Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Cauko, chcem sa spytat ci mate niekto tento bicykel alebo ram. Jedna sa mi o to ze ako som si vsimol vahadla su tiez z karbonu a zaujima ma teda ci je tam dostatocna bocna tuhost. Kamarat ma jeden ram ktory ma taktiez 130cm zdvih avsak bocna tuhost je desiva. Ram plava zo strany na stranu a teda zaujima ma ci to je tak aj u inych podobnych ramov, pripadne ci sa to nevyriesi hlinikovymi vahadlami a nie karbonovymi. Dakujem.
Zobraziť komentár 19.04.2010 - 14:31:08
00
ano mam ten ram a cely bike sice nie dlho ale maximalana spokojnost. System maestro je skvely a aj ucchytenie vahalda.. Poradim ti pocitaj si par testov vo fundovanych casakoch, pozicaj testovaci bike u predajcu v tvojom meste a presvedcis sa sam.
Zobraziť komentár 19.04.2010 - 14:52:06
00
odkedy ma Trance X vahadla z karbonu? :^)
Zobraziť komentár 19.04.2010 - 18:28:20
00
trance x advanced sl má kompozitové...
ale cenovo je asi trochu mimo ($2900) :lol:

www.bikesale.com
Zobraziť komentár 19.04.2010 - 19:51:44
00
Zdravim bikerky, bikeri

svoju otazku supnem sem, nech sa nezaklada opat n-ta podobna tema.

Po siestich rokoch jazdenia na HT, mi niekedy koncom minuleho leta udrelo do palice, ze by som mohol ist do fulla. Od zaciatku sa stal favoritom giant ale prisla zas otazka ci trance x alebo reign. Jednalo by sa o bike do 1700ecok, takze prichadzala do uvahy x3 a reign2.
Trance x3 som mal moznost vyskusat pred par tyzdnami a bola to pre mna uplna jahoda z lesa..proste parada..prvykrat som sedel na fulle ak neratam nejake malicke skusi na dh biku. Reign sa mi zatial nepodarilo zohnat, cakam na testovacku a ked v stupani budem citit iba nepatrne rozdiely oproti trancu tak beriem pravdepodobne reigna. no a moja otazka :-)
Trance x3 ma prednu vidlu s lockom a tlmic float r. Reign ma vidlu bez locku a tlmic float rp2. Mozno blba otazka, ale nemam s tym ziadne skusenosti...vyuzijem viac lock na vidle u x3 alebo dve polohy tlmica na reigne?
Zobraziť komentár 04.05.2010 - 15:21:30
00
Tu nejde o to ci vyuzijez dve polohy u zadného tlmiča, alebo lock prednej vidli ale podstatné je čo chceš jazdiť teda štýl. Ja som si vybral Trance X2 pre mna je zdvih 120 tak akurat.
Zobraziť komentár 04.05.2010 - 15:42:19
00
doteraz som brazdil lesy s 80mm vpredu..(prakticky s 50 mm), takze ked som vyskusal trance so 120, bolo to samozrejme neporovnatelne, ale rychlou jazdou dole kopcom som citil, ze by sa mi este nejaky ten centimetrik zisiel, takze ako som pisal pravdopodobne to padne na reigna. Len sa zaujimalo to vyuzitie, kedze som sa s tymi nastaveniami zatial nestretol, alebo len veelmi okrajovo
Zobraziť komentár 04.05.2010 - 16:34:02
00
neskúšal si aj http://velosprint.sk/shop/c.224_558/ghost-asx-plus-5700-10.p.12131 ? síce nejakých 60e nad limit, ale fajnový bike :)
Zobraziť komentár 04.05.2010 - 16:41:19
00
martanko otazka este je ti ti pri tom teste biku spravne nafukali vdlu a tlmic sity na tvoju vahu a taktiez ponastavovali odskok. radil by som ti ist este raz do tej predajne a trvat na este jednej testovacej jazde na uz nastavenom bicykli. Potom sa rozhodni.
Zobraziť komentár 04.05.2010 - 16:42:32
00
Zdravim bikerky, bikeri

svoju otazku supnem sem, nech sa nezaklada opat n-ta podobna tema.

Po siestich rokoch jazdenia na HT, mi niekedy koncom minuleho leta udrelo do palice, ze by som mohol ist do fulla. Od zaciatku sa stal favoritom giant ale prisla zas otazka ci trance x alebo reign. Jednalo by sa o bike do 1700ecok, takze prichadzala do uvahy x3 a reign2.
Trance x3 som mal moznost vyskusat pred par tyzdnami a bola to pre mna uplna jahoda z lesa..proste parada..prvykrat som sedel na fulle ak neratam nejake malicke skusi na dh biku. Reign sa mi zatial nepodarilo zohnat, cakam na testovacku a ked v stupani budem citit iba nepatrne rozdiely oproti trancu tak beriem pravdepodobne reigna. no a moja otazka :-)
Trance x3 ma prednu vidlu s lockom a tlmic float r. Reign ma vidlu bez locku a tlmic float rp2. Mozno blba otazka, ale nemam s tym ziadne skusenosti...vyuzijem viac lock na vidle u x3 alebo dve polohy tlmica na reigne?

Pokiaľ prvé uvažuješ o zamykaní vidle ,alebo tlmiča,tak full nie je to pravé pre Teba,navyše z ohľadom na tie zdvihy ;)
Zobraziť komentár 04.05.2010 - 18:51:16
00
nie to vobec nie je prve, len mi to padlo do oka, tak som chcel vediet ako to u fulla je ;)
mimi: nafukane som to mal dobre..upravovali sme to priamo v shope
Zobraziť komentár 04.05.2010 - 22:02:28
00
Ber Reigna,rozdiel v stupani je ako pises nepatrny a tlmic Float RP2 po vypnuti propedalu sa na Maestre uplne inac chova ako Float R,kde sa vstavany propedal neda vypnut...inak lock na tlmici som na mojom ex.Reigne zapol par krat dokopy...
tecumseh ja som sa tiez bal hupavosti fulla ked som kedysi prechadzal z HT a ukazalo sa ako uz vela krat,ze moje obavy boli zbytocne a na ht by sa uz vratil asi malokto,takze beriem to takto.
Celkovo Reign ci Trane X je skor otazka,ci sa chystas jazdit aj nejake maratony,popripade jazdis s chrtmi...alebo si chces na pohodu uzivat teren....
Zobraziť komentár 05.05.2010 - 08:09:45
00
Trance X je uzasny bike. Pokial to nechces prilis hrotit v zjazdoch tak ti bude s prehaldom stacit.
Pokial si chces zajzdy uzit este viac a chces sa aj trohcu "vyblaznit", t.j. bomby furt dolekopcom :) tak Reign je ta spravna volba.
V kazdom pripade by som Maestro bez tlmica s Lockoutom neriskoval. Maestro je krasne hupave bohuzial obcas az moc. Skusal som kamaratov Trance X bez lockout na tlmici a smerom hore pri slapani sa to relativne neprijemne hupalo (ale verim ze som mozno zhyckany z inych systemov).

Takze ked si vyberas z tychto dvoch tak zvaz este raz ci chces viac slapat a v ramci moznosti Trance-u si uzivat zjazdy alebo ti ide predovsetklym o to aby si si uzival singlace a zjazdiky naplno a teda musis si k nim teda aj vyslapat - v tom pripade Reign
Zobraziť komentár 05.05.2010 - 09:35:51
00
No mne Maestro moc húpavé nepríde :wasntme: ,teda hore kopcom,mám doma aj Trance s float R tlmičom a nikdy som nemal potrebu ho zavierať.
Zobraziť komentár 05.05.2010 - 18:37:35
00
tak nakoniec bude testovacka reigna 1, ale je tam iny tlmic dhx 4.0 oproti dvojke s rp2. Kurnik uz som tak nedockavy ako male dieta na nove lego (ci to uz nefici?)
Zobraziť komentár 05.05.2010 - 22:39:14
00
keyboard_arrow_up