Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ta korunka vidly sa tam vobec nehodi....nechapem ako to mohol vyrobca takto poskladat :)
Zobraziť komentár 15.05.2009 - 08:35:24
00
Dik.Ja len na porovnanie s cenou za moj Cube.
Ledavi: tolko ako je oficialna cena vyrobcu 47.399,- Kč ( 1760 eur )
Zobraziť komentár 16.05.2009 - 13:37:32
00
Ledavi: a co vychadza lepsie v pomere vybava cena ? resp. co za cuba mas a v akej cene pre zrovnanie ?
Zobraziť komentár 16.05.2009 - 22:50:03
00
Cena je tiez 47L.
http://www.slovkolex.sk/tovar/2226-CUBE_REACTION_K18?PHPSESSID=1e17ae91b69a80e69dd88a44de1ff93f.
Som spokojny s vybavou,uvidim ako sa budu javit zapl.kolesa sunringle.Chcel som bike kde nebudem chciet nic menit,len pedale musim nove lebo cube dodava len take plechy na vsetky svoje bicykle.Jazdis maratony?
Ledavi: a co vychadza lepsie v pomere vybava cena ? resp. co za cuba mas a v akej cene pre zrovnanie ?
Zobraziť komentár 17.05.2009 - 08:02:25
00
Ledavi: presne pre ten cube a sup som sa rozhodoval cena bola 47t vs. 53t ale aj ked bola u supa vyssia tak som sa pren rozhodol nakolko mal aj o nieco lepsiu vybavu.
teraz ani nebanujem, prave naopak som rad ze som vybral supa.

p.s.: nieco k satkovi, u mna dost stratil lebo si sere do huby ( s prepacenim ), ked zistil ze sa rozhodujem aj u konkurencie tak povedal ze mi este moze dat kosik, brasnu..........
ked som prisiel este raz tak uz chcel predat za kazdu cenu aj ked sa mi ten bike nepozdaval, behali lietali len aby predali. tak mi ten bike poskladali a zistili ze vyrobca poslal sedanku nie s al lizinami ale carbonovymi. hned zahlasil ze je tam lepsie sedlo a teda nic navyse davat nebude ( ale to nie je moj problem a ani jeho to nic nestalo navyse ) uz ma zacal vytacat, previezol som sa nepozdavalo sa mi to tak som mu slusne podakoval za ochotu a isiel pre supa. pri kupe supa mi bolo oznamene ze kedze som si kupil bike v tejto cene tak mam trvalu zlavu na veci 15 %, coz ma potesilo a aj som to vyuzil na kupu novej prilby. suma sumarum satkov milodar co mi chcel ponuknut sa mi uz davno vratil.
Zobraziť komentár 17.05.2009 - 08:52:16
00
Ja som si ho bol pozriet V Klobusicuach.Povodne som chcel black ale ked vytiahli vonku ten cerveny chcel som ten.U neho si ale nekupujem tu mam reg.predajcu a ten mi vysiel ustrety.Nemozem hodnotit majitela,ale pocul som ze je neoblomny niekedy prehnane.Osobne mi to nevadi mne islo o dobru cenu a tu mam.Povodne som uvazoval o modrom reactione,s lepsou vybavou,ale cena rozhodla.Dufam ze ma kvalita nesklame.Bola moznost aj tento
http://www.bicykle.eu/eshop/aktualne-akcie/. Merida carbon cca 1619,. Nuz moznosti je stale milion.
Zobraziť komentár 17.05.2009 - 09:49:11
00
ledavi: mne sa u meridy nepacia tie plamene, inak je u nej vidiet ze carbonovy ram ubral na vybave.
Zobraziť komentár 17.05.2009 - 11:04:48
00
yoggi, kde si kupoval toho supa?triexpert :?:
Zobraziť komentár 18.05.2009 - 13:41:34
00
plukovnik: presne tak, triexpert.
Zobraziť komentár 18.05.2009 - 15:46:51
00
pozeral som aj ostatné biky cube, pells atď.....a myslím, že si dobre vybral. Supy ma príjemne prekvapili...
Zobraziť komentár 19.05.2009 - 10:47:36
00
plukovnik: tiez si myslim, porovnaval som dost pomer cena/ vybava a v neposlednom rade desing supa sa v poslednych rokoch vyrazne zlepsil a dovolim si tvrdit ze rocnik 2009 maju najkrajsi aky kedy mali, dufam ze sa nepokazia, bola by to skoda.
Zobraziť komentár 19.05.2009 - 19:55:01
00
ked tak pozeram na tu cifru co tu hodil Yoggi ze 1760€ (skoro mi spadla sanka) mal by som otazku na Ledaviho a dalsich co ich primelo k tomu aby zainvestovali takuto pomerne nemalu ciastku do takehoto stroja. Yoggiho sa uz pytat nebudem lebo ten mi to vysvetlil v podstate tak ze sa do toho SUPa uz pred rokom zalubil (ovsem potom co to zavahanie na Cubom) a podla najnovsich info je jeho plan chrtit chrtit chrtit (najma po asflate aby sa kara nezaspnila) a potom v septembri vyhrat Dubnicak :-)

Totiz len tak namatkovo som klikol na web Canyona (naslo by sa urcite nieco aj u Radona, Cubu a dalsich) a zistil som ze za podobny obnos 1799€ sa da kupit Nerve XC 7.0 model 2009 ktory ma podobnu vybavu, ale je to celopruziak so 120mm zdvihu vpredu/vzadu. FOX 120RLC vpredu a RP23 vzadu musi presvedcit aj najvacsieho neveriaceho Tomasa ze tato kara nebude hupat ani v stoji ked uz by o to islo. Dalej komponenty SRAM, nie ze by boli zle ale ked uvalim ramienko na prehadzovacke kde zozeniem rychlo a za rozumny peniaz druhe, nebude stat nahodou tolko co cela XT prehadzovacka ? Podobne Fulcrum kolesa, mozu byt dobre ale co trebars ked treba spicu vymenit...
Ked na Nerva dam gumy zo SUPa bude o cca kilo tazsi takze za to ma u niekoho mozno velke minus, a nie je taky pekny, teda presnejsie "vo farbach vitazov" :-)
Skuste sa odviest na jednom a na druhom aj inde ako po rovnej asflatke. Mne z toho vychadza jednoznacny KAUF TIPP.
Zobraziť komentár 19.05.2009 - 23:42:07
00
Musim sa prikloniť na Ropákovú stranu, kupiť za tolké peniaze bajk so zdvihom 100 / 0 mm ked sa da za take iste prachy kupiť slušný stroj so zdvihmi 120 / 125 mm už naozaj nemá absolútne žiadny zmysel, aj keby som sa mal na tom chrtit zrovna len po tej asfaltke, sak aj tie asfaltky su na slovensku pekne na maderu. Na druhú stranu je ten bajk po dizajnovej stránke naozaj velmi pekný, ale to je asi tak všetko. Pred dvoma rokmi by som možno tvrdil niečo iné, ale ako šťastný majitel fulla mi už príde kupovať si v tejto dobe HT ako absoludna volovina. Sorry Ivo...
Zobraziť komentár 19.05.2009 - 23:54:40
00
enrico: jj co uz so mnou :D ale v pohode, ja som zastanca HT, to som ti uzvysvetlil. desing je naozaj supa.

p.s.: eno pred rokom si este gramohonicil na HT, teraz je to zmena ale ja verim tomu ze do 2-3 rokov bud znova gramohonicis na HT alebi fulle. teraz sice tvrdis ze ta vaha nesere ale to ti dlho neostane, sa pozri na quaska :wink:
Zobraziť komentár 20.05.2009 - 21:21:15
00
ROpa: rasto s tym dubnicakom neviem to by som sa musel volal tereza hurikova :D , sice znacka bajku rovnaka, len tie vysledky :wink:
temu celopero som ti uz vysvetloval, to mas tak niekto kupi ta 2 mega cabrio, niekto limuzinu a niekto SUV. ja som kupil HT.

ano mas pravdu ze xt prehadzovacka je dostupnejsia cenovo, to viem. v pripade poskodenia tejto prehadzovacky, radenia si budem tyzden trieskat hlavu o stenu. v cechach prehadzku zozenes za 5000 a radenie za 6000, ja viem za cenu prehadzovacky XO by som mal 4ks XT 8)

p.s.: inak co keby si ty presiel na obdobne komponenty, nehovor ze ty velkopodnikatel by si skrachoval :) vies ako sa hovori: zivot je jedna velka zmena a co prave ju uskutocnit.
Zobraziť komentár 20.05.2009 - 21:34:00
00
keyboard_arrow_up