Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftGusto0 napísal:
vsetky dierky v jednej lajne - nenici to platnicky? nieco take som tu uz tusim videl.

Mal som tak Formule a skončilo to takými ako pozdĺžnymi vlnkami na platničkách aj kotúči.
Zobraziť komentár 21.04.2017 - 21:57:59
00
arrow_leftzihadlo 5 napísal:
matt tie ubery by si mohol naskladniť, myslím že by sa minuli farby fajn pre ladičov...

zatial po novom v ponuke prave Corsa Estrema :) ...a uvidime co bude dalej
Zobraziť komentár 22.04.2017 - 00:18:08
03
arrow_leftdaniel_po napísal:
Cena, ako sa patrí... :D Ináč, tie Uber kotúče, čo sa tu spomenuli vôbec nevyzerajú zle a cenovo sú na tom, ako XT. Máte s nimi nejaké skúsenosti?

mame. stoja za pi. za malo. netrva dlho a budes mat kotuc jak dvojprudovku a platnicky z ciarou v strede. vzdy automaticky vyluc kotuce s dierami v pravidelnom rade za sebou - len taky tYp.
Zobraziť komentár 22.04.2017 - 01:37:27
05
este k tym posratym guide brzdam - prave som montoval par veci na bike pred barakom, 10 minut na bike na stojane svietilo slnko a samozrejme predna brzda prestala fungovat - packa sa nevracia spat. Presne ten problem ktoreho je plny internet. Dal som ho na 5 min do garaze a zrazu ide. Takze asi idem prehodit stare dobre XTcka, guidy pojdu do predajne na reklamaciu a pak do inzeratu...
Zobraziť komentár 22.04.2017 - 11:58:22
00
vitaj v Avid by SCAM svete :lol: ale dolezite je, ze to vyhrava testy a v recenziach to chvalia! (vsak sa treba odvdacit najvacsim zadavatelom inzercie :lol: )
Zobraziť komentár 22.04.2017 - 12:22:10
04
No to slniecko ich prehrialo do cervena 😁😂
Zobraziť komentár 22.04.2017 - 17:10:04
01
pardon za ot, ale tyka sa to viacerych brzd sram? :D osobne mam elixir 7 trail(myslim ze rv2014) ale zeby sa inac spravali na slnku ako v chladku som nepostrehol, robia zatial svoju pracu ako maju a to im davam celkom zabrat :D
Zobraziť komentár 22.04.2017 - 22:22:38
00
S nevracajucou packou som sa u Guide RSC stretol. Najprv vzdy, ked som viezol bajk v aute, ale po chvili sa rozchodila, potom cez zimu, ked bol bajk hore kopytom, tak sa nechcela vratit vobec, ale nejako som to rozchodil. Podobny problem som mal so starymi Code brzdami (prvy model), ale tam sa to stalo az po case, ked napuchlo tesnenie. Elixiry tento problem nemali.
Co sa tyka slnka, raz na vyjazde som nechal bajk na silnom slnku, dost hic bol vtedy, aj som dlhsie popijal kofolu a potom ked som chcel odist, tak som musel bajk nosit, pretoze kvapalina sa tak rozjarila, ze kompletne zablokovala brzdy :D /ale packy neboli k tomu tie spravne + asi trosku moc kvapaliny/

edit: tak som chvilu pozeral tie problem, asi tuna http://forums.mtbr.com/brake-time/sram-guide-rsc-problem-971220-2.html dobre popisuju .. zrejme zle technicke riesenie, novy piestik do packy sa vypredal velmi rychlo :lol:
A pozeram, ze existuju dve revizie A1 a B1

a este tuna https://bicycles.stackexchange.com/questions/38683/sram-guide-brake-lever-wont-return
Zobraziť komentár 22.04.2017 - 22:31:10
00
to uz mohli rovno spravit zvolavacku - ci to sa vo svete bikov nenosi, aha. shimano s XT tak isto. ale uz sme v inej teme
Zobraziť komentár 22.04.2017 - 22:53:23
00
Mozno preto vydali Guide Ultimate :lol: .. ale ked prisli s Guide na trh, tak to bolo kvoli tomu (namiesto Avid mena), aby sa problemy s Avidami nespajali. No, tak to teraz maju este viac :D
Ale ked to vezmem v sirsich suvislostiach .. napr. problemy s Pike su/boli prakticky rovnakeho razu. Aj ine veci co predavaju maju viac verzii. Ci za to moze vyroba v nedostatocnej presnosti/zmatkovitosti, alebo dodavatel, co to robi ma problem to neviem. Ale mne sa paci, ze maju pekne pomenovane vsetky verzie a ako nahradny diel to dohladas , pripadne aj kupis. Obvykle to ani nestoji vela a vsetko sa da spravit. Blbe je, ze problem s packou na brzde vadi viac, ako obcasny problem s vidlicou, alebo tlmicom. Na druhej strane, u Shimana ked sa nieco pokazi, rovno kupujes celu paku, ziaden nahradny diel :D .. aj ked, ako som pozeral, mozno ta paka nestoji o moc viac, ako tuna tie ND. Mne osobne vadi to prehrievanie, lebo paku poriesis, vymenis, vyreklamujes, opravis, ale prehrievanie asi len zmenou brzd. A kedze Code brzdy tie neviem, ci nemaju svojske problemy s packami (taperbore), tak bud vezmes Code brzdic + Juice packu (tam cas od casu treba tiez vymenit tesnenie), alebo proste zahodis to cele a prejdes na nieco ine. Hope alebo Zee/Saint.
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 09:40:24
00
Co sa tyka sramu ako takeho dost to ***** ako sa pisalo pred nejakym casom ze pike vidlice maju od vyroby malo oleja... to iste plati pre rebu.... po roku som si konecne nasiel cas rozobrat tu moju.... molitany suche ako sahara

A 15W olej co ma byt na spodku cca 5ml tak v jednej nohe nebolo absolutne nic a v druhej tak 3 kvapky....

Vidlica premazana doplnena o olej a zrazu je to uplne ina vidla :) citliva proste parada :)
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 10:08:08
00
podla mna sram nikdy nemal skutocne dobru brzdu. a uprimne lutujem kazdeho kto si kupi bicykel za tazko zarobene prachy a musi sa srat s vecou ako sram. specialne ak je to niekto novy v tomto sporte, nevie srobovat, kazde skrtanie brzdy znamena par dni v servise. tam este pocuva bullshit od predavaca co musi nieco vymysliet aby nebol za totalneho debila - to ho akurat tak dobre demotivuje hned na zaciatku.
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 10:55:21
03
Ja som asi jeden z mála komu či už elixíry, juicy alebo guide R fungovali perfektne a v podstate sa teším keď niekto donesie avid brzdy na odvzdušnenie pretože zatial som nemal problém ani pri jedných brzdách, asi som divný :lol: ale aj ja osobne preferujem na svojom bajku shimano brzdy (chod páky sa mi páči viac, a aj dizajnovo sú shimaná krajšie) :)
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 11:09:41
00
daj tomu cas. a tiez, jazdil si aj realny kopec? alebo len karpaty? ono na tom dost zalezi.
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 11:14:18
04
Avid/sram. Kto to vedel nastavit a osefovat si aj servis mohol byt spokojny. Tie brzdy mi fungovali no vyslovene spokojny som nebol ani s jednymi (mal som 3 sady). Nebrzdili nijak extra, nastavit to tak aby to neskripalo nepiskalo nesuchalo bolo umenie. Jedine co na tych brzdach bolo fajn bola vaha. Ale dizajn, odolnost, tuhost slaba. Boli to vsetko take plastove hrackarske brzdy.
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 11:20:43
02

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up