Lokalizácia
Formulár sa odosiela
To ma nenapadlo, no znižovať pružinový Lyrik tiež nie je najpríjemnejšie :).

No, viem že na východe pár Vanov odišlo, ťažko povedať čím to je, no Foxu jazdím už druhú (síce 32) a nemám žiaden problém zatiaľ, a v okolí viem len o jednom pustenom tesnení na pieste vo vzduchovej komore. Ťažko povedať, čím to je u Vanov, môže to byť len blbá náhoda? Lyrikov sa predsalen toľko nejazdí zatiaľ.
Zobraziť komentár 24.06.2009 - 12:11:20
00
neviem kde nakupujes ale cena 20-25k za wotan alebo lyrik. :shock: :lol:
Wotan Lyrik sa daju zohant nove okolo 15k

len v rychlosti som kukol koloshop.cz a kupkolo.cz + tuning-test.cz
nevyhladaval som specialne akcie a podobne..
Zobraziť komentár 24.06.2009 - 12:13:57
00
Neviem prečo by som nemal dôverovať SR / kvalitativne išli dopredu/ keď na druhej strane sa možno pokazilo viac foxiek ako SR.
Za ďalšie máš záruku a cenu ktorá je neporovnatelná.
Durolux neni vidla pre gramohoničov ale inak je super.
Zobraziť komentár 24.06.2009 - 13:31:11
00
Evo co sa tyka kvality vnutornosti vyssich radov SR Suntour(Epicon,Axon,Durolux atd.),bol by si velmi prekvapeny,Roman(coby odbornik) by ti o tom nieco povedal...Nie kazdy proste musi mat Foxu a spokoji sa z lacnajsou ale stale funkcne perfektnou alternativou(niezeby som jednu foxu nejazdil :mrgreen: ).Svojho(teraz Speckinho) Lyrika som daval tunit Milanovi a bola to sice fajn vidla,ale chodom skor taky priemer.Trochu sa prepadala do zdvihu a ked som ju dofukol,tak zase stracala citlivost...po navrate od Milana som tu vidlicu nespoznaval co sa tyka chodu-pri mensom tlaku bola o dost progresivnejsia a citlivejsia.Nelutujem ;) hoci oproti Vanu stale mierne zaostava...
Inak ak su uz nove Fat Alberty pevnejsie,tak ma to tesi-ja uz som s nimi po mojej skusenosti uz nechcel nic mat...
Znizovanie zdvihu atd.to vsetko zavisi od individualnych preferencii jazdca a celkovej geometrie biku.Napr.na Reignovi som tych prednych 160mm pocitoval ovela viac a horsie vo vyjazdoch ako na Spicym,ale znizovanie zdvihu mne osobne pride zbytocna babracka pocas jazdy ako aj lock.Je to moj osobny nazor,nikomu ho nenutim a netvrdim,ze ho musia zdielat vsetci-tu nejaka vseobecna pravda neexistuje,je to na poziadavkach kazdeho.
Zobraziť komentár 24.06.2009 - 14:00:23
00
no ano... moj epicon od milana je chodom super vidla...
... odhliadnuc od yebnuteho tlmica ktory nejakym zazrakom stale spenuje olej (nezavisle od druhu...) a nasledne nechodi v plnom zdvihu :D

dalsia vec je, ze servis funguje na jedinom mieste v cesku a posielat to tam, ked sa rozbehne sezona a milan nestiha je tiez zaujimave

...preto som zvedavy na dlhodobe skusenosti s duroluxom predtym, nez zacnem zvazovat jeho kupu
Zobraziť komentár 24.06.2009 - 14:05:49
00
Myslím, že výmena nebude problém u Romana, otázne je koľko mať bude času.
Zobraziť komentár 24.06.2009 - 14:10:56
00
ja som tiez zvedavy na neskorsie recenzie na durolux, kedze ponuka 180mm vidlic nieje velmi bohata
Zobraziť komentár 24.06.2009 - 14:11:21
00
Myslím, že výmena nebude problém u Romana, otázne je koľko mať bude času.

vymena coho ?:)

lebo vymenit olej zvladnem aj sam ..
mna by skor potesili nove puzdra a gufera
Zobraziť komentár 24.06.2009 - 14:17:05
00
X-Fusion Vengeance? :wink:
http://www.pinkbike.com/product/x-fusion-shox/Vengeance-HLR/
Zobraziť komentár 24.06.2009 - 14:18:55
00
vymena coho ?:)

lebo vymenit olej zvladnem aj sam ..
mna by skor potesili nove puzdra a gufera

Komplet, Roman s tým problém nemá, len ten čas :) ... to už sa musíš potom s ním dohodnúť.
Zobraziť komentár 24.06.2009 - 14:30:49
00
pardon, ale do nebies vychvalovat vidlicu, pri ktorej je bezne, ze sa speni olej v tlmici a znizi sa tym vyuzitelny zdvih, pripadne dojde k roztrhnutiu tlmica je trochu odveci nie? Chod ma sice pekny, ale kazdych 300km rozoberat vidlicu a vypustat olej z tlmica, to je trochu na zamyslenie.
Zobraziť komentár 24.06.2009 - 17:11:58
00
... pri ktorej je bezne, ze sa speni olej v tlmici a znizi sa tym vyuzitelny zdvih...

V dôsledku čoho sa spení olej v tlmiči? To som ešte nepočul žeby sa olej spenil ...
Zobraziť komentár 25.06.2009 - 07:36:06
00
to sme zatial nezistili :) .. a nerobi to len moj epicon..
Zobraziť komentár 25.06.2009 - 07:47:56
00
pardon, ale do nebies vychvalovat vidlicu, pri ktorej je bezne, ze sa speni olej v tlmici a znizi sa tym vyuzitelny zdvih, pripadne dojde k roztrhnutiu tlmica je trochu odveci nie? Chod ma sice pekny, ale kazdych 300km rozoberat vidlicu a vypustat olej z tlmica, to je trochu na zamyslenie.

to si trochu prehnal nie ? Co ja viem tak davhan je tu prvy co po 1.5 roku riesi nejaky problem s tunenym epiconom... neviem o tom ze by niekto kazdych 300km vypustal olej z tlmica... ak mas nejake konkretnejsie info, tak napis, dost by ma to zaujimalo..
Zobraziť komentár 25.06.2009 - 08:52:47
00
neprehnal, to je moj nazor. podobrny problem ma aj napr JAro
a problem s penenim oleja oficialne priznava aj M.Slanec a odporuca prave olej odlievat...

je moznost, ze bola vadna seria tlmicov
Zobraziť komentár 25.06.2009 - 12:26:11
00
keyboard_arrow_up