Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Co ti mame na to povedat, vytiahol si si cierneho petra. Ludia tu popadali na karbonovych endurach a opravu riesit nemuseli. Ludia tu riesili opravu a platili i tych 100 EUR, Ja som ani nepadol na hliniku a mal som ram preliaceny.
Tu mas mozno najaktivnejsiu skupinu tu na fore co sa tyka opravovaniu karbonu https://www.mtbiker.sk/forum/servis-opravy/oprava-karbonu-t20069.html, ale da sa toho dohladat viac.
Proste je pravda ze karbon sa da vo vela pripadoch opravit, dokonca pomerne lacno vzhladom na cenu noveho ramu. Kazdemu ale musi byt jasne ze tie vlastnosti ten ram uz nebude mat take ako predtym a ze je rozdiel v tom co je oprava a "oprava".
Zobraziť komentár 02.04.2025 - 23:06:36
00
Mne bicykel lietal, že som ho aj z traverzov vyťahoval, aj šikovný kamarát ma od zadu zostrelil, v 40ke tri kotrmelce bajk mi dal po hlave krížoch a urobil kotrmelce, nechcem vedieť aké, pred zákrutou boli skaly už budú dva roky tomu a jazdím. Zázrak že sme sa nedolámali, v tom úseku ani signal nie je ??‍♂️?? on potom zistil narazené rameno a koleno, jeho trest bol bez bajku 3 týždne, ja chvalabohu ok. Čiže, to je ako so všetkým, urobíš všetko preto aby si dobre vybral a stane sa, ze zlý kus trafíš a môže ťa aj šľak trafiť. Nočná mora pri drahých nákupoch, nikto nechce zažiť, chápem. A to nehovorím, že v rockgardenoch alebo ťažkých situáciách tu a tam, človek vyskakuje z bicykla a ratuje sa. Prvá myšlienka vtedy takmer vždy, rám je ok? Obzeranie všetkého a kamarát čo stihol zastaviť kuká na mňa a ty si ok, ja na to vidíš dres nohavice, chvalabohu ok ??on pozerá a hovorí mi , ty či si v poriadku a ja aha, hej asi ??????

Naposledy upravil Johnny80 dňa 03.04.2025 - 08:49:08, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 03.04.2025 - 07:14:20
01
Johnny80 bicykel
Zobraziť komentár 03.04.2025 - 08:31:13
00
Trapas, upravené, však gramatiku viem a vidíš 🤪🫣stane sa.
Zobraziť komentár 03.04.2025 - 08:49:57
01
arrow_leftgajdosrastislav11 napísal:
100€ hej to by som nepovedal ani slovo ale ked to stoji 1/3 bicykla to je uz dost, na hline som padol na zjazdoch x krat a vsetko ide a funguje a na karbone 1pad a je Ko ,takze nech ludia vedia ze to neni uplne take najlepsie jak tu vseci pisu a ked im to len jemne tukne tak ta super lahka oprava stoji 600€ minimalne …moje skusenosri s karbonom co som ho teraz vytiahol na kondicne jazdy… a co to vie aj decko ze je krehky mudrlant, na internete potom trepu kladivom a kim to zlomia to trvalo …. umna ten bajk nemal ani jeden pad a hned po prvom prasklol …Merida

pre mantakov hlinik,pre bikerov so skusenosťami karton :P
Zobraziť komentár 03.04.2025 - 09:34:11
12
Malý má(10r.) a už cez rok a pol jazdí len karbón,a ešte sa ani jednému nič nestalo🤔.A jazdí občas ako hovädo.Ale zas má 30kilo aj papučami.
Zobraziť komentár 03.04.2025 - 19:56:03
02
No veď pišem...niekto to má v ruke ,niekto nie
Zobraziť komentár 03.04.2025 - 20:23:22
10
keyboard_arrow_up