Lokalizácia
Formulár sa odosiela
dvaja novi experti :mrgreen:
Zobraziť komentár 19.07.2009 - 22:10:15
00
No expert nie som, ale mne sa na Trance X jazdí ok. A to je asi pre mna podstatné. Takže toľko "expertný" názor. Navyše Maestro funguje nejaké štyri roky v prevádzke, čo dáva teoretickú šancu na to aby vychytali muchy systému v porovnaní s horúcimi novinkami.
Zobraziť komentár 19.07.2009 - 22:16:42
00
potom pardón..ak si to myslel ako tulenik :wink:
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 08:52:47
00
OK :).
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 10:32:39
00
no ja by som giant trance urcite nekupoval..
mal som tu moznost jazdit na nom asi mesiac a nic moc..
vakle na zadnej stavbe na kolesach a to som mu ani nedaval ziadnu sodu..
to ako su tahane kable na tomto biku je katastrofa..
vazne si to premysli ci pojdes do toho biku..a tie poohybane trubky to akouz je ina kava...
hnus hnus hnus..
ale to moj nazor nikdy viacej china bike

Ahoj, a na akom Trance si sa to potom vozil? Nikde som totiz nepocul ze by mali vakle, naopak, kazdy chvali ich loziska. A poohybane trubky - vec vkusu - mne sa paci. A kable si tiez potiahnem kade chcem
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 10:57:12
00
elppak mna by zaujimalo co ty jazdis ked trance je podla teba naprd bike.....

ja ho mam a som max. spokojny
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 19:38:14
00
elppak mna by zaujimalo co ty jazdis ked trance je podla teba naprd bike.....

ja ho mam a som max. spokojny

Ahoj, vidim ze mas velkost ramu M. Ked sa smiem spytat ako si vysoky a aku dlzku predstavca mas? a ake su tvoje pocity z biku vzhladom na velkost ramu? ja sa neviem rozhodnut ktoru velkost vziat. diky
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 21:24:10
00
cus vysoky som cca 183 cm,predstavec mam povodny nvm dlzku a teraz sa mi uz nechce ist kukat na bike ale cca 9? cm a bike mi sadol uplne ako na mna stavany :D sedlo mam vysunute takmer na max a vyhovuje mi to
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 21:30:37
00
cus vysoky som cca 183 cm,predstavec mam povodny nvm dlzku a teraz sa mi uz nechce ist kukat na bike ale cca 9? cm a bike mi sadol uplne ako na mna stavany :D sedlo mam vysunute takmer na max a vyhovuje mi to

A pri slapani do kopca ti nedviha predne koleso ked si si zvolil mensiu velkost? Ja mam 172cm a skusal som tiez Mko a zdalo sa mi velmi fajn. dobry posed. Ale na rozdiel od Ska som vobec nevedel dat ani manual ani bunny hop cize technicke useky by mohli byt problem. Tebe to ide na tom Mku?

Ktory by si si bral pri mojej vyske? Podla tabuliek Giantu som presne na rozhrani. Mam rad mensie hrave biky, kedze som si na ne zvykol zo streetoveho biku a DHcka. No teraz presedlavam na Xc a tazko mi je objektivne posudit co je vhodne. Chcel by som tiez na nom vediet nejake tie finticky na traily ale tiez nechcem aby bol bike prilis kratky na slapanie do kopca :(
Zobraziť komentár 20.07.2009 - 21:43:45
00
Reign
Zobraziť komentár 21.07.2009 - 08:56:53
00
172 to vidim na Sko, dvihanie sa da ovlivnit aj tym aky mas uhol hlavoveho cize jak daleko je predne koleso od stredu a co som videl reigny tak su ploche. na vladovom Mku som sedel a zdal sa mi manual friendly no na mna dlhy pri slapani, vlado to ma ale diky sedlovke a kocke posunute dozadu, tym este dost veci ovlivnis. Mam taky kolo 172.
Zobraziť komentár 21.07.2009 - 09:04:57
00
172 to vidim na Sko, dvihanie sa da ovlivnit aj tym aky mas uhol hlavoveho cize jak daleko je predne koleso od stredu a co som videl reigny tak su ploche. na vladovom Mku som sedel a zdal sa mi manual friendly no na mna dlhy pri slapani, vlado to ma ale diky sedlovke a kocke posunute dozadu, tym este dost veci ovlivnis. Mam taky kolo 172.

Ako som uz pisal, skusal som TranceX2 velkosti M, a zdalo sa mi velmi fajn co sa tyka posedu, len bol problem s technickymi prvkami. A skutocne neviem ci to S alebo M vziat. Zrejme skocim nakoniec do Brna, tam maju na vyskusanie aj Sko, tak si to porovnam. Len je to dost na h**** ked je clovek presne na rozhrani :D. U mna to bude cele o tom, ci aj pri kratsom Sku sa mi pojde rovnako dobre do kopca ako na dlhsom Mku ;)
Zobraziť komentár 21.07.2009 - 09:21:24
00
Trance X je uz vcelku dost do xc,ak chces hravy bike,vyskusal by som Reign.Do kopcov to nebude take zle a uzijes si s nim viac srandy.Okrem toho hlavovy uhol-sklon do kopcov mozes dost ovplyvnit dlzkou vidlice(napr.Fox 32/RS Pike vs. RS Lyrik/Fox 36),popripade nastavitelnym zdvihom(Fox Talas 32/36).Inak co sa tyka velkosti,pokial niesi rukaty-nohaty najskor to Sko,ale najlepsie sadnut.Ja som jazdil Reign(2007) v Mku,ale LP Spicy ma uplne inu geo a sadlo mi Sko...(mam 179cm)
Zobraziť komentár 21.07.2009 - 09:33:26
00
Trance X je uz vcelku dost do xc,ak chces hravy bike,vyskusal by som Reign.Do kopcov to nebude take zle a uzijes si s nim viac srandy.Okrem toho hlavovy uhol-sklon do kopcov mozes dost ovplyvnit dlzkou vidlice(napr.Fox 32/RS Pike vs. RS Lyrik/Fox 36),popripade nastavitelnym zdvihom(Fox Talas 32/36).Inak co sa tyka velkosti,pokial niesi rukaty-nohaty najskor to Sko,ale najlepsie sadnut.Ja som jazdil Reign(2007) v Mku,ale LP Spicy ma uplne inu geo a sadlo mi Sko...(mam 179cm)

Ked sa smiem spytat preco dost do XC? Ja som sa na nom presiel a pripadal mi ze pruzenia ma az az. tych 127mm urobi svoje, a zdalo sa mi to plne postacujuce. Urcite na nom nechcem robit skoky alebo co, chcem ho na vylety do hor, cize skor na slapanie, ale napriek tomu by padlo vhod preskocit nejaku prekazku ak sa mi na ceste z kopca nejaka objavi. Reigna sa trosku bojim ze bude jednak tazky a jednak ze sa bude az prilis pohupovat a tazko slapat do kopca. Mozno sa mylim. Este som ho neskusal
Zobraziť komentár 21.07.2009 - 09:42:23
00
Reign posledná verzia je po citeľnej odtučňovačke. Je to také XCčkoidné AMko :)
Maestro sa ti hojdať nebude, pokiaľ vieš šliapať... pokiaľ nevieš, tak ti samozrejme nepomôže nič.
Je menej citlivé ako OST na Zestym (môj feeling).
Zobraziť komentár 21.07.2009 - 11:26:04
00
keyboard_arrow_up