Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Sa astro nedopocita. :-)
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 11:31:20
02
mam kamosa, ktory sa celkom dobre zivi dost sofistikovanou pracou, vysoku skola ma, vsetko, ale ked pride na gramatiku, tak konec. nic mu to nehovori. raz si pisal s nejakou mladuchou, a opytal sa, ako sa pise ,,Ty si,,. samozrejme povedali mu to opacne a aj to tak napisal:)

Aka velkost ramu je ten mondraker?
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 11:48:25
00
Toto tvrdím , toto tvrdím..kratší je lepší /predstavec/ :lol: Ináč pekný bike, tiež som nad ním uvažoval, ale zmenili sa priority a mám iné stroje. A oprav si narÍchlo na Y , bo ťa astro, laco a spol zožerú :lol:

Vcera som v tescu narazil na novy biker a bol tam navod ako vybrat spravnu velkost ramu. a co teda ma prekvapilo, napisali, ze ked si medzi, kup si vacsi a daj kratsi predstavec(vsade inde ti poradia opacne). co sa mi nezda odveci.
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 11:52:59
00
Ja to tvrdím tiež , a ako dôkaz pozri moje komenty ohľadom výberu 29 erov pre dámy...A sám pri výške 178 mám Cannondale Scalpel2 carbon veľkosť L , ale po skúsenostiach som skrátil negatívny pôvodný predstavec z -15 stupňov 110mm na +5 s dĺzkou 90mm. A teraz to je len jazda...
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 12:08:13
01
Apropo blato. Kamo si to chcel strihnuť zo spoločného výjazdu domov skratkou, a takto dopadol. Proste " nevydalo"
-Skôr sa mu nechcelo priebežne čistiť, asi to nespravil na 20tich metroch. A ak áno, tak potom je asi lepšie zobrať bike na chrbát a oprať len topánky. :rain: :)
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 12:34:11
00
Ja to tvrdím tiež , a ako dôkaz pozri moje komenty ohľadom výberu 29 erov pre dámy...A sám pri výške 178 mám Cannondale Scalpel2 carbon veľkosť L , ale po skúsenostiach som skrátil negatívny pôvodný predstavec z -15 stupňov 110mm na +5 s dĺzkou 90mm. A teraz to je len jazda...

Urcite je to obratnejsie a zabavnejsie teraz. Ja som kompenzoval dlhsiu ramovku 35mm predstavcom:)(povodne 80mm-uplne mimo na takyto typ biku). Prvykrat trosku nezvyk, ale kedze som prechadzal postupne, cez 50mm,tak to bolo ok.
Ale aby sme tu neriesili predstavce, ale bajky v galerii, pre toto sa mi paci ten koncept, ktory zvolil mondraker, kona to teraz na processoch riesi podobne, dlhsi ram a 40mm predstavec. kona dokonca protestuje proti cislovaniu ramov podla velkosti sedlovej trubky, S a M tusim maju u nich rovnake, aj standover.
Ja by som urcite skusil zohnat ten 10mm na mondrakera, nemusi to byt zle.
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 13:21:29
00
mam kamosa, ktory sa celkom dobre zivi dost sofistikovanou pracou, vysoku skola ma, vsetko, ale ked pride na gramatiku, tak konec. nic mu to nehovori. raz si pisal s nejakou mladuchou, a opytal sa, ako sa pise ,,Ty si,,. samozrejme povedali mu to opacne a aj to tak napisal:)

Aka velkost ramu je ten mondraker?

M
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 13:49:39
00
M

velmi zaujimava geometria, jazdis uz dlhsie, ci prvy poriadny bike?
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 14:41:04
00
velmi zaujimava geometria, jazdis uz dlhsie, ci prvy poriadny bike?

tak jazdim dlho ale konecne na poriadnom :)
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 16:16:43
00
tak jazdim dlho ale konecne na poriadnom :)

ake mas z toho dojmy? co som pozeral tabulku s geometriou, tak to ma razvor jak bmw 7 long. moze to byt celkom stabilne, ale ako to zataca?
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 16:35:13
00
ake mas z toho dojmy? co som pozeral tabulku s geometriou, tak to ma razvor jak bmw 7 long. moze to byt celkom stabilne, ale ako to zataca?

Tak rok a pol som len vyberal do coho investovat mal som troch favoritov spezialized,commencal a mondraker ale nakoniec som dal na mondraker hlavne kvoli forward geometry a zatial co som snival tak ozaj aj prezivam ked slapem do kopca mam tlmic a vidlu v rezime trail a suspenson zero sa stara aby si sa nepohupaval a nestracal energiu a funguje to krasne to pohltava nerovnosti a vyskrabes sa tim kde len chces a zjazdy tam neni co komentovat podielal sa vyvoji jeden zo svetovych zjazdarov Fabian Barel a neni tomu ozaj co vytknut uz len na cloveku jake zdvihy zvoli take mu bicykel otvori moznosti ako ja som zatial spokojni nadmieru len este doladievam zadny tlmic :)
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 16:48:14
00
Nuz, ten modraker by som rad oskusal aj ja :) zaujima ma ta forward geometria..
Utiahnute vracacky si na tom daval hned ako na starom bajku?
Ja ked som presiel na fulla s dlhsim razvorom, na niektore som sa prvu sezonu nevedel trafit :)
Teraz je to v skutku moderne natahovat dlzku hornej ramovej a k tomu co najkratsi predstavec.
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 20:16:34
00
čo je to utiahnutý vracák?
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 22:37:58
00
,,tazky switchback" ;)
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 22:51:07
00
fotky z vyjazdov pekne pokope
resources/image/thumb/152120
Zobraziť komentár 17.03.2014 - 22:57:56
00