Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Na osobne invektivy a chytre poznamky si zaloz vlastne vlakno.

viem velmi dobre co chcem.. nechcem ziadne vseobecne rady ale jeden stupidny zoznam konkretnych veci.. Idem na to jednoducho z opacnej strany. Podla konkretnych veci si chcem spravit obraz a rozhodnut sa potom co kupim. Je az privela kombinacii, moznosti a taktiez znaciek a pripada mi to celkovo ako rychlejsi a hlavne jedhoduchsi sposob, nez by som sa mal v celom tom spektre zorientovat z opacnej strany. Neviem ako to napisat aby tomu niektory ludia pochopili. Nechcem sa tym dotknut kohokolvek kto sa mi tu snazi poradit (za co som vsetkym tim ludom vdacny), iba vysvetlujem o co mi tu v tomto vlakne ide. To je vsetko. Ak zase niekomu pripada namahave zaoberat sa tym aby mi tu pisal zoznam vsetkeho textilu co ma, chapem to..nikoho do toho nenutim, ak niekomu nevyhovuje takyto sposob poradenia/pomoci nemusi prispievat do tohto vlakna.
Zobraziť komentár 08.09.2009 - 13:42:24
00
Zaujímavá inšpirácia z veľmi dobrého webu. :)

http://www.svetoutdooru.cz/clanek/?108054-dres-a-cyklokalhoty-craft-performance-logo-
Zobraziť komentár 08.09.2009 - 14:12:35
00
Austin ja ti ten môj zoznam kludne napíšem ale potom možeš predať jednu ladvinu :P
Zobraziť komentár 08.09.2009 - 16:34:53
00
A preco sem davat zoznam, ked autor nema ani zaujem ani snahu si sam nieco nastudovat? Postoj "pecene holuby do huby" u mna sympatie neziskal. Dal som link na www.nyna.sk kde je kompletny sortiment a evidentne to nestaci. Hold, niektori si nezasluzia, aby sme na nich minali nas drahocenny cas... :^)
Zobraziť komentár 08.09.2009 - 17:22:48
00
www.rogelli.sk
www.craft.sk
Zobraziť komentár 08.09.2009 - 17:24:31
00
Austin, odporúčam Ti najprv našetriť nejaký voľný kapitál, kým začneš špekulovať nad handrami. 150€ stačí asi tak na dobré krátke gate a krátky dres a to sú dve kliknutia myšou v e-shope a "Game is Over" ;) .
Zobraziť komentár 08.09.2009 - 19:47:37
00
Na osobne invektivy a chytre poznamky si zaloz vlastne vlakno.

nechcem ziadne vseobecne rady ale jeden stupidny zoznam konkretnych veci..
JA som s tym nezacal :rofl: ale aby si nepovedal nech sa paci :
Kraťasy:
1. Axon
2. Lawi
3-4. Noname
Dlhe zimné :
1. Nyna s windstoper membranou
Pradlo :
1. Komplet Sensor Double face
2. Moira
Dres kratky rukav :
1. Northwave
2. Lawi
3. 4. 5. No name
Dres zatepleny dlhy
1. Nyna
Ponozky :
plny šuflik kratke, dlhe, letne aj zimne
Bunda :
Softshel zn Sportfull
Vesta
1. BBB
Rukavice :
1.2. letne
3. zimne s membranou
Vetrovka :
No name ale krasne žlta reflexná
Šatka na hlavu :
1.2. No name
Čiapka po prilbu :
1. Kellys
Ak som na nieco zabudol tak sa pytaj :rofl: aspon si urobim doma inventuru. Linky som schvalne nepisal, lebo uz su hore uvedene a ak nie google vie všetko a uz nemam viac na teba cas lebo si zakladam vlastne vlakno :rofl: :D A ceny si uz vobec netrufam uvadzat, ale len bunda stala nieco cez 5000., SK co je v prepocte 135,96 € takze aj ta je mimo tvojho rozpoctu :lol:
Zobraziť komentár 08.09.2009 - 20:30:58
00
Keď Vás irituje jeho prístup pošlite ho do prdele a nič mu neraďte. Vyzerá to byť šikula bez peňazí tak nech si kúpi kamašle na polskom trhu. hehe
P.S. Ak mi to módi nezmažú cítim v kostiah incident. hehe
Zobraziť komentár 08.09.2009 - 20:58:57
00
Ja som z lacnejšieho kraja...
Dvakrát do roka býva cyklistický týždeň u Hofera (Rakúsko, v Nemecku sa reťazec nazýva Aldi). Na jar s letným cykloošatením, na jeseň zo zimným. Každý rok kúpim krátke gate. Dresy sa mi nepáčia - materiál, ani design. Treba sledovať adresu http://www.hofer.at a v správny deň sa vybrať - smer Hainburg, Bruck alebo až Schwechat, na druhý-tretí deň sú už len okrajové veľkosti. Ceny sa pohybujú medzi 10-15 E. Toto leto som točil troje. Teraz jedny-dvoje odložím a vytiahnem iné, z trochu hrubšieho materiálu, pravdepodobne tiež od Hofera. Ak sa od jara dobre pamätám, tak jedny z tých hrubších budem musieť vyradiť, už sa začal rozchádzať materiál na zadku.
Raz po mimoriadne bohatých prémiách som sa praskol po peňaženke a kúpil som si gate s nápismi Campagnolo, za cca 3-4 tis. bývalých. Pri druhom výjazde s nimi som si ustlal a gate išli do smetí. Odvtedy s drahým oblečením neriskujem.
Dresov z krátkym rukávom mám asi 5 - kúpil som len prvý. Ostatné boli súčasťou štartovného na rakúskych maratónoch. Z maratónu mám aj jeden bezrukávový, v lete ho občas nosievam, aby som nemal také výrazné opálenie - prechody.
Najslabšie som na tom s dresmi s dlhým rukávom - jeden výborný Shimano, ale už ma po rokoch začína opúšťať a druhý, ktorý sa mi nepáči, nosím ho v zime pod zimnú bundu. Ten Shimano mi doniesol kamoš z Nemecka za pár mariek z nejakého výpredaja (zlacnel zo 100 na 10-15), druhý mám tiež od neho, kúpil mi ho u Aldiho. Teraz v sobotu som chcel kúpiť ďalší vo Wildone, nemali moju veľkosť.
Dlhé gate mám opať od Hofera - jedny normálne, druhé s membránou (ceny v súčasnosti do 15 E). Ešte mám jedny od Wiliera, tie boli drahšie, ale sú aj najstaršie a pri najbližšom vyprázdňovaní skrine asi pôjdu do smetí. Už sa začínajú rozchádzať. Túto jeseň by som si jedny chcel kúpiť u Hofera - ak sa vydarí...
Vestičku a bundičku na chladnejšie leto mám z maratónov.
Zimnú bundu od Hofera, kupoval som ju ešte za šilingy, cenu si už nepamatám. Podobné boli pred rokom-dvomi, do 20 E.
Rukávky a nohávky som mal dosť drahé s nápisom Campagnolo, kúpené u Koprnu (Zanzo), nohávky som po páde vymenil za lacnejšie z toho istého obchodu (400-500 SK?).
Návleky na tretry od Koprnu (do 500 Sk), možno ešte vydržia túto sezónu.
Dvoje zimné neprefukové ponožky, jedny talianske za 5 - E príležitostná kúpa od kamoša, ktorému boli malé, druhé do 10 E z Lidla (ešte som ich netestoval v prevádzke).
Jedno tielko a jedno scampolo? (také tielko z viacej materialu) od Moiry (každé do 500 Sk), dávam si ich na jar a jeseň, jedno zateplené tričko od Klimatexu (to už mám dávno, nosil som ho aj na lyžovačky).
Jedny palčiaky od Hofera za 9 E, druhé tenšie od Wiliera (do 700 Sk). Ak sa dobre pamätám, tak tie Wilierky túto zimu neprežijú.
Zabudol som na niečo? Pravidelne niečo vyhadzujem z dôvodu opotrebenia (vekom alebo následkom pádu), pravidelne niečo dokúpim. Už asi 10 rokov.
Ale nenakúpil som to naraz - vrátim sa po rokoch k bicyklovaniu a okrem bicykla si kúpim komplet oblečenie. Najlepšie dve sady... Najprv dres a krátke gate. Potom tretry. Potom aby sa dalo jazdiť na jar, tak dlhý dres a dlhé gate... A potom to už išlo... Radšej nepočítam, čo ma cyklistika stojí ročne. Či už materiál, doplnky, oblečenie, výjazdy, občas trochu pojazdenia v zahraničí, maratóny...
Najbližšie ma čaká kúpa dresu s dlhým rukávom (najlepšie dvoch - tenšieho aj hrubšieho, ale nebude to naraz) a dlhých gatí. Aj rukávky ma už začínajú opúšťať... Tenšie palčiaky... Návleky na tretry...
Drahé hobby...
Aha, ešte mám nákolenice, vlani som ich kúpil vo Wildone, cenu si nepamätám 6 alebo 9 E.
Zobraziť komentár 08.09.2009 - 21:32:29
00
Turbi, na kamašle som zabudol... S tými som začínal prvú jeseň. Nekúpil som ich na trhu, znárodnil som ich manželke! Pamätám si, že mi boli malé, furt som ich mal na polriti...
Zobraziť komentár 08.09.2009 - 21:38:48
00
Joko spomínaš, že ťa čaká kúpa dlhého dresu. Si zakolečkuj tam kde nemajú váhu a budú mať vinobranie. Niééčo ti ukážem. hehe
Zobraziť komentár 09.09.2009 - 07:04:55
00
turbi on na slovensku nekupuje ... lebo by nahodou podporil fica ;-]
Zobraziť komentár 09.09.2009 - 08:11:21
00
HA-HA-HÁÁÁ 8)

tak a je to tu:

http://www.hofer.at/at/html/offers/angebote_donnerstag_10092009.htm?WT.z_src=main

JoKo idééééš :rock:

kua a ja som v pitchi v Tatrach, az do stredy 16.9. :@
Zobraziť komentár 09.09.2009 - 11:44:01
00
Tie gate nemusia byť zlé... A ja musím zajtra sedieť v robote. Večer už nebudú.
Zobraziť komentár 09.09.2009 - 22:06:25
00
Vidim ze moja poziadavka na kompletny set sa tu u vacsiny nestretla s velkym porozumenim.. :( dost som to cele zvazoval a pri cenach celorocneho textilu a vsetkych moznych nakladov suvisiacich s jazdenim pocas celeho roku (hlavne zimy), som sa radsej rozhodol ze budem zatial jazdit iba jar, leto a jesen.. pozeral som napriklad celkom vyhodny set:

http://www.rogelli.sk/akcna-sada-spring-cyklisticka-jar-jesen.html

Namiesto novych tretier si zatial vystacim s teniskami co mam. Letny kratky dres s kratasmi uz mam tiez, takze toto by mohlo na doplennie textilu aby som mohol jazdit aj chladnejsiu jar a jesen stacit.. Myslite, ze je to dobry vyber? Alebo by ste doporucili radsej nieco ine? Je to nieco malo cez planovany rozpocet, ale povedzme ze by som k povodnemu este tak maximalne 50 Eur prihodil (celkovo by to uz bolo 200Eur). Dokupil by som k tomuto setu este par kusov funkcneho spodneho pradla a myslim ze by to mohlo stacit..
Zobraziť komentár 10.09.2009 - 12:07:39
00
keyboard_arrow_up