Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ehm .. no nvm pre mna by vyhral skor spesl... jaj mam spesla a mam tam aceru a alivio..a kym mi pri vyhnutii rafku vzadu nestiahlo a neporkivilo vzadu prehadzovacku...tak to slape normalne..
vydlu mam RS dart 3, a hento co je tam no je to sunka.ale to mas aj na pellse...podla mna skor spesl :]

GT Avalanch 2.0 Disc ma v tejto cenovej kategorii lepši ram ako specialized a okrem toho aj lepši vybavu za podobnu cenu :wink:
Zobraziť komentár 06.08.2008 - 20:12:50
00
tak to hej,ale mne GT nesedi vzhladovo,a on tam to GT nemal tak nvm :D
Zobraziť komentár 06.08.2008 - 20:16:32
00
Pellsu sa niet čo obávať, pokiaľ máte v rovnakom cenovom leveli rám Pell's a Spešl, je veľmi pravdepodobné, že ten Pell's bude konštrukčne namakanejší. Obzvlášť ich medium tail rámy sú rakety a čo je zaujímavé, je to asi jediná česká firma, čo má vlastný vývoj karbónových rámov a komponentov. A to je už čo povedať! Jediné, čo ***** na celej čiare, je ich uponáhľaný full... vyzerá jak hrbatá koza.
Zobraziť komentár 06.08.2008 - 20:42:34
00
No tak aj nad tym GTckom som rozmyslal. Samozrejme pocitam, ze pojde tam nova vidla.

Az taky zaciatocnik nie som, ale naposledy som jazdil zhruba pre tromi rokmi - ked som este byval doma. Mal som meridu uz ani neviem s akou manitou vidlu. Ale uz nebyvam z nasimi a bike chcem novy a na penazi zas momentalne nie je vela, tak aspon na rozbehnutie (este 2 roky vysky a potom uz hadam sa bude lespie zarabat) mi tato kategoria bude stacit + by som to narok vylepsil o vidlu a tak.

CHlapi a oplati sa kupovat z netu? Myslim tym aby mi bike sadol...

A tie Tektro Auriga na GTcku co su zac?

Ale asi momentalne rozmyslam nad Pellsom a Gtckom (mozno stihnem aj ten trek - peniaze budu koncom augusta)

Dik chlapi za rady... Perfektne forum
Zobraziť komentár 07.08.2008 - 09:31:41
00
Teraz som pozeral ze som dal odkaz asi na PElls s Veckami...

Ale chcel som s diskami - Shimano M465....
Zobraziť komentár 07.08.2008 - 09:38:11
00
Tektro brzdy sú dosť príšery.
V tej cenovej kategórii Včka bohato stačia.
Zobraziť komentár 07.08.2008 - 11:43:24
00
Na XC stacia V-cka 8)
Zobraziť komentár 07.08.2008 - 11:57:09
00
večka ti stačia určite ... ak su dobre nastavene pozaťahovane tak su naozaj dobre :wink: .
Z netu by som bral iba vtedy ak by si si najprv zašiel do predajne a vyskušal ktora velkosť ramu ti sedi a podla toho by som to potom objednal. Byť tebou asi rozmyšlam nad Trekom a GT .. pells by som odtial vyradil. A ak by si predsa chcel s kotučovkami tak GT 2.0 disc je vo vele za tu istu cenu ako ten trek
Zobraziť komentár 07.08.2008 - 12:06:18
00
Na XC stacia V-cka 8)

A altenativa Specialized s Avid BB5? Ake su tieto mechaniky?
Zobraziť komentár 07.08.2008 - 12:06:36
00
Mechaniky sú slepá ulička vývoja. Jedine ak by si neskôr menil za hydrauliku, ale potom je lepšie došetriť a kúpiť rovno s nimi (za OEM cenu ich asi nezoženieš). Inak sú celkom slušné (a BB7 ešte lepšie), ale máš podobný problém ako s Včkami - v pravidelne nepravidelných intervaloch došponovávať lanko.
Assassinko a prečo by si vyradil ten Pell's? Lebo ja keď som išiel kupovať bike tak finálny výber bol GT vs Pell's a všetci vieme ako to dopadlo :).
Zobraziť komentár 07.08.2008 - 12:11:33
00
Myslim že BB5 su celkom slušne brzdy za tu cenu, ale uprimne asi by som si radšej nechal Večka ako mechanicke disky. za par šupov naviac maš už hydry
Zobraziť komentár 07.08.2008 - 12:15:23
00
Ved aj som rozmyslal nad Veckami - radsej dokupit Avid SD7.

Predsa v zime jazdit nebudem. A hadam aj ked poprsi tak si myslim ze Vecka to ubzdia.... :roll:

Ale ak bude Trek tak jednoznacne ten...

A este som sa pytal, ci sa cez net oplati kupovat bike - aby mi potom sedel...
Zobraziť komentár 07.08.2008 - 12:21:08
00
Z netu by som bral iba vtedy ak by si si najprv zašiel do predajne a vyskušal ktora velkosť ramu ti sedi a podla toho by som to potom objednal.

čitaj všetko :!: :idea: :wink:
Zobraziť komentár 07.08.2008 - 12:24:05
00
Hazard SD 5 a SD 7 nie je nejaký výrazný rozdiel (aviďácke gumičky sa aj tak blbo zháňajú, tak som dal Pell's s vymeniteľnými gumičkami, brzdia ďábelsky).
Dobrá rada - nerozhoduj sa podľa značky, ale podľa pocitu z jazdy... bicykel treba vyskúšať, a presne v tomto okamihu, po tom, čo som sa posadil na GTčko aj na Pell's, to vyhral Pell's. Proste sadol ako riť na šerbel.
Zobraziť komentár 07.08.2008 - 12:34:39
00
Daju sa kupit Author-acke spalky bud s vymenitelnou brzdnou plochou (gumicky) alebo len cisto spalky napevno.Ja mam tie napevno,mne sa tak rychlo nezoderu :wink:

OT: Neviem,ci je to len moj zvrateny nazor,alebo ako ale ja vidim kupu kotucovky preto,aby sa ti na vidle nic pri brzdeni nehybalo,neotacalo,ziadne lanka apod. Toto splnaju iba hydry,kde je namiesto lanka kvapalina :D Mozes teraz zobrat bike s Vckami a potom menit na hydry ale len ked ti nebudu vadit na vidle navarky na Vcka.Ale kaslat na to,ved ide o to,aby to brzdilo,a nie aby to bolo dokonale....Take male vycnelky nevadia 8)

Ad_Avid: BB5 aj BB7 su dobre,ale mechaniky su ako vravi tulenik,slepa ulicka :oops: Ja by som kaslal na mechaniky,kupil hydry :wink:
Zobraziť komentár 07.08.2008 - 12:48:59
00
keyboard_arrow_up