Evo co sa tyka kvality vnutornosti vyssich radov SR Suntour(Epicon,Axon,Durolux atd.),bol by si velmi prekvapeny,Roman(coby odbornik) by ti o tom nieco povedal...Nie kazdy proste musi mat Foxu a spokoji sa z lacnajsou ale stale funkcne perfektnou alternativou(niezeby som jednu foxu nejazdil

).Svojho(teraz Speckinho) Lyrika som daval tunit Milanovi a bola to sice fajn vidla,ale chodom skor taky priemer.Trochu sa prepadala do zdvihu a ked som ju dofukol,tak zase stracala citlivost...po navrate od Milana som tu vidlicu nespoznaval co sa tyka chodu-pri mensom tlaku bola o dost progresivnejsia a citlivejsia.Nelutujem

hoci oproti Vanu stale mierne zaostava...
Inak ak su uz nove Fat Alberty pevnejsie,tak ma to tesi-ja uz som s nimi po mojej skusenosti uz nechcel nic mat...
Znizovanie zdvihu atd.to vsetko zavisi od individualnych preferencii jazdca a celkovej geometrie biku.Napr.na Reignovi som tych prednych 160mm pocitoval ovela viac a horsie vo vyjazdoch ako na Spicym,ale znizovanie zdvihu mne osobne pride zbytocna babracka pocas jazdy ako aj lock.Je to moj osobny nazor,nikomu ho nenutim a netvrdim,ze ho musia zdielat vsetci-tu nejaka vseobecna pravda neexistuje,je to na poziadavkach kazdeho.