Lokalizácia
Formulár sa odosiela
xm teleskopku som zvazoval.. ale .. zatial ju proste nevyuzijem...
co sa tyka brzd... nikdy nehovor nikdy :)
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 12:47:26
00
marek_K na mojom nerve je dlzka od stredu osi slapania po vrch sedlovej trubky presne na milimeter podla Canyon tabulky.

ale co sa tyka brzd tak nove shimano su komfortom, moznostou davkovania aj brzdym ucinkom inde ako cenovo odpovedajuce magury, avidy a ine.

Nezmysel. Zaujimalo by ma kolko ludi co toto siri aj realne aktualne generacie tych brzd jazdilo, alebo len papagajuju co si precitali. Shimana su spolahlive, a brzdia OK. Ale davkovatelnost nie je ziadny zazrak a packy maju trochu gumovy chod. A ergonomia pacok mne osobne vyhovuje ovela viac na avidoch. Vzhlad/design je dalsi bod pre Avid. :D

Nove elixiry uz zdaleka nie su take nepodarky ako tie starsie. Ano, stale su narocnejsie na udrzbu, hlavne koli tomu ze pouzivaju DOT a nie mineralny olej, ale ziadna tragedia to nie je. Mam doma jedny XTcka a jedny elixiry 7 a moj dalsi bicykel bude mat zase elixiry. A to aj koli tomu, ze ergonomia Elixiry + Sram trigger shifter (MMX) je svetelne roky niekde inde ako ergonomia XT brzdy + XT radenie.
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 13:01:39
07
Kks riesimu tu chobotiny, kazdemu vyhovuje ine. Ja som len napisal ze byt na tom novom nerve al 8 este shimano brzdy a teleskop tak je dokonaly = citaj, samozrejme pre mna dokonaly. Niekomu inemu zas moze vadit ze to nieje cele na srame.
Ale odhliadnuc od osadenia ako to zacali minuly rok ramom na nerve 29 tak aj tohtorocne nove ramy (nerve , spectral) su fakt paradne.
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 13:13:52
01
Nerve AL 8.0 + Shimano brzdy + teleskop = Nerve AL 9.0 ;)
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 13:20:05
01
Ja mam Elixiry 5 a som spokojny...a ak je krokioss spokojny s tymi brzdami nevidim dovod preco by ich mal na odporucania niekoho menit..o to mi slo. A ody na brzdy mozete pisat v inej teme na to urcenej. a teraz sup sup nahadzujte fotky svojich tatosov ;)
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 14:12:01
00
no šarvanci moji nepodareni,na polienko kazdy kľačať do odvolania. ci neviete,ze tamten hľa kanón je takzvany xc bicigeľ a na ňom teľeskop moze len usmevy vyvolat? co ste sa uz vari pomiatli?
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 14:15:44
00
no šarvanci moji nepodareni,na polienko kazdy kľačať do odvolania. ci neviete,ze tamten hľa kanón je takzvany xc bicigeľ a na ňom teľeskop moze len usmevy vyvolat? co ste sa uz vari pomiatli?

bratm toten teľeskop maju aj v hvezdarňi ta hybaj navštivic.
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 14:19:30
03
Nerve AL 8.0 + Shimano brzdy + teleskop = Nerve AL 9.0 ;)

9 nebola v takej peknej farbe :)
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 14:27:26
00
Odporúčam ti synak vziať do ruky ostatné číslo magazínu Biker a trochu poštudovať, povenovať sa vzdelávaniu svojho teleskopkou cez vajcia načatého mozočku a zistiť konečne čo je to XC bike, čo je to trail bike a pod. Snáď sa s tebou bude dať potom onakvejšie diskutovať lebo toto čo si zatiaľ popísal nemalo ni hlavy, ni päty, len dostatok trápneho pokusu o vzbudenie záujmu u tu diskutujúcej, poväčšine normálne zmýšľajúcej, bajkujúcej komunite... ty estét. :fubar:
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 14:27:38
09
krokioss veď ja som to nepísal tebe. ;)
A hej táto čierno-modrá sa páči najviac aj mne. Nedal by som o 600€ viac za 9.0 verziu.
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 14:54:33
01
Astro, on tie kategorie bicyklov chape velmi dobre. Totiz mnoho banov do zadu tu aj on dal fotku bicykla podobnej kategorie ako tu ten Canyon. Mal na nom teleskopku a niektori clen(ovia) sa tu do neho obuli, ze teleskop na takom bajku nema co hladat. Naslednu argumentaciu nezvladol (aj ked mal v podstate pravdu) co vyustilo do banu ... a od vtedy tu strasi s novo zalozenymi kontami a len vtipnou formou podava a opakuje tie iste nezmysly, co mu tu niektori "seriozni" clenovia vycitali na jeho bicykli. Len to uz si jaksi vela ludi radsej nepamata.
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 15:02:21
06
Viem, že mal tých nick-ov už viacero ale nepamätám si ani jeden. Ale to, že to nezvládol a naďalej nezvláda už začína byť pre mňa dosť otravné. Navyše aj to priblblé montovanie viery a vecí s tým súvisiacich do jeho príspevkov je pre mňa rovnako otravné.
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 15:09:58
05
[quote=""]svojho teleskopkou cez vajcia načatého mozočku
Ta toto si zabil ...lepšie to byť nemohlo :y:
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 15:26:58
01
Viem, že mal tých nick-ov už viacero ale nepamätám si ani jeden. Ale to, že to nezvládol a naďalej nezvláda už začína byť pre mňa dosť otravné. Navyše aj to priblblé montovanie viery a vecí s tým súvisiacich do jeho príspevkov je pre mňa rovnako otravné.

To bude prave suvisiet s tymi kategoriami bajkov...AM/EN ;)
Zobraziť komentár 25.03.2014 - 16:05:22
00
Posledný výjazd

Prílohy:

WP_20140320_002.jpg
WP_20140320_002.jpg 395.97 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 25.03.2014 - 17:43:30
04

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up