skus si dat teraz po prerezani nacenit opravu toho ramu do carbonfactory alebo mamocarbon,ak to bude mat zmysel dat to opravit a ten novy ram mozes predat a mozno ti aj na kavu ostane...alebo kupit jazdenku CF5 zobrat ram a veci nahadzat na ten novy a predat
nemusel by si riesit ci ti bude
vidla sediet dlzkou krku lebo ak nie tak prelisovat krk a nemal by si
bovdeny natahane cez
hlavko ale pristup Propainu nieje bohvieco,hlavne ked je FB skupina plna toho ako ludom hned menili poskodene zadne stavby atd
Krk sediet bude na to som myslel a opytal sa na dlzku , hlavko som zvolil bez predstavca snad to nebude taka pohromama. Ten sixpack ICR predstavec je za dalsich 90 euro , nechcel som. Zadnu stavbu mi ponukli , ale nechcel som. Ten ram je katastrofa kto ho vzal do ruky nasiel dalsiu prasklinu. Ked som vybral vahadla pod vahadlom to bolo cimpr campr krizom krazom dopukane v okoli stredoveho zlozenia. Ked som dal dole zadnu stavbu tiez sa nasla zvnutra zospodu dalsia , takze na zadnej stavbe boli dve. To nema vyznam. Ja som apeloval na to co som nasiel na tej fb group v mailovej komunikacii na to co vsetko menili bez okolkov ale nezabralo. Stale omielali ten tukes na dolnej ramovej trubke co bola pre mna najmensia obava. Hrozny pristup , vymenil som s nimi asi 40 mailov , pripadal som si ako na tureckom trhovisku. Ked som trval na tom ze im ten ram poslem na kontrolu dostal som odpoved ze mozem ale pridem o priatelsku crash replacement ponuku , lebo budu mat so mnou dalsie additional costs. Cele to je take , cf5 tyee ma toho na rovasi co sa tyka prasklin v tej fb group najviac. Tam praskali zadne stavby , sedlove trubky , vytrhavala sa vlozka stredu , okolie lozisk. Cf 5 uz nechcem , po prieskume som zmenil nazor , dufam ze sa s cf6 polepsili.