Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ak sa ti spravila osmicka na kolese po par km tak bez hned a pripadne si tam skoc aj ked odjazdis nejake km koli ostatnym veciam. S tou osmickou to lepsie nebude pokial sa spravne nedotiahne vyplet. Davaj ale pozor lebo napriklad mne tiez hadze trochen koleso na MTB ale robi to plast a ani pri rychlej jazde nepocitujem nic zvlastne. Tak aby si nerobil zbytocne halo, pripadne hod video na youtube ak chces:)
Zobraziť komentár 22.07.2014 - 08:05:07
00
Ved to je to ze neviem ci mi nepovedia ze je to normalne.. pri jazde ani ja nic necitim len mi to kle oci. Ked som to pozeral tak tiez to robi asi plast ale nejak moc..obratil som bicykel a roztocil kolesa a aj na zadnom je trochu osmicka ale mensia ako vpredu pritom na zadnom kolese ked som stlacal spice ktore sa krizuju tak boli o dost volnejsie ako vpredu a tam je ta osmicka vacsia. Ak budem mat cas, skusim nahrat video
Zobraziť komentár 22.07.2014 - 09:21:42
00
Čo poviete na tento kúsok ? vyzerá kvalitne, predpokladám že im ostal z 2011 kvoli tomu, že je biely, inak vyzerá výbava fajn...či ?
http://www.koloshop.sk/horska-kola-mtb-pevna-xc-26--29--199/cannondale-trail-sl-2-horske-kolo,-model-2011.html
Zobraziť komentár 22.07.2014 - 21:53:00
00
Tá cena bude skôr ako farbou ovplyvnená tým, že je to XL veľkosť a má to 26" kolesá.
Zobraziť komentár 23.07.2014 - 06:33:20
01
keyboard_arrow_up