Bubu sporí a v najbližšej dobe(samozrejme aj s pomocou rodičovských financíí) sa chystá vymeniť svojho Marina(ktorý síce slúži dobre, ale život je zmena) za niečo nové. Cenový strop chcem aby bol 1900 ojro, lebo určite viem, že za tu stovku sa bude ešte niečo dokupovať abo platiť poštovné a samozrejme tento strop sa môže prepočítať do akejkoľvek meny, čiže ak vychádza niečo na 1900€ v zahraničí a tu na slovensku viac, tak sa jasné, že kupuje zo zahraničia. No a moje predstavy, otázky a návrhy do diskusie... Takže keďže som slečna, nebolo by odveci mať aj babský bajk(pri Marinovi mi nesadol ten
rám až tak, aby to bolo úplne fajnové

) a tým pádom som sa snažila zamerať na babské, ale keďže je babských menej ako chlapských, tak som musela pozrieť aj tie chlopské(a vo výbere sú teda aj v prevahe)

. Ja som sa zamerala na fully, ale chcem počuť aj váš názor, či bude lepšie kupovať za tieto peniaze fulla alebo radšej niečo karbónové s lepšou výbavou. Zatiaľ ma zaujali tieto bajky>>>
Cube AMS WLS PRO(najlepšie R1 MAG, ale nevidím nejaké príšerné rozdiely s XT[ak nepočítam cenové])
Cube AMS PRO XT
Cube AMS 125 R1 Mag
Canyon Nerve XC W 7.0W
Pells RIDELIGHT Race
Scott SPARK 50
Bike by mal byť predovšetkým do lesíka, nejaké tie maratónčeky a hlavne, aby slúžil veľa rokov.
Tak a teraz prijímam nové návrhy, návrhy na shopy a komenty k mojmu výberu
ANO/NIE
neni, strunova je vanilla
Budúci týžden testujem Ellsword Truth či jak sa tomu nadáva len tak či je naozaj 100/100 to čo hladám
Niekto tu spomínal váhu... keď som po schodoch niesla môjho Marina, bola som zvyknutá, potom šiel Lapierre, nejaký rozdiel som nepocítila, no keď potom opäť prišiel Marin, tak to nasledovalo jedno vypleštenie očí a druhý pokus o zdvihnutie
Zdvihy- Veľmi som im popravde nedala zabrať, ale skôr to bude tým, že ešte sa neviem na 100% pohodlne rozblbnúť, ale menší zdvih by nebol asi problém.
Veľmi sa mi páčili jazdné vlastnosti. Brzy reagovali úplne dokonale a za celú jazdu som nepocítila ani jeden prešmyk kolesa. V zjazde som sa mohla pustiť rýchlejšie a keď som vletela do koľajnice vymletej od vodnej erózie kde bol kadejaký bordel, urdžalo ma to(pred očami som si už podávala ruku so smrtku). Má fakt výborné jazdné vlastnosti.
A včil bucte, moji milí, múdri
Ale aj dnes v tom spušťáku by sa hodil, čooo?
Trance/Trance X/Reign?
Vyberala som si minulú jeseň. Horúce tipy boli: Cube LTD Team (HT) alebo Myka Woman FSR (full), prípadne Kona Four Lisa woman (full). S hlavou nabitou obrázkami, dobrými radami a informáciami srnka navštívila domovskú predajňu v Bratislave a povozila sa na jednom obrovskom testovacom pružiaku, s pánskym rámom a netabuľkovou veľkosťou. A bolo rozhodnuté, prvotní favoriti sa stratili ako tiene. Srnke obrovský pružiak mesiac ležal v hlave, potom nabehla a zaplatila zálohu. Páni v domovskej predajni sa ksichtili, zo srnky si uťahovali, kazili veľkého fulla montážou zmenšených komponentov na detské proporcie...potom ich museli vrátiť, lebo srnka je tvrdohlavá a povedala, že ho takého nechce, lebo jej nesedí. Ksichtili sa ešte viac, ale...pružiak je už pol roka doma, bicyklovanie nabralo úplne iný rozmer, ja som šťastný biker a spolu s týmto strojom mi narástli obrie krídla.
Specialized FSR XC Expert, model 2007...samozrejme pánsky rám, veľkosť M. Jediná záťaž navyše sú žíže a voda. Ani blatníky nedostal, a nechýbajú mi.
súhlas a s marecejom .
btw: amik mi zdrhól a s testom Ellsworda zatál nič
preco nepouzivas metricke jednotky?
V metrickej to číslo vyzerá divno.
Ty si v pohode, aj keď priberáš, stále si pod.
Konečný víťaz bude asi najskôr Lapjér. Tuleník vie dokonale presviedčať skúšobnou jazdou