Lokalizácia
Formulár sa odosiela
pokial chces aspon trochu jazdit v terene tak si kup klasicke MTBcko a ked pojdes na cestu kupis si hladke uzke plaste...ja mam tieto http://www.author.cz/dily-prislusenstvi ... 1024&h=768
Zobraziť komentár 29.12.2007 - 14:17:56
00
Preco by si nekupoval? Nie som este rozhodnuty, mam casu do leta. Mne ako laikovi sa pacilo ze ma tensie pneu, tak asi lahsie pojde na asfalte. Nie? Bo s tymi hrubsimi, menej nahustenymi to asi nie je ono, prejst tak 40-45km. :?:

skor by som povedal, ze nejde ani tak o bike ako o to, kto na nom sedi :wink: . ak si fakt dobry a chystas sa po asfalte tahat mininalne 35, tak potom cross ano. inac by som ho nebral, lebo budes viac menej odkazany len na spevnene cesty (kamos ma cross, takze to mozem trochu zhodnotit). MTB forever (das nan maxxis flyweight a ficis rychlejsie ako crossaci, samozrejme ich riadne nahustis na kamen) :twisted:
Zobraziť komentár 29.12.2007 - 14:56:22
00
tak tak cross je tak mozno na cestu do prace ale nic viac
Zobraziť komentár 29.12.2007 - 15:00:03
00
A na nerovne/stare cesty absolutne neodporucate? Je ten rafik o tolko slabsi alebo ako? Nie som tvrdohlavy, prave preto sa vas pytam. Jednoznacne nad 23tis nechcem ist, aj tak bude v rodine vojna:)).
Zobraziť komentár 30.12.2007 - 22:24:45
00
musis si presne ujasnin co chces na tom biku jazdit
Zobraziť komentár 30.12.2007 - 22:29:07
00
na crossovom budes musiet ozeliet vyblaznenie sa v terene, o horsej stabilite ani nehovorim
Zobraziť komentár 31.12.2007 - 09:56:56
00
musis si presne ujasnin co chces na tom biku jazdit

Hlavne chem mat kvalitny bicykel. Dostat sa z A do B (do roboty mam 10 km), prejst niekolko km napr. na priehrade pri rieke so psom, rodinou a tak. Neviem, davno som nejazdil, v `98 mi ukradli jednoduchy Kelly`s, odvtedy jazdim len na motorke, ta mi ale neprispieva zdraviu a zerie benzin:)). Nechcem vas na_rat svojou nerozhodnostou, mam casu sa rozhodnut, este sa poinformujem aj v obchodoch osobne.
Zobraziť komentár 31.12.2007 - 12:42:21
00
na to ti bude stacit aj cross ale ked kupis mtb nic nepokazis plaste si uz naordinujes podla potreby toho co jazdis
Zobraziť komentár 31.12.2007 - 12:47:25
00
mliecko ma pravdu na to ti cross stacit bude...ale ked ta to chiti a budes chciet chodit aj do lesa tak to uz bude ohubu....preto by som na tvojom mieste kupil klasicke MTBcko a zo zaciatku si tam hodis dake 1,75 plaste abo este tensie a budes ficat ako na tom crosse
Zobraziť komentár 31.12.2007 - 12:54:46
00
presne tak ako hovoria kolegovia - urcite ti bude teraz stacit kvalitnejsi crossik, ale potom pride efekt "Zjazdim vsetko" a uz cross pojde na dochodok, tak treba to poistit hned na zaciatku MTBckom, a plastami podla pocasia, do kolko penazi by to malo byt?
Zobraziť komentár 31.12.2007 - 16:27:56
00
Tak do 20tis. Zapacil sa mi Scott Sportster P3, v KE 2007 mali za 18 (zlava z 23). Ale uz to predali a 2007 uz nebudu, novy rocnik bude stat 23 alebo aj viac. Mozte kludne pomoct vo vybere, aj MTBcka budem sledovat.
Zobraziť komentár 01.01.2008 - 20:01:26
00
za 20 kúpiš v pohode jazditeľné MTBčko, akurát ťa po čase (u mňa bol VEĽMI krátky) naštve podúrovňová vidla... ale keďže platí, že 10x10 < 100, tak upgrade vidly za 5-10 l po pár mesiacoch ti prejde ľahšie ako kúpa 30-35 l biku hneď :)
a určite je to lepšie ako cross
keď pobeháš predajne, môžeš ľahko natrafiť aj na biky zlacnené zo segmentu 30-40 do segmentu 20-25, ja som takto skoro kúpil Konu, ale môj koník mi nakoniec sadol lepšie (nebrať bike na ktorom sa aspoň neprevezieš okolo predajne... ja som mal hneď po nasadnutí pocit "ako riť na šerbel")
cross je marketingovo (celý marketing je v podstate "umenie *****") uvádzaný ako aj-aj, ale takéto kompromisy sú VŽDY praštené, ako väčšina kompromisov, lebo jeho podstatne slabšia konštrukcia práve NEumožňuje jazdu terénom - z vlastnej skúsenosti, jazdím pomerne často po blízkom Rakúsku, prevýšenia nic moc, prevažne štrkom vysypané polňačky, no a tam na crosse kamoš, ktorý si už z princípu, že váži 100 kg mal kúpiť MTB, vyložene trpel... on tiež chcel bike že "hlavne do roboty a na Zlaté piesky a tak ale aby sa v tom dalo aj do terénu vbehnúť" - no vbehnúť sa dá, a hneď nato aj zosadnúť a nadávajúc tlačiť, inak by sa pod ním rozletel, Jano roztiahol reťaz SRAM asi po 800 km... a celkove, neviem na čo vlastne je cross dimenzovaný, však už len to, že taký basic test vidly je panelová cesta (má plávať, nie drncať), čo je vyložene cross-like terén a zvládnu to len lepšie MTB kusy jasne napovedá, že tie hranice marketing nasadil systémom kecy a odžuby podstatne inam než reálne sú!!! cross sa ti bude na tom trepotať len o málo menej ako cestný bike s pevnou vidlou (a ak by cesťák mal karbónovú, možno by si na tom bol aj lepšie!)
kašli na cross
kúp XC MTB a obuj ho nejakými ľahšími allround plášťami okolo 1.8"
a aj komponenty dlhšie vydržia a to sa tiež prejaví na cost of ownership
a pod Deore by som nešiel
Zobraziť komentár 01.01.2008 - 23:29:11
00
podla mna, kup si kludne cross
Zobraziť komentár 02.01.2008 - 09:59:14
00
pali G ty si to dorazil :D
je tazke vzit sa do jeho psychiky to si musi rozmysliet sam ak by ozaj nechcel chodit do hory tak by bol o trosku lepsou volbou ten cross ale keby po case zmenis nazor caka ta zmena biku predaj/kupa. Preto mas dve moznosti 1 MTB a volba plastou s tou nic nepokazis
2 ked si pevne rozhodnuty ze budes jazdit iba asfalt a najhorsia cesta bude polna tak ber crossa. Do hory ale potom na nom nechod
Zobraziť komentár 02.01.2008 - 10:33:51
00
zoberi si jednoznacne MTBcko, a len si bude smenit plaste az ti z toho prepne, tak a potom si kup nahradne wheel-sety a nebudes musiet menit medzi 1,6kami a 2,1tkami.... hehehe
Zobraziť komentár 02.01.2008 - 13:10:33
00
keyboard_arrow_up