Ďakujem chlapi, zatiaľ sa zoznamujeme. Keďže som doteraz jazdil len na HT zvykám si na aj na iný posed a aj na to, že nemusím všetky nerovnosti vychytávať nohami, je to pre mňa všetko úplne nové.
large: tie
plášte tam boli keď som kupoval, na ceste sú už objednané Micheliny Wild Rock´ry zo Suncycle
matvej11: zajtra /piatok o 8,00 ráno v Záhorskej Bystrici

zihadlo5: tá modrá na ráfoch dráždi aj mňa a je možné, že nálepky pôjdu dolu. V sériovke mal ten
bike zelené polepy. Čo sa týka hmotnosti chlapík mi tvrdil, že bike má 12,3 kg, ja som ho teraz postavil niekoľkokrát na osobnú váhu a ukázal mi zakaždým 10,2 kg aj s pedálmi. Pridržiavali sme ho dvaja z oboch strán len za konce riadidiel. Neviem ako veľmi môžem veriť tejto osobnej váhe ale podľa ďalšieho člena rodiny (ženského rodu) váži dobre. Nechce sa mi ale veriť, že by vážil fakt len toľko.
000lukash: áno, je to Trek Fuel EX 9.8 2012 carbon ale nie je katalógový, je to viacmenej skladačka; stroj je na XT okrem bŕzd, kazety a reťaze - tie veci sú SLX. A kde som zohnal - no niekto ponúkal, ja som dostal tip

viperkiler: Trek to má také mohutné tak to môže takto pôsobiť.