A chces cisto
CX bike ?
To je nieco uplne ine geometriou aj uvazovanym vyuzitim. To je
bike co vychadza z pretekarskych XC bikov a maju S a XS.
1x10 je cele zle. To nie je ani do kopca ni na rovinu stale ti bydu chybat nejake prevody. Ked uz tak 2x10 alebo 3x10. Ale bude to mat lacnejsiu prevadzku ako 1x11 alebo 1x12 tak o 20%
Vidlla lepsia horsia... to je tazko porovnat. Ta judy bude citlivejsia, lahsia, ale menej odolna = do menej narocneho terenu. Zdvih 100 miesto 120 je obrovsky rozdiel v narocnejsom terene. To nie su 2cm to je 20% tlmenia.
Len si uvedom ze ten XC co je vo videu vazi skoro polovicku z toho X caliberu. Cize tie vyhody co tam spominaju tam velmi ani nebudu. Nevyhody, ale zostanu.
Je to o tom co chces jazdit. Chces nahant km a merat casy ci chces uzivat krasne traily a hrat sa v terene? Potlacit jenen usek par ktat, skusat rozne stopy, alebo valit po ceste co najrychlejsie ?
Pripandne co je tvoj teren?
XC
upload.wikimedia.orgtrail:
3.bp.blogspot.comAby si ma nepochopil zle, na oboch
bikoch sa da jazdit oboje. Ale nikde musi byt tazisko toho co chces jazdit. Ja som si tym presiel celym Zacal som na starom favorite. Potom jazdil tazky XC bike, neskor dokupil endurance road bike, a teraz mam aj Enduro hardtail. Trail bike som preskocil ten je niekde medzi XC a Enduro. Ale na tom endure jazdim 70% klasicke modre traily, 20% cierne (enduro teren) a cca 10% XC, ked idem na vylet alebo 100km hrebenovku. To iste sa da jazdit aj na XC biku, ale ja radsej budem trpiet vacsiu vahu a menej aerodinamicku polohu na 10% vyjazdov, ako sa bat a bojovat s kazdou prekazkou na ciernom a modrom traily. Jazdil som modre a cierne traily na XC a je to o snazeni sa prezit, nie o zabavani sa.
Este jenda myslinka ako ti to povedat. Ten X-caliber je tazky lacny akoze XC bicykle. Ta Nirvana je velmi slusny
trail bike s kompromisom na nahone. Z toho X caliberu nikdy spickovy XC bike nebude, stale to budle. S tej Nirvany sa spickovy trailbike postavit da.