Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Keby MaRcy jazdil za BikeTeam Bratislava, tak by sa opýtal chalanov čo ho jazdia už druhú sezónu. Keby sa opýtal povedali by mu nech si ho kúpi za 1750€ (lebo má zľavu 40%), predá rám a kolesá a kúpi za ne kvalitnú náhradu, resp. nech ho vôbec nekupuje, lebo sa tieto masové tchajpej sračky lámu a praskajú už pri malej záťaži ako arašidové oriešky, ktoré čoskoro dostane na mikuláša do čižmičky. Avšak, ak by zvolil prvú variantu Miro by s ním už ani slovo neprehodil, vysolil by ho z Teamu a podľa zmluvy by ho nechal doplatiť plnú sumu, pretože sme podpisovali, že také niečo nemôžme urobiť (jedine že by si kúpil kvalitný rám a prelepil značku Kellysáckou nálepkou). Takže MaRcy, kúp si dáky 5 ojrový plášt kenda na valce, valce ti požičiam ak budeš chcieť, a radšej veľa trénuj, lebo lepší bajk ti lepšie výsledky sám o sebe neprinesie. ;)
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 16:37:23
00
Avšak, ak by zvolil prvú variantu Miro by s ním už ani slovo neprehodil, vysolil by ho z Teamu a podľa zmluvy by ho nechal doplatiť plnú sumu, pretože sme podpisovali, že také niečo nemôžme urobiť

aku prvu variantu?
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 17:09:57
00
To žeby som predal kellys a kúpil iného tátoša.
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 17:21:11
00
Ja jazdím KELLYSa už štvrtým rokom a nič mi nikde neprasklo , nezlomilo sa ... a poznám veľa chalanov čo ho jazdia (v našom kraji je to masovka) :D a nikto nemá problém tak neviem o čom točíš Kubi ? Veď ak sa to niekomu stalo , tak to nemuselo byť tým , že je to KELLYS a k tej číne - rámy KELLYS sa zvárajú a aj biky sa montujú v Piešťanoch a sú ohádzané tými istými komponentami ako aj ostatné značky ;) MaRCy a tú ružovú Ti už vysvetľovať nemusím , že? :lol:
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 17:32:16
00
Problém je tu v tom, že tí chlapci, o ktorých Kubi píše, jazdia trošku ináč ako ty. Nepoznám ich, no viem si predstaviť, že sa k materiálu nesprávajú veľmi v rukavičkách, najmä ak im sponzor potom zlomený rám vymení, iná filozofia...
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 17:35:15
00
Lubik: to je taká súkromná zábava, jazdíme za jeden športový klub/oddiel v Bratislave, ktorý má vyše štyridsať členov. V klube je vedúcim pracovníkom/managerom istý človek (Miro), ktorý svojho času pracoval v jednej predajni bicyklov v okolí obchodnej ulice a neskôr si založil vlastný obchod. Členovia teamu po zaplatení členského a podpísaní zmluvy, po určitej dobe majú možnosť kúpiť bicykel so špeciálnou zľavou, ako prostiedok propagácie značky na rôznych pretekoch po Slovensku a zahraničí. Niektorí z vtedaších jazdcov z prvej ére (napr. ja), kým Miro pracoval ako zamestnec a nie vlastník, získali za pekné peniaze bicykle značky Author. Tie rámy (modely Vision ´05 a Egoist ´05), ktoré sa vtedy odovzdávali, slúžia dodnes. Minulý rok bola takáto šanca na biky na rámoch Raptor, Blade a Sabotage. Väčšina z tých, čo mali vtedy Visiony a Egoisty, využili aj túto možnosť. Výsledok? V polovici augusta sa už tieto rámy nedali zohnať, všetky, ktoré boli určené pre pretekárov (aj tie vymenené) boli deravé, zlámané a nepoužiteľné. Väčšina mala tak zo tri za sezónu a povedali, že Kellys už nikdy viac. Toť je aj moja mienka o rámoch Kellys.

Tmax: my nejazdíme v rukavičkách, ale pravda je že 15tis km ojazdených ročne v každom počasí bez ostychu šuterzjazd vs. karbón/easton rám dá zabrať každému rámu ;)
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 17:58:27
00
Je pravda , že som počul všeličo na carbonové rámy od KELLYSu ale všetko je to len "jedna baba povedala" Nepoznám osobne nikoho kto jazdí KELLYS CARBON MONOCOQUE ale musím si zaklopať - môj alu rám (kinesium-aluminium) ma už štyri roky v pohode a bez problémov poslúcha a slúži.
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 22:19:12
00
Ja ti prajem aby slúžil ešte dlho.
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 22:37:14
00
ked sa uzna reklamacka tak pohoda..
snad kellysaci zmenili katalogovu fabriku na tento rok, aspon o ulicu dalej :lol:
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 22:41:06
00
Je pravda , že som počul všeličo na carbonové rámy od KELLYSu ale všetko je to len "jedna baba povedala" Nepoznám osobne nikoho kto jazdí KELLYS CARBON MONOCOQUE ale musím si zaklopať - môj alu rám (kinesium-aluminium) ma už štyri roky v pohode a bez problémov poslúcha a slúži.

ja jazdim cestny karbonovy ram kellys ako aj dalsi styria chalani v trnave ..
samozrejme ziaden problem ..
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 23:11:39
00
Ja ti prajem aby slúžil ešte dlho.
Ďakujem - Rámu to odkážem. ;)
Zobraziť komentár 05.12.2009 - 02:26:49
00
môj alu rám (kinesium-aluminium) ma už štyri roky v pohode a bez problémov poslúcha a slúži.

Uzavrel by som to tým, že nie je rok ako rok. ;)
Zobraziť komentár 05.12.2009 - 09:16:45
00
Téma ukončená
Zobraziť komentár 05.12.2009 - 09:27:51
00
keyboard_arrow_up