ked tak pozeram na tu cifru co tu hodil Yoggi ze 1760€ (skoro mi spadla sanka) mal by som otazku na Ledaviho a dalsich co ich primelo k tomu aby zainvestovali takuto pomerne nemalu ciastku do takehoto stroja. Yoggiho sa uz pytat nebudem lebo ten mi to vysvetlil v podstate tak ze sa do toho SUPa uz pred rokom zalubil (ovsem potom co to zavahanie na Cubom) a podla najnovsich info je jeho plan chrtit chrtit chrtit (najma po asflate aby sa kara nezaspnila) a potom v septembri vyhrat Dubnicak

Totiz len tak namatkovo som klikol na web
Canyona (naslo by sa urcite nieco aj u Radona, Cubu a dalsich) a zistil som ze za podobny obnos 1799€ sa da kupit Nerve XC 7.0 model 2009 ktory ma podobnu vybavu, ale je to celopruziak so 120mm zdvihu vpredu/vzadu. FOX 120RLC vpredu a RP23 vzadu musi presvedcit aj najvacsieho neveriaceho Tomasa ze tato kara nebude hupat ani v stoji ked uz by o to islo. Dalej
komponenty SRAM, nie ze by boli zle ale ked uvalim ramienko na prehadzovacke kde zozeniem rychlo a za rozumny peniaz druhe, nebude stat nahodou tolko co cela XT
prehadzovacka ? Podobne Fulcrum kolesa, mozu byt dobre ale co trebars ked treba spicu vymenit...
Ked na Nerva dam gumy zo SUPa bude o cca kilo tazsi takze za to ma u niekoho mozno velke minus, a nie je taky pekny, teda presnejsie "vo farbach vitazov"
Skuste sa odviest na jednom a na druhom aj inde ako po rovnej asflatke. Mne z toho vychadza jednoznacny KAUF TIPP.