Lokalizácia
Formulár sa odosiela
robbika, na tvojom mieste by som jednoznacne siel do toho Lappieru

pevna osa by pre teba bola iba zbytocne komplikacia navyse
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 10:13:36
00
Mne sa moc nepáči ani jeden z týchto rámov,ale išiel by som do Reigna,preto,že Maestro mám odskúšanéInak Giant dáva na rám 5 ročnú záruku.Lapierre som nejazdil takže neviem porovnať. :mrgreen:
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 10:17:37
00
no som vam velmi vdacny za vase nazory a postrehy, tiez neriesim uchytenie drziaka na flasku pri zesty, je to pre mna uplne zanedbatelna vec, no tecumseh dost si ma prekvapil s tou zarukou na ten giant, tyka sa to aj celoodpruzenych ramov? lebo na pevne ramy dava aj lapierre zaruku 5rokov, no pokial dava giant 5rocnu zaruku na full ram tak si musia byt som sebou velmi isty
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 10:30:51
00
Pri "pohodovom vikendovom jazdeni" Ta oba ramy preziju.
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 10:32:59
00
no podľa mňa tiež lapierre, len mi nejde do hlavy ako ho budeš nosiť na pleci ak bude treba :roll: ale to je len taký malý detail :wink:
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 10:41:04
00
no to si tiez myslim, len clovek mysli na kadeco ked dava uz viac prachov do biku, momentalne mam uz 2,5 roka meridu HT a zatial to moje jazdenie zvlada uplne bez problemov, ale clovek uz po dlhsom case chce vyskusat nieco ine
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 10:42:04
00
no podľa mňa tiež lapierre, len mi nejde do hlavy ako ho budeš nosiť na pleci ak bude treba :roll: ale to je len taký malý detail :wink:

no za 2,5 roka co jazdim meridu HT som ju este ani raz nemal na pleciach :D tak dufam ze si nebudem davat na plecia ani novy bike :lol: aspon dufam, na maratony sa nechystam tak neviem, no a ked niekde vyrazim tak si ho hodim na auto a nie na plecia :lol:
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 10:46:23
00
no to si tiez myslim, len clovek mysli na kadeco ked dava uz viac prachov do biku, momentalne mam uz 2,5 roka meridu HT a zatial to moje jazdenie zvlada uplne bez problemov, ale clovek uz po dlhsom case chce vyskusat nieco ine

preco potom 140/140 zdvihy ked na HT zvladas uplne v poho?
xControl 310? :)
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 10:47:25
00
Vyjadrím sa k tomu uchyteniu zadnej stavby na Lapierre . Mal som dva roky bike Jamis, ktorý mal veľmi podobný systém . Za ten čas som dvakrát menil ložisko na jednej strane vahadla, pretože rám sa krútil a to ložisko sa doslova rozsypalo. A to pri tom to vahadlo bolo riadne mäso. Neviem, či sa to dá čakať aj od Lapierre, ale vie to otráviť.
Teraz mám Reigna a jednoznačne je tento lepší. Funkčne.
Možno by si sa mal pre " objektívnosť" opýtať dovozcu Giantu, ktorý bike by ti odporučil .
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 11:09:57
00

no ide o to ze clovek by mal vyskusat aj nieco nove pokila mu to moznosti dovolia, z toho dovodu som sa rozhodol pre kupu full biku
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 11:14:53
00
Vyjadrím sa k tomu uchyteniu zadnej stavby na Lapierre . Mal som dva roky bike Jamis, ktorý mal veľmi podobný systém . Za ten čas som dvakrát menil ložisko na jednej strane vahadla, pretože rám sa krútil a to ložisko sa doslova rozsypalo. A to pri tom to vahadlo bolo riadne mäso. Neviem, či sa to dá čakať aj od Lapierre, ale vie to otráviť.
Teraz mám Reigna a jednoznačne je tento lepší. Funkčne.
Možno by si sa mal pre " objektívnosť" opýtať dovozcu Giantu, ktorý bike by ti odporučil .

a prave presne toho som sa bal a preto som zalozil tuto temu, ta zadna stavba na tom giante sa mi zda pevnejsia, ale zas to neznamena ze zesty bude to iste ako Jamis.
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 11:16:57
00
Samozrejme ,že to nieje to isté. Len ten systém je skoro ten istý. Mimochodom Jamis ho už nerobí.
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 11:22:02
00
Mám kamaráta, ten mal Konu. Samozrejme celkom iný systém. Bol s ňou spokojný, kým som mu nedal vyskúšať Reigna. Potom rozmýšľal dva dni a na tretí Reigna objednal. Treba povedať, že aj Reign má podľa mňa muchy, ale tie by mohli byť v 08 vychytané.
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 11:28:47
00

no ide o to ze clovek by mal vyskusat aj nieco nove pokila mu to moznosti dovolia, z toho dovodu som sa rozhodol pre kupu full biku

Nespochybnujem kupu fullu. Priatelke som tiez nanutil rovno full :twisted:
Na druhej strane 140/140 uz je dost co sa zdvihov tyka... Ale ak sa citis na to ze ich vyuzijes tak som si isty ze si vybral kvalitnych kandidatov z ktorych ja som si vybral Zesty ;)
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 11:30:15
00
no som vam velmi vdacny za vase nazory a postrehy, tiez neriesim uchytenie drziaka na flasku pri zesty, je to pre mna uplne zanedbatelna vec, no tecumseh dost si ma prekvapil s tou zarukou na ten giant, tyka sa to aj celoodpruzenych ramov? lebo na pevne ramy dava aj lapierre zaruku 5rokov, no pokial dava giant 5rocnu zaruku na full ram tak si musia byt som sebou velmi isty

Áno dáva aj na fully,ja mám Trance,v záručnom liste je to,jasne napísané :wink:
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 12:11:13
00
keyboard_arrow_up