určite nechodíš na nijaké marartóny a podobne akcie . len upozorňujem že tudy cesta nevede.
tebe by bol najlepší nejaký oceláčik napr: http://www.marinbikes.cz/pine_mountain.htm Rám výborný vidla tiež komponenty taktiež len možno by som na tvoju váhu volil min juicy 5 alebo 7 doplatok za výmenu by určite nebol nijako vysoký a funkčne by si si polepšil.
Zobraziť komentár 14.04.2007 - 21:48:54
00
Ok tak Merida pada, teraz uz to vyzera len medzi Special a GT :)

2rasto: no kolega ma tiez okolo 120 a bike Kellys ktore su na tom zevraj este horsie ako Meridy a zatial drzi :) Inak co sa tyka vahy tak ta pojde dole, co som si navaril... :) 10kg uz mam za sebou. Na maratony sa nechystam, teda aspon zatial ale nejake par km tury okolo Zobora su v plane.
Zobraziť komentár 14.04.2007 - 22:12:30
00
ja sa pripajam za to GTcko,maju vraj dost pevne ramy,co je pri Tvojej vahe dost podstatne,ale az na tu vidlu vyzera aj ta Merida dobre,ma dost mohutny ram(mal by byt aj pevny).Spesla neber,sice ram ok,ale tie "svoje" OEM komponenty co tam davaju posledne niesu nic moc(z vlastnej skusenosti),myslim si,ze si tym se*u na hlavu :roll:
Zobraziť komentár 14.04.2007 - 22:53:57
00
Dik za rady, a keby som nieco prihodil a isiel rovno do

Specialized Rockhopper Pro
http://www.specialized.cz/new/kolo_sk.p ... 1&c=10&x=6

coz je vlastne uz vrch rady a taktiez ma o dost lepsiu vidlu co vy nato?
Zobraziť komentár 14.04.2007 - 22:58:19
00
Ja by som bral na Tvojom mieste GT, ale uvažoval by som o GT Zaskar Expert Disc - je z nich najlahší-11,4kg a má podstatne lepší rám pri porovnatelnej výbave a je stavaný aj na sútažné pouzitie - ztakže by mal niečo vydržať - ak pridaš 2000 sk navrch.
Zobraziť komentár 14.04.2007 - 23:06:50
00
Skús toto http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/deta ... -pro6.html za 51999Sk zľava z 71999Sk

obchod http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/?profile=57
Zobraziť komentár 14.04.2007 - 23:21:32
00
dobrý tip
Zobraziť komentár 14.04.2007 - 23:31:09
00
neviem co je na tom biku take extra, ked je taky drahy, keby ze su na nom brzdy magura nepoviem
Zobraziť komentár 15.04.2007 - 12:59:28
00
Dik za rady, a keby som nieco prihodil a isiel rovno do

Specialized Rockhopper Pro
http://www.specialized.cz/new/kolo_sk.p ... 1&c=10&x=6

coz je vlastne uz vrch rady a taktiez ma o dost lepsiu vidlu co vy nato?

za tie prachy deorecko (na tom Rockhopperi)? :roll: To radsej ten Zaskar.
Zobraziť komentár 15.04.2007 - 18:00:44
00
Tak vdaka este raz za rady, rozhodol som sa nakoniec pre GT Avalanche Pro tak som ho bol dnes objednat, do piatka dorazi a cez vikend ho pojdem riadne zabehnut tak uvidime ;)

Pre ten Zaskar som sa nerozhodol preto ze na vahe ramu mi az tak nezalezi a predsalen odlahceny ram nemusi az tolko vydrzat ked je vylozene balancovany na ine vahy pre zavodne pouzitie.
Zobraziť komentár 16.04.2007 - 18:03:10
00
Tak vdaka este raz za rady, rozhodol som sa nakoniec pre GT Avalanche Pro tak som ho bol dnes objednat, do piatka dorazi a cez vikend ho pojdem riadne zabehnut tak uvidime ;)

Pre ten Zaskar som sa nerozhodol preto ze na vahe ramu mi az tak nezalezi a predsalen odlahceny ram nemusi az tolko vydrzat ked je vylozene balancovany na ine vahy pre zavodne pouzitie.

kamo chcel som napisat dobra volba,budes spokojny,ale oproti tomu Zaskaru co pisali chalani o triedu nizsi :oops: nechces si to este rozmysliet?
Zobraziť komentár 16.04.2007 - 21:16:08
00

kamo chcel som napisat dobra volba,budes spokojny,ale oproti tomu Zaskaru co pisali chalani o triedu nizsi :oops: nechces si to este rozmysliet?

Nah, v pohode, uz aj tak mi hovoria ze som blazon ze som do toho tolko prachov dal, co sa tyka toho Zaskaru tak ma mierne horsiu vybavu (tiez vidla je len 80mm coz sa mi zda malo) a ten rozdiel vo vahe nieje az taky zavratny :) Na preteky ziadne sa tak skoro urcite nechystam, az vobec. ;)

A navyse Zaskar sa robi len do velkosti X coz je mi malo a Avalanche sa robi az XL a XXL. Ako som vravel Zaskar je pretekarsky a nie pre takych manikov ako som ja ;)
Zobraziť komentár 16.04.2007 - 22:39:35
00
ked tak tak ok :wink: inac pekny akurat dufam,ze nebudes mat problem s tymi hydrami LX,neviem presne co,ale viem,ze su na ne nejake staznosti,popozeraj na fore :idea: ale snad to take hrozne nebude.
Zobraziť komentár 16.04.2007 - 23:05:04
00
ked tak tak ok :wink: inac pekny akurat dufam,ze nebudes mat problem s tymi hydrami LX,neviem presne co,ale viem,ze su na ne nejake staznosti,popozeraj na fore :idea: ale snad to take hrozne nebude.

Dik, no dufam aj ja ze nebudu problemy, idem mrknut co a ako :)
Zobraziť komentár 16.04.2007 - 23:06:23
00
shtif: dobre si vybral... zaskar je uz chrtacky stroj... k tym brzdam, mam ich uz 2 a pol roka a bez problemov...
Zobraziť komentár 17.04.2007 - 08:07:29
00
keyboard_arrow_up