čaute bikeri, chcel by som ako amatér poradiť ohladom bicykla CTM RAMBLER 3.0 (2020) , či je dobrá voľba na jazdenie po horách lesných cestičkách a pod.
Taktiež rozmýšľam nad jeho verziou s 29palcovými kolesami.
Je vhodné na tomto bicykli skákať? povedzme nejaky buny hop a podobne ?, 
Viem že na skákanie slúžia celoodperované 
bicykle , tiež či sa môže aj downhill a pod.
Presne aký teren sa odporúča pre tento bicykel? 
Tiež by som chcel poradiť na koľko barov by som mal nafúkať kolesá a vzduchovu vidlicu podla váhy človeka, niekto píše ,že do lesa menej barov a na cestu viac. hmotnosť mam 60kg.
A čo sa týka tej 
vidlice tak na to vraj treba špecialnu pumpu na dofukanie.
Ak by bol niekto ochotný zodpovedať tieto otázky pre niekoho možno primitívne no som začiatočník skúsenosti nemám a za každu pomoc ďakujem
Tento 
bicykel je štandardný horský bicykel, na ktorom sa dá jazdiť po lese. Aj na bicykli s pevným rámom sa dá jazdiť dolu kopcom dokonca aj v pretekoch DH bola ešte nedávno kategória hardtail ale tie bicykle mali inú geometriu, vidlicu s vyšším zdvihom a hlavne chalani na nich majú úplne nízko sedlá. To si ale vieš pred jazdou znížiť aj ty. Ak to vieš, skákať sa dá na čomkoľvek, čo môžeš vidieť v mnohých videách na youtube a nemyslím tým tie, ktoré končia katastrofou. Už len to, že si vyberieš bike so vzduchovou vidlicou ti zaručí vyšší jazdný komfort ako keby si mal pružinovú, najmä pri tvojej hmotnosti, ktorá sa dá povedať, že je nižšia. Na každej vidlici máš tabuľku, podľa ktorej sa nafúka vidlica, a rovnako, aj na plášti je udané, na aké tlaky sa odporúča fúkať. V skratke tak.