Lokalizácia
Formulár sa odosiela
aspoň niekto tu je optimista :lol:
myslím, že spomínané zásahy - opravy by boli potrebné na akomkolvek jazdenom biku...takže asi idem do toho - už len tá výbava je dosť lákavá...
500,-Sk za plášť, 800-900,- Sk za reťaz, vidlica je v pohode - podla potreby vymením na leto-zatial na moje jazdenie stačí aj SUNTOUR.
Keby to bolo pokazené, ako vravíte, tak kašlem na to, ale to čo ste tu vypísali, je všetko OK, až na spominané veci, ktoré budem musieť investovať. Ak rátam, že do toho dám ešte 3000,-Sk na vychytanie nejakých problémov, tak stále sa to asi oplatí - myslím :-)
Zobraziť komentár 01.03.2008 - 13:29:39
00
Asi je to dosť staré ak sa obrázok týka biku o ktorom hovoríš. By som preveril funkčnosť a opotrebenie toho biku.
Veď to má ešte staré Octalinkové kluky !? A super vidlu. A nie je to ešte náhodou aj dovozová lopata?
P.S. Len také moje malé zamyslenie.
Videl som dva Bullsy naživo a ten rám bol docela hnus.

kluky sú HOLLOWTECH II
Zobraziť komentár 02.03.2008 - 16:59:16
00
ehm...
NIE SU
Zobraziť komentár 02.03.2008 - 17:00:32
00
ak ti predajca nahovoril ze su to kluky Hollowtech II tak to akurat ukazuje na urovem celeho "obchodu" :(

a zabudol si do toho zoznamu priratat tu kazetu

inak ak je to teda podla teba dobry kauf, tak chod do toho
Zobraziť komentár 02.03.2008 - 17:14:06
00
ja by som sa nebal toho ze je to moc jazdene, resp. dako tvrdo...ak moze mat niekto kryt na klukach tak s tym jazdil iba pre rozky a domov :lol: ...a ci je stred holo 1 2 alebo 8 je to jedno .... najlepsi stred je aj tak stare stvorhrane XTcko 8)...a ty par gramov z deraveho stredu cloveka z biedy nevytrhne...cenu zraz este kolko pojde a mas ...a ram vymenis hocikedy...bulls som v rukach mal a je to klasicka vychodna vyroba...ale aspon sa nanic nehra :)..."vyjazdis" ho a kupis druhy raz :wink:
Zobraziť komentár 02.03.2008 - 17:51:20
00
najlepsi stred je Phil Wood
Zobraziť komentár 02.03.2008 - 17:58:30
00
ehm...
NIE SU

ospravedlňujem sa - nie je to dvojka, ale je to HOLLOWTECH, teda ak viem dobre čítať - dnes som ho mal zas v rukách a bol som to dať pozrieť ešte jednému "nezaujatému" chalanovi čo má obchod a aj keď on je výsostne na TREK, tak povedal, že za 11 je to dobrý obchod. vymeniť treba fakt len 1 plášť, reťaz ešte vydrží do leta v pohode, kazeta je tiež v poriadku. Vidlicu treba vyčistiť a premazať, inak je v pohode, čo ma potešilo, nakoľko na moje jazdenie mi postačuje aj táto trieda. a ešte jedna investícia - brzdové gumičky :-)
Inak má ten bike už len kozmetické chybičky, ako pár odrenín na ráme.
Ak ma bicyklovanie zoberie nejak vážnejšie a nebudem jazdiť len víkendovo, potom sa vymení tá vidlica :-)
Zobraziť komentár 02.03.2008 - 22:12:56
00
ja by som sa nebal toho ze je to moc jazdene, resp. dako tvrdo...ak moze mat niekto kryt na klukach tak s tym jazdil iba pre rozky a domov :lol: ...a ci je stred holo 1 2 alebo 8 je to jedno .... najlepsi stred je aj tak stare stvorhrane XTcko 8)...a ty par gramov z deraveho stredu cloveka z biedy nevytrhne...cenu zraz este kolko pojde a mas ...a ram vymenis hocikedy...bulls som v rukach mal a je to klasicka vychodna vyroba...ale aspon sa nanic nehra :)..."vyjazdis" ho a kupis druhy raz :wink:

Tak toto by som o štvorhrane z viacerých dôvodov netvrdil. Ak chceš zastať v čase tak o.k..
Zobraziť komentár 03.03.2008 - 09:51:26
00
...ak moze mat niekto kryt na klukach tak s tym jazdil iba pre rozky a domov :lol: ...

nesuhlasim...ja som mal 1rok a 4 mesiace kryt na klukach a nejazdil som len pre rozky :wink:
Zobraziť komentár 03.03.2008 - 10:21:12
00
Tak toto by som o štvorhrane z viacerých dôvodov netvrdil. Ak chceš zastať v čase tak o.k..

ja som zastanca stvorhranu tak ako campa :)...tak jak nebude koleso okruhlejsie tak ani nad stvorhran nebude nic lepsie jak stvorhranejsie :)...berte to s rezervou, ale kazdopadne pouziva sa doteraz na drahe a to je snad najsilovejsia cyklistika...takze asi na nom nieco bude

Prílohy:

pista.jpg
pista.jpg 42.21 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 03.03.2008 - 12:47:58
00
nesuhlasim...ja som mal 1rok a 4 mesiace kryt na klukach a nejazdil som len pre rozky :wink:

cim to je ze to mas tak presne spocitane? :), ale je to jedno pravdu mas...ale asi nieje vela ludi co seriozne jazdia a maju kryt...a mozno dotycny zrovna tomu moc nedaval :o
Zobraziť komentár 03.03.2008 - 12:50:53
00
takže idem naplno spoznávať BULLS:-) - kúpil som to za 10 papierov
Zobraziť komentár 03.03.2008 - 16:29:46
00
keyboard_arrow_up