Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no ako som spominal, moje aktualne rukavice su kratke spešl, a ani mi nejako v tychto 7 stupnovych teplotach zima nie je :P a pod nulu uz moc neplanujem jazdit, ked tak tak iba vynimocne.
Zobraziť komentár 22.11.2009 - 21:49:54
00
nosit bezprstaky v takychto teplotach je hazard. Ono sa ti to vypomsti neskor (klby). Nedajboze si zlomis nejaky prst a potom budes teplotu vnimat uplne inak.
Zobraziť komentár 22.11.2009 - 21:54:33
00
hmm no tak som pokukal nieco, fox ma celkom fajn kusky.
inac je rozdiel medzi gelovymi vystelkami a ziadnymi velmi citelny? lebo teraz mam vystelky na dlane tak ci mi to bude velmi vadit ked presedlam na normalne.
Zobraziť komentár 22.11.2009 - 22:56:01
00
Citit to urcite budes ale velka zmena to neni. Budes mat lepsi feedback. Ja akurat vozim Bomberi od Foxu za 50 E. Maju zasebou jeden a pol sezony ale uz su na sracku. Pomohli pri viacerych padoch. Najvic ma stve to, ze sa paraju medzi palcom a ukazovakom ale troska nite a ihla to poriesi. Inak su celkom fajn. Jazdil som ich aj v zime pri -5 ale pod ne som si hodil take cinske bavlnene.
Zobraziť komentár 23.11.2009 - 10:59:45
00
ako uz bolo pisane, jedny rukavice budu malo na zimu aj na leto.
ja som si teraz na leto kupil GIRO REMEDY a na zimu CHIBA PRO.
Zobraziť komentár 24.11.2009 - 19:10:08
00
Ja ako dlhé používam Fox Driftcat. Po prvom výjazde sa začali párať, tak som ich reklamoval. Zatiaľ som ale spokojný. Na leto mám lacné Kellysi, ktoré si super plnia účel, v podstate sú stále v pohode a to dostávajú zabrať. Osobne ale preferujem krátke rukavice, kvôli citu. Ale keď prizimí, tak je to proste povinnosť, prsty sa ochladzujú ako prvé a najrýchlejiše.
Zobraziť komentár 24.11.2009 - 20:27:42
00
keyboard_arrow_up