Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftKristina napísala:
Ďakujem za info. Osobne som o ňom koncom minulého roku rozmýšľala. Ty si si vybral lesklý variant rámu lebo sa ti tak páči, alebo bol proste skladom?
Za mňa nepriestrielná špecifikácia. Rozumiem a páči sa mi tvoj výber plášťov. Bohužiaľ AXS teleskop pridal na váhe, ale zase sa ti krásne vyčistil kokpit. Nech slúži k radosti.

Ďakujem :) Popravde, ešte minulý týždeň som žiaden nový bajk nepotreboval.
Videl som však, že Velocity ho má v ponuke, tak som sa chcel ísť iba „pozrieť“.
Je to rarita vôbec ho vidieť, nie to ešte mať – špeciálne tebe nemusím vysvetľovať :)
Tak to aj skončilo – love at first sight.

Úprimne, nemohol som si už vôbec nič vyberať, tie bicykle sú prakticky vypredané.
Vyrobených je iba 10 kusov za tento rok – a tento môj je prvý z desiatich.
Takže som šťastný ako blcha, že som ho vôbec zohnal – a ešte v takejto konfigurácii, ako ho mám.

Ďakujem aj za milé slová — nech aj tebe všetko jazdí s radosťou a ľahkosťou :)
Zobraziť komentár 30.10.2025 - 18:25:28
08
Myslím, že na to som sa nepýtala. By mali zaujímali tvoje myšlienkové pochody z čoho si vydedukoval, že sa bojím či nie je ľahší? :?: V poslednom čase sa mi vidí, že niektorí nerozumejú písanému textu, alebo hľadajú za jednoduchou otázkou zložité konšpirácie. |(

Riadne by si vystrelila kebyze ma ten Unno 9,55kg 😂
Zobraziť komentár 30.10.2025 - 20:18:22
00
Tragic22 Podľa seba súdim teba. :lol: Ja by som to nebrala vôbec tak Tragic-ky ako si niekto myslí. :angel: Navyše ja mám hmotnosť udávanú vždy s pedálmi. :!:
Zobraziť komentár 30.10.2025 - 20:43:40
00
...
V poslednom čase sa mi vidí, že niektorí nerozumejú písanému textu, alebo hľadajú za jednoduchou otázkou zložité konšpirácie. |(

Neber to tak vážne, su aj ine moznosti: robenie si srandy, podrypkavanie, ... ;)
teda taky bol moj pochop
Zobraziť komentár 30.10.2025 - 22:58:09
01

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up