Lokalizácia
Formulár sa odosiela
... ako to ale funguje:
- čo sa týka iba zadnej stavby, tak je to vlastne jednočap, alebo sa mýlim?
- a mám pocit, že pri pružení stredové zloženie oproti prednému prešmyku mení polohu?
Zobraziť komentár 17.01.2008 - 13:34:37
00
nemeni, je tam taky dzindzik, na ktorom je presmyk uchyteny
Zobraziť komentár 17.01.2008 - 13:43:26
00

vam sa ta vidla na to podoba?

Aspon vidno aki "odbornici" testuju biky na MTBS.

Dijck: Na mojom biku moja MX Comp ETA nevyzera az tak strasne. Aj ked si viem samozrejme predstavit nieco fajnovejsie.
Zobraziť komentár 17.01.2008 - 15:43:35
00

ani nie, kedze to vyzera na MX Pro ETA 2007

sak toto som chcel naznacit. kde sa stala chyba? dufam ze sa to takto nepredava. 120/150 je dost haluz. ze slavo?
Zobraziť komentár 17.01.2008 - 22:04:57
00

ani nie, kedze to vyzera na MX Pro ETA 2007

sak toto som chcel naznacit. kde sa stala chyba? dufam ze sa to takto nepredava. 120/150 je dost haluz. ze slavo?

Hmmmm, nuz ako by som to...
Lepsie ako s drotom do oka. Mal som tu cest absolvovat len jeden naozaj kamenisty zjazd v Karloviciach. Mal som pocit akoby som sa vznasal, takze az take strasne to nie je. Zdvih 120 vpredu urcite nie je optimalny, ale jazdit sa na tom da bez problemov. Stale cakam, kedy zlezie sneh zo Slanskych aby som mohol konecne trochu poprasit na mojom hekacovi.
Zobraziť komentár 17.01.2008 - 23:17:02
00
vladol: netusim...najprv som myslel, ze by sa to mohlo este predavat v nejakej inej povedzme europskej specifikacii, ale ked aj tam v clanku(reps tabulke) maju uvedenu inu vidlicu, tak neviem. ak sa ti chce, zamailuj tam.
Zobraziť komentár 18.01.2008 - 09:20:32
00
Na domácich stránkach GT je Force 3 aj v čiernom prevedení a tam je tá vydla čo sa udáva v popise,teda XC 600 ATA 2,teda pokiaľ ma zrak neklame,ináč fest by ma zaujímalo či sa dá u nas kúpiť aj v čiernom prevedení :roll:
Zobraziť komentár 18.01.2008 - 18:28:01
00
Na domácich stránkach GT je Force 3 aj v čiernom prevedení a tam je tá vydla čo sa udáva v popise,teda XC 600 ATA 2,teda pokiaľ ma zrak neklame,ináč fest by ma zaujímalo či sa dá u nas kúpiť aj v čiernom prevedení :roll:

Vcera som si bol GT Force 3 objednat, a dodava sa len v striebornej farbe. Ja mam zase obavy z tych brzd Tektro Auriga, neviete co su zac ? Asi ich budem musiet skoro vymenit.
Zobraziť komentár 05.02.2008 - 08:16:41
00
Už sa tu o nich kdesi písalo,bohvieaká chvála na ne nebola,možno by nebolo zlé ich vymeniť hneď pri kúpe :roll:
Zobraziť komentár 05.02.2008 - 09:32:55
00
ak sa vies dohodnut s predajcom, tak ich skus vymenit za nieco viac overene
Zobraziť komentár 05.02.2008 - 09:37:59
00
To Exige:
Mne osobne sa tiež páči viac GT. Ale práve kvôli Maestr-u som si kúpil Reigna.
Možno by bolo ešte dobre venovať pozornosť tlmičom .Force má Float R a Reign má RP2. Teraz si nevšímajme nastaviteľnosť- nenastaviteľnosť Pro pedal-u. Float R je základný model a ako taký má horšie vlastnosti( vlastná skúsenosť) a údajne- toto som len počul- má aj iné tesnenia ako RP.
Zobraziť komentár 05.02.2008 - 11:10:06
00
2lakko: O tie tektra sa nemusis bat, brzdia:) Ak by si ale chcel HFX9 za smiesnu cenu s 200mm kotucom tak daj vediet..
Zobraziť komentár 05.02.2008 - 11:26:25
00
To Exige:
Mne osobne sa tiež páči viac GT. Ale práve kvôli Maestr-u som si kúpil Reigna.
Možno by bolo ešte dobre venovať pozornosť tlmičom .Force má Float R a Reign má RP2. Teraz si nevšímajme nastaviteľnosť- nenastaviteľnosť Pro pedal-u. Float R je základný model a ako taký má horšie vlastnosti( vlastná skúsenosť) a údajne- toto som len počul- má aj iné tesnenia ako RP.

V com ma horsie vlatnosti? napr. horsie tlmenie? Ako si na to prisiel?
Tesnenia su urcite rovnake, lebo nahradna sada je len jedna.
btw. Maestro sa sprava solidne aj pri tlmicoch bez propedalu.
Zobraziť komentár 05.02.2008 - 11:34:35
00
No, za svet sa mi to nedalo nastaviť tak, ako som potreboval. Myslím kombinácia pruženia a tlmenia. Keď som mal nastavenú určitú tvrdosť, nedarilo sa mi tam doladiť tlmenie. Keď som potom dajme tomu ubral na tvrdosti, tak to tlmilo tak ako som chcel, ale bolo to mäkké. Pri RP2 som to nastavil hneď. Neviem to celkom vysvetliť, lebo je to pocitová záležitosť . Dokonca som pre zaujímavosť skúšal oba tlmiče na tom istom ráme( nie Reign) a naozaj RP2 bola taká ako keby menej surová.
Čo sa týka tých tesnení, náhradné sú naozaj len jedny, ale pôvodné " vraj" nie sú tie isté. Ale toto mám ozaj len z dosluchu.
Zobraziť komentár 05.02.2008 - 11:59:50
00
Podla mojich vedomosti Rozdiel medzi RP23 a R je ten, ze pri RP23 si mozes vypnut propedal (kompresia v malej rychlosti), kdezto pri R mas propedal pevne nastaveny na urcitu hodnotu. Tato hodnota sa moze lisit podla poziadaviek vyrobcu. Preto si mal taky blby pocit z toho tlmica.
Zobraziť komentár 05.02.2008 - 14:13:14
00
keyboard_arrow_up