Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vdaka za tip. Dal si mi chrobaka do hlavy.. Uz ho len vyskusat..

Uvazujem este, preco ked je ten system taky dokonaly, osadzuju (ci uz lapierre alebo giant) tlmice s CTD?
Zobraziť komentár 23.05.2013 - 21:15:06
00
Tak ten nižší model je v L-ku skladom u dodávateľa, čiže väčší problém by mohol robiť len ten finančný aspekt, keďže odporúčaná cena pre ČR je o 300€ nižšia ako pre Slovensko a iné krajiny... :) Po zľave je cena o pár desiatok eur nižšia ako základ v ČR, čo sa dá akceptovať. Vyšší model neviem ako je na tom s dostupnosťou.

Tie fox tlmiče sú celkovo na tom lepšie funkčnosťou ako nejaké DT a pod., jednoducho sa hodia na vyššie modely (bolo by blbé keby mal bicykel za viac ako 2500€ nejaký low end tlmič) a platformu/možnosť obmedzenia kompresie netreba brať ako niečo nutné v tomto prípade.
Zobraziť komentár 24.05.2013 - 11:29:08
00
No ta cena ma tiez celkom zarazila.. najskor som sa potesil, ked som prepocitaval z czk (cena na mojekolo, co si mi dal link) a potom ma to preslo, ked som uvidel ceny pre SR.. No co, da sa kupit aj v CR.

Od nizsieho modelu ma odradza vidla. Nie ze by bola zla, len ked som okusil foxa co je na vyssom modely.. Kazdopadne sa chystam do Kalnice sa na nom povozit a ked sa zapaci, budem riesit dalej..

Inak, uvazoval som aj o scalpelovi.. Vidim, ze ho mas v podpise. Ako si spokojny? Resp. co povies na scalpel vs. trance vs. lapierre? Iste, ine zdvihy.. ale preco si nesiel do toho lapierra? Ci este nebol?
Zobraziť komentár 24.05.2013 - 19:59:59
00
Ten Lapierre je tohtoročná novinka, na trhu len pár mesiacov, keby bol minulý rok v ponuke tak by to bol favorit aj u mňa. Tento rok je Scalpel poriadne predražený, o 200€ v základe dať viac za takú istú výbavu ako mal minulý rok to je dosť mimo.
Čiže teraz by som určite uprednostnil iné možnosti.
A ešte neviem ako je na tom dostupnosť Scalpelov tento rok, ale minulý rok to bola katastrofa. Teraz čo som bral ten Giant tak bola dodávka za pár dní, tiež ten X-control je skladom...

To máš fajn že pôjdeš testovať, pozerám že v tej Kálnici je viac zaujímavých modelov... Tak držím palce, snáď sa ti to podarí plnohodnotne odskúšať.

Trance/Scalpel/X-Control - Trance je určite najpohodlnejší, v oblasti rýchlosti ale nestráca. Scalpel má viac chrtí posed, tiež celkový prejav sa nevymyká zo štandardu rýchlych fullov s nízkym zdvihom, je hlavne citeľne obratnejší ako Trance. X-control je taký kompromis ohľadom obratnosti (pri porovnaní hlavového uhla a dĺžky zadnej stavby), celkový predaj ťažko hodnotiť, musím odskúšať a potom budem vedieť.

V akcii sú teraz aj
http://velosprint.sk/shop/c.224_582/gt-zaskar-100-9r-expert-white-12.p.26013
http://velosprint.sk/shop/c.224_582/gt-zaskar-100-9r-pro-raw-12.p.26012
Zobraziť komentár 24.05.2013 - 20:23:09
00
keyboard_arrow_up