Evo a už si sa na tej 575 vozil či ako pišeš iba čítal? Doporučujem sa na ňom povoziť a potom písať hluposti.
toto neznasam. co vozil, jak vozil? nie nevozill. Kua ale presne na to su recenzie a testy a fora.
Vychadzam z toho co pisali ludia co na tom sedeli, co sedeli na dalsich 150 inych
bikoch a vedeli to porovnat. Preco by som na tom mal ja sediet? Preco by som mal ja moj subjektivny v podstate neskuseny nazor porovnavat s nazorom niekoho kto sa zivi tym ze porovnava a testuje produkty?
Ja nepodavam svoj nazor ako fakt ale odvolavam sa tu na relativne objektivne nazory a skusenosti od ludi ktori su presne ti co maju pravo sa takto vyjadrit.
Za druhe nazor cloveka ktory pre mna za mna jazdil aj desat Yeti 575 ale okrem toho nic poriadne nejazdil ma presne taku vahu ako nazor niekoho kto na Yetim nikdy nesedel ale sedel na kope inych bikoch.
Pristup k diskusii stylom: nepis o tom ked si na tom nesedel je nezmyselny lebo potom by sa tu nikdy nikomu poriadne neporadilo.
Tak si prosim odvyknime ked nemam co povedat vzdy zautocit tym istym sposobom: "Ty uz si na tom sedel. Ty si to uz jazdil? Ked nie tak bud ticho"
Ked si ty jazdil na Yetim tak sem napis svoje skusenosti. Samozrejme pokial to mas s cim porovnat. A ked si na nom nejazdil tak spadas presne do tej skupiny ludi co som spominal - "Nemam co napisat k veci tak si aspon rypnem obohranou pesnickou"
Ospravedlnujem sa vsetkym za takyto Offtopic ale podobne pripsevky ma vedia vzdy neskutocne nas**t