Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ja to uz jazdim nejaky ten km, islo mi o farbu :) a nic nerezonuje, akurat puka pri chladnuti
Zobraziť komentár 17.11.2014 - 20:52:11
02
Keby ste aspon tak ako riesite farby a podobne prkotiny aj jazdili na tých bicykloch aj ked zrejme ked je po sezone tak aby sme sa nenudili treba riesit ci kotuc zlty alebo zeleny:)
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 09:41:58
00
double, keď budem slobodný bezdetný, alebo postarší s detmi v prdeli preč, možno potom budem jazdiť pravidelne :) takto aspoň niečo riešim .. iní neviem aké majú dôvody
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 09:47:48
02
tu nejde o to ako si to vysvetlujem ja.. uz plno ludi popisalo tak ako v teme galeria nasich cestakov tak aj tu..ze je to galeria..
takze ano ide hlavne o vizualnu stranku ;) o funkcnej nikto nepochybuje

Chlapče, chlapče, teba by som asi nepoveril úlohou urobiť napr. takú galériu nositeľov nobelových cien. Ktovie, ako by si to poňal.
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 10:12:01
00
sranda diskusia :)

misopetrovic, chyba ti trochu nadhladu, si vo svojich reakciach prilis vyhraneny, ale to bude zrejme vekom
yeti 575 funkcne urcite parada, brzdy by som overkillom nenazyval, radsej mat bezpecnu rezervu, ako niekde v lese brzdit bradou v zemi, farebne by som daval kotuce skor nejake kontrastne, ale netusim pohnutky kupy modrych, ci to bolo naozaj cenou, alebo bola snaha ladit to k ramu(to sa urcite nepodarilo)
farebne plaste na meride su ok, nakolko je to HT pomerne klasickeho tvaru, dodavaju tomu retro nadych 90tych rokov, na fulle by to asi vyzeralo trochu divne
spesl camber ok, skoda toho odtienu zelenej, mohol to byt paradny rastafariansky bike :)
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 10:17:22
01
double, keď budem slobodný bezdetný, alebo postarší s detmi v prdeli preč, možno potom budem jazdiť pravidelne :) takto aspoň niečo riešim .. iní neviem aké majú dôvody

Tiez mám rodinu a neriesim jazdím. Ja len ze to je uz prehnané ked ked sa riesit vyslovene prkotiny akej farby su kotuce ci obímka. Ale tak otom je forum, ja som len dal moj nazor kedze je tu podobných podla mna nezmyselných diskusii dost. Viac ma zaujímaju technické veci alebo nejake novinky
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 10:21:07
00
praveze pri overkille skor hrozi brzdenie bradou v zemi:) mne prijdu ako brzdy na narocny teren v bike parku, kde sa dost narobis. Uz take deore s 203mm kotucmi toho zvladaju dost. ja mam slx-180 kotuce, este som nemal problem, ze by som nevedel dobrzdit, skor bol problem prepalena rychlost, tam uz brzdenie s oboma zaseknutymi kolesami nepomoze:) kazdopadne sainty velmi dobre vyzeraju a keby mam 250€ navyse, bol by to fajn rozmar:)
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 10:29:12
00
Tiez mám rodinu a neriesim jazdím. Ja len ze to je uz prehnané ked ked sa riesit vyslovene prkotiny akej farby su kotuce ci obímka. Ale tak otom je forum, ja som len dal moj nazor kedze je tu podobných podla mna nezmyselných diskusii dost. Viac ma zaujímaju technické veci alebo nejake novinky

na technicke veci a novinky su tu ine fora.. do galerie moze pridat kazdy svojho krasavca a musi ocakavat, ze sa k tomu ludia vyjadria ci uz pozitivne alebo negativne, prip. poradia ako to este vylepsit. keby to tak nefungovalo, tak tu to forum skutocne mat vobec nemusime... a vobec to nesuvisi s tym, ako kto na biku jazdi
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 10:47:39
02
praveze pri overkille skor hrozi brzdenie bradou v zemi:) mne prijdu ako brzdy na narocny teren v bike parku, kde sa dost narobis. Uz take deore s 203mm kotucmi toho zvladaju dost. ja mam slx-180 kotuce, este som nemal problem, ze by som nevedel dobrzdit, skor bol problem prepalena rychlost, tam uz brzdenie s oboma zaseknutymi kolesami nepomoze:) kazdopadne sainty velmi dobre vyzeraju a keby mam 250€ navyse, bol by to fajn rozmar:)

viem co chces povedat ale mas pravdu aj nemas :)
kazdy ma ine naroky na brzdy ,jazdi inym stylom atd. ,povedat na nieco ze je overkill len podla toho na akom bajku to je ,je relativne ...ako keby si povedal ze na ht sa neda jazdit enduro a pod. ,hlavny limit je biker...momentalne mam elixir5 na 200 kotucoch ,mam okolo 90kg + vybava a tie brzdy v nejakom kopci priklad 45 stupnov maju problem, dokazem zastat ale niekedy nie uplne presne kde potrebujem-vednutie brzd,popularne prelozenie zadku nehrozi ani ho neviem lebo...napisane vyssie, pri brzdeni musim packy tlacit tak silno ze mi neostava "svalovy tonus" na riadenie a pod. tu staci "tuknut" no a na to kolko,kedy... si treba zvykat u vsetkeho.... ;)
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 13:48:00
00
viem co chces povedat ale mas pravdu aj nemas :)
kazdy ma ine naroky na brzdy ,jazdi inym stylom atd. ,povedat na nieco ze je overkill len podla toho na akom bajku to je ,je relativne ...ako keby si povedal ze na ht sa neda jazdit enduro a pod. ,hlavny limit je biker...momentalne mam elixir5 na 200 kotucoch ,mam okolo 90kg + vybava a tie brzdy v nejakom kopci priklad 45 stupnov maju problem, dokazem zastat ale niekedy nie uplne presne kde potrebujem-vednutie brzd,popularne prelozenie zadku nehrozi ani ho neviem lebo...napisane vyssie, pri brzdeni musim packy tlacit tak silno ze mi neostava "svalovy tonus" na riadenie a pod. tu staci "tuknut" no a na to kolko,kedy... si treba zvykat u vsetkeho.... ;)

Elixir 5 som jazdil, to by islo dole z noveho biku bez otestovania, aby sa aspon dali predat ako uplne nove:)
nechcem byt najmudrejsi, ani nemam nic proti saintom na akomkolvek bajku, skor naopak, vyzeraju dobre.len mi ide o to, ze neexistuje situacia v slovenskych kopcoch, kde by boli napr. XT brzdy slabe, alebo nebodaj zvadli a nebrzdili. sainty ocenis imho najma v 3 a viac km zjazde, ale ozaj zjazde...
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 13:59:36
01
... a tie brzdy v nejakom kopci priklad 45 stupnov maju problem, dokazem zastat ale ...

To máš ešte dobré. Ja na takom kopci mám problém udržať sa štvornožky.
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 14:03:29
01
v 45° zastavim bez brzd vemi rychlo - ked chcem ist hore :)
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 14:22:13
00
neexistuje situacia v slovenskych kopcoch, kde by boli napr. XT brzdy slabe, alebo nebodaj zvadli a nebrzdili.

hmm mne uz par krat zvadli. a to sa vravi ze MK sa nepovazuju za kopce :lol:
bud to je mojimi 95kg alebo by som mal menej brzdit...
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 16:02:10
01
hmm mne uz par krat zvadli. a to sa vravi ze MK sa nepovazuju za kopce :lol:
bud to je mojimi 95kg alebo by som mal menej brzdit...

nedrzim furt tie brzdy stlacene, brzdim ked treba:) potom sa stihaju aj ochladzovat. ale uznavam, ze 95kg je vyrazne viac ako 65kg a moze to byt citelne:)
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 16:15:28
00
nedrzim furt tie brzdy stlacene, brzdim ked treba:) potom sa stihaju aj ochladzovat. ale uznavam, ze 95kg je vyrazne viac ako 65kg a moze to byt citelne:)

Je to rozdiel , uviaz si na bike 30kg olova a uvidis ake to je pre bike aj pre teba nielen dole aj hore:)
Zobraziť komentár 18.11.2014 - 16:52:17
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up