Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pripajam sa na 100% za bike,myslim,ze na zaciatok by mohol stacit lacnejsi-15-18 tis.,teraz su vypredaje tohtorocnych modelov,tak sa da kupit celkom dobre,ale v zime uz bude asi vypredane.Len ten styl treba zistit...vo vseobecnosti XCckovy by mal byt dobry-do lesa aj na cestu,pokial nema kamosov co skacu na bikoch a pod.
Zobraziť komentár 25.09.2006 - 10:41:43
00
Mám veľmi pozitívny vzťah aj k motorkám, aj k biku, na oboch čosi odjazdené. Ak chce chlapec bike, treba kúpiť bike. Na motorku je vždy dosť času. Šport je šport a odsúva do úzadia nežiadúce vplyvy a lákadlá.
Tiež sa prikláňam k názoru, že mladého treba zobrať do obchodu nech si vyberie. Ani nebude potom reptať a je pravdepodobnosť, že výber mu sadne.
Pred pár rokmi som bol takto so synom ja, stanovil som limit a mladý sa rozhodol, že si sám doloží a kúpili sme drahší bike ako sme plánovali.
Pozitívne ma prekvapil, čo má tiež pre rodiča význam. :D
Zobraziť komentár 25.09.2006 - 13:26:59
00
este ak byvas v meste, tak este mozno pozeraj pre teba asi "neobycajne" biky - na street, dirt, prip. trial atd. mozno to vyuzije viac ako ziletku alebo MTBecko

inak o tych FR a DH bikoch za cenu do 20tis. asi nema cenu uvazovat :wink: samovrazda
Zobraziť komentár 25.09.2006 - 15:59:07
00
caute. k teme jednoznacne bike a nie motorku ;-] lepsie pre zdravie.
Ale zaujal ma nazor ze od 25 to zacina ... chces povedat ze XC nemoze jazdit z lacnejsim? Ja mam konu blast a som velmi spokojny .. no mozno vidla by mohla byt lepsia .. aj bike za 15 tisic je dobry ked jazdis podla schopnosti a moznosti a nie stylom kamikaze .. s pozdravom nezdaravo bohatym ( najma takym co vsetko platia rodicia)
Zobraziť komentár 04.10.2006 - 10:40:35
00
no moj nazor, radim ti jednoznacne bike a poviem ti preco...
ako maly som zacinal na motorke, samo na bicykli som jazdil ako kazdy maly chalan, ale od 11-12 rokov som jazdil na motorke...
v prvom rade, ty pises, ze nejaku 125-ku, ma syn uz papiere??? ak nie, a chce na motorke jazdit, pichni mu do ruk 50-ku nejakeho simsona, ale ako pisem, kup mu bike na motorku bude mat ovela viac casu neskor a co je podla mna podstatne, zvlastnej skusenosti viem, ze to co sa nauci na biku v lese a pod, tym myslim ovladanie, na motorke ako keby nasiel!!! najazdil som na motorke a hlavne endure vela na to aby som to vedel...
dalsia vec, ked sa nauci jazdit dobre na biku a bude na nom aj obcas padat(co bude) furt to bude ovela mensie zlo ako na motorke! a hlavne sa to nauci ako padat, tak aj rozmyslat pri jazde, na biku zisti ake to je, ked to prezenie a lahne a tieto reflexy sa mu prejavia aj na motorke a okrem toho, je este vo vyvoji, tak ho nechaj sportovat, a ked bude chciet motorku, nech si ju kupi sam ked si na nu zarobi....
Zobraziť komentár 04.10.2006 - 11:23:03
00
pokial ti sam povedal,ze chce bicykel,nemas nad cim rozmyslat.Opytaj sa ho kde chce na nom jazdit.ci skor po meste,alebo ho to laka viac do lesa a do prirody.napis sem potom,co si zistil a mi ti pomozeme vybrat skvely bicykel,za dobru cenu...plati?
Zobraziť komentár 04.10.2006 - 12:10:20
00
Chalani,nechcel som zakladat novy topic,potrebujem poradit...Mam moznost kupit Giant Xtc(nejaky2004-2005 edition) v LX,s hydr. brzdami(neviem typ) a vidla tiez neviem aka je tam,pekny,cierny,idem na neho kuknut dnes za 400Eur,ale musel by som predat moj TREK 4500(2006 edition).tak neviem ci sa mi to oplati... :roll: Dik za kazdu radu!
Zobraziť komentár 10.10.2006 - 11:46:04
00
ten giant je super :P ja by som asi predal treka aj ked nerad menim biki
Zobraziť komentár 10.10.2006 - 12:58:44
00
Tak je to giant xtc2,len fakt neviem z ktoreho roku,lebo je tam vidla skareb comp 80mm,vzadu XT,vpredu neviem,hydry vraj nejake co vyraba Giant,tak neviem :roll: ,ale je lahucky(vraj original 12,5kg,neviem kde to vycital) a je k nemu cyklocomputer a dve gumy(slicky a MTB).Tak som sa rozhodol ist do toho,bude to riadne zihadlo :twisted:
Zobraziť komentár 10.10.2006 - 18:14:27
00
este si mozes precitat recenziu na http://www.mtbr.com ked ti to pomoze.
Zobraziť komentár 10.10.2006 - 18:19:18
00
este si mozes precitat recenziu na http://www.mtbr.com ked ti to pomoze.

diky,recenzie tam vyzeraju dobre pre ten bike.
Zrejme to bude 2003-ka s pridanim hydier ako to tak skumam :roll:
Zobraziť komentár 10.10.2006 - 18:37:05
00
hmm, prave upgraduju system...chjo :(
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 08:18:29
00
tiez som si vsimol ze im to akurat nefunguje :? napiste este niekto,lebo vaham,ci to stoji za to,asi to bude trochu trvat predat ten moj(uz je na Ebay-i) :roll:
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 08:32:29
00
ja by som ho bral.vyzera dobre a za tie prachy sa oplati.nevahaj a ber kym je.a co vam nefunguje?
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 08:41:50
00
ja by som ho bral.vyzera dobre a za tie prachy sa oplati.nevahaj a ber kym je.a co vam nefunguje?

Definitivne beriem-ked bude,tak poslem foto :wink: taka ponuka predsa nebyva kazdy den...Diky chalani :P
Nefunguje ta vyssie spominana stranka.
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 09:45:08
00
keyboard_arrow_up