Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Chalani prosím vás, čo je to ten Speed Trap? :!: :?: mám to integrované na mojom Treku v karbónovej vidlici. Taký máli čierny ovál a na ňom tuším logo bontrager.

Bol by som vám vďačný za odpoveď, na internete som to nenašiel. ;(
Zobraziť komentár 09.10.2010 - 23:30:31
00
to mas asi niake ine internety ako ja

prvy odkaz v google
http://bontrager.com/model/07058
Zobraziť komentár 09.10.2010 - 23:44:08
00
OK to chápem, ale napríklad by som si kúpil hoci aký bezdrôtový computer a potom ho spárujem s tým čidlom?? a to čidlo treba kúpiť alebo je v tej nohe vidlice, vieš myslím či je tam originál alebo len plastová kritka čo tak vyzerá.
Zobraziť komentár 10.10.2010 - 19:38:18
00
a aký tachometer mám kúpiť aby som jeho čidlo mohol dať do tej nohy? :geek: :geek: :geek:
Zobraziť komentár 12.10.2010 - 23:23:11
00
A Ty fakt nevies pouzivat oci abo je problem v nicom inom? Najprv si to nenasiel na internete a teraz ked Ti marecej naserviroval odkaz, tak na nom nevidis informacie aj ked tam su (staci prekliknut na "DETAILS"):

- ANT+ 2.4 GHz digital wireless speed sensor
- For use with all Bontrager, Trek and most ANT+ enabled digital wireless computers

A pod tymto textom mas zobrazene kompatibilne tachometre...

Ak si nie si isty ktory mozes kupit, tak sa obrat s tou otazkou na predajcu Treku, kde si kupil bajk - od toho predsa ten predajca je, aby Ti poradil a aj objednal kompatibilny tachometer.

P.S. Okrem tych zobrazenych na stranke Bontrageru by mali teoreticky fungovat aj Mavicy kedze ficia na 2,4 GHz, ale nechal by som to na toho predajcu.
Zobraziť komentár 13.10.2010 - 01:55:48
00
okej moc dakujem, ale asi zostanem pri klasike lebo sa my to peňažne nevyplatí kupovať node.
iba som chcel vedieť čo to je ;) ;)
Zobraziť komentár 13.10.2010 - 21:11:29
00
keyboard_arrow_up