Lokalizácia
Formulár sa odosiela
chlapci ale ja som kúpil ten bajk za cenu za akú by ho nikto len tak nekúpil... to že som ja doňho vrazil len 2500€ (samotná cena bajku pultová bola 2369€) a to kolko bežne stoja tie vymenené komponenty si môžte kludne dohladať a vypočítajte si čo by to človeka stálo...

hovorím bajk je pod hmotnosťou lectora LC8 a s cenou je podstatne nižšie ako LC8 a je s plnou 3ročnou zárukou ;)

nehovoriac o tom že cena za ktorú sa niečo predáva neznamená že to bude aj cena za ktorú sa to predá...

a v poslednom rade.. to za kolko kto čo predáva vám môže byť absolútne ukradnuté...
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 12:46:57
09
Pozrel by som za co Ide jazdena lc8 popripade vyssi model a podla toho by som nastavil cenu
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 12:52:54
00
vsimol som si, ze viacerí trpíte syndromom vyhoretia vyskladaného bicykla, proste ked už dosiahnete finálny set up nastáva čas predaja a kúpi nového bicykla na ktorom zacínate znova hladanie vašeho finálneho set upu. Poniektorí viac ten bicykel umývajú a skladaju- rozkladaju ako jazdia:)
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 13:23:46
022
R4DY lenže ja k tomu bajku viem dať úúplne kompletnú 3ročnú záruku (tj. ako by si kúpil nový kus v predajni) a najazdených 2500km má v podstate len rám kazeta a vidlica) vidlica je po kompletnom repase, prevodník je menený za oválny (origo kruhový mám stále a je skoro ako nový)

v podstate väčšina komponentov na tom bajku nemá ani 1000km za sebou a to v kombinácii s kompletnou zárukou dáva dokopy ľahko zabehnutý, nastavený nový bajk :)

nikoho nenútim ho kúpiť a predať ho nutne nepotrebujem preto tie rečičky poniektorých o cene neriešim :) ak sa predá tak sa predá ak sa nepredá budúcu sezónu na ňom znovu budem jazdiť :)

doublev podstate máš pravdu, chvíľkovo som si moje nutkanie skladať a ladiť bajky ukojil keď som zákazníkovy skladal toho favorita... ale keďže takéto servisné práce moc často nerobíme (objví sa taký človek cca. raz za rok) tak, už zase mám nutkanie vyskladať niečo nové :D
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 13:30:13
00
double pre veľa z nás je to skladanie skoro taká istá zábava ako jazdenie na tom bicykli. Pre niektorých možno ešte väčšia. Niekedy si to skús a pochopíš.
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 13:43:12
015
nekritizujem len proste, viem ze sú takí ludia, mna zamrzí ked vidím faktúru za posezonny servis, že by som mohol byt viac technicky zdatný a viacej vecí si spravit sám, na druhej strane zase ak by som mal stále niečo meniť a skúšať viem, žeby to išlo tiež do penazí a možno aj viac a to nehovorím o strávenom čase pritom. Bývam v byte a mam rodinu ale verím tomu ak budem mat raz mat dom tak nejaku podobnu dielnu ako Tesák ci Dano budem mat:) Takto som rád,že mi ostáva čas na ten bike. Trocha ma aj odrádza,že v posledných rokoch prichádza čoraz viac nových štandardov čo mnohým bicykloskladačom nevyhovuje, Dobrú cenu tiež treba poctivo hladat v eshopoch. Na druhej strane hladám nový bicykel a nemôžem nájst taký čo by mi vyhovoval pri cene ktorú som ochotný dať, kedže nechcem na novom bicykli nic menit. Všetko ma svoje + a -
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 13:55:57
01
keby si rovno kupil novy, usetris na servise :)
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 13:57:03
00
tak hlavne bike ma sluzit cloveku, a nie clovek jemu. Bike je na jazdenie, ked chcem skladat, mozem si kupit Lego technic (ak by som bol taky infantilny).
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 13:58:47
05
i.imgur.com
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 14:06:55
018
arrow_leftiron.hide napísal:
tak hlavne bike ma sluzit cloveku, a nie clovek jemu. Bike je na jazdenie, ked chcem skladat, mozem si kupit Lego technic (ak by som bol taky infantilny).

Preco tak prikro? Su aj biky pre skladacov. :)

Zobraziť komentár 07.11.2017 - 14:22:31
014
MageZ:

+ strmy uhol sedlovky
+ inovativny upinak sedlovky
+ jednoprevodnik
+ cista jednoducha linia ramu
+ dobry reach
+ moderny offset na vidlici
+ specialna protipraskacia konstrukcia
+ nejde zlomit patka
+ bowdeny nejdu po rame
+ moderny nizky stred
+ zadne odpruzenie prekonava dnesny najnovsi trend softailov, kedze ram je stale tuhy
+ konstrukcna vychytavka umoznuje drobne odpruzenie aj vpredu
+ ciste a farebbne zladene linie vratane pneumatik

- male kolesa
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 14:43:42
08
nieco tomu ale chyba:

images-na.ssl-images-amazon.com
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 14:51:42
00
misopetrovic bez krokodila za kolko?
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 16:23:48
01
Miso to ze davas zaruku 3 roky je ok, no stale je to bazarovy jazdeny bajk...podla mna ak ho predas tak za cca 1800 - 2000 eur, ak vobec. komponenty taka stredna trieda, mas tam skoro zakladne GX radenie - /zakladne v strednej triede bajkov/ plus Reba je sice ok, ale nie je to SID. Tych 2800 si hodne prestrelil. Tot moj nazor :)

Naposledy upravil Hack3r dňa 07.11.2017 - 16:38:24, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 07.11.2017 - 16:36:42
08
asi to nechajme na vsemocnu ruku trhu
Zobraziť komentár 07.11.2017 - 16:37:47
07

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up