Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ako by to dopadlo podľa zásahu Craobsa?

Peťo: ukradli mi bike Policajt: mal ste odrazky?
Peťo: Nie
Policajt: A dve od seba nezávislé brzdy?
Peťo: Nie
Policajt: Tak to bude pokuta!

Čítal si vôbec čo sem CraObs písal?
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 16:46:33
00
áno, zhrnutie je riešiť to legálnou cestou a legálnou to dopadne tak že okradnutý pohoršuje našu menšinu s krivého obvinenia a dostane pokutu za to že nemá povinnú výbavu a cigáňa pustia s dohovorom...
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 17:40:45
00
Tak je to bohužiaľ
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 18:01:56
00
Tak čítaj ešte raz a pozorne. Nikde nepíše, že by v tomto prípade volal políciu. Čiže tie tvoje predpovede o krivom obvinení a pokute sú v tomto prípade úplne zbytočné.

Už dlhú dobu pozorujem že väčšina ľudí síce vie čítať, ale absolútne nedokáže prípadne nechce porozumieť písanému slovu (čerpať informácie z písaného textu). Toto je jeden z tých prípadov.
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 18:16:20
00
tiez si myslim, ze ina cesta k ziskaniu biku neviedla a keby to riesil inak tak ten bicykel uz v zivote neuvidi...(na tuto narodnostnu mensinu mam taky nazor aky mam a radsej sa nebudem rozpisovat)

/btw ako to dopadlo s knolly-m? :P
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 18:38:21
00
tak ešte raz a bez omáčok, bolo nutné zbiť malé decko?
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 18:59:58
00
asi ano inak by si to tak nezapamatal. nie nadarmo sa vravi "ked nepochopis cez usi pochopis cez zadok"
craobs nic v zlom len debatujeme ale ja mam tiez syna a keby toto spravil a dozviem sa to dostal by este aj odo mna nie len od niekoho vonku.
toto je hlavny rozdiel medzi nasimi spoluobcanmi. totizto rodicia toho soplosa doma este pochvalia aky je sikovny.
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 19:10:08
00
takže je ti jedno či to ukradol alebo nie, stačí že je čierny = určite to ukradol, bum ho dole z biku a dokopať do krvy! a ešte budem najväčší frajer v škole
Chalani ked sa ku mne priblizil tak som ho skopol a dobil ze neviem ci to rozchodil. Zobral som bike a odtlacil ho domov.

v tejto komunite to ale funguje aj tak, že nie všetko čo majú si ukradli sami, kludne ho mohol ukradnúť otec, brat, sused a malý sa len šiel povoziť.. dostal do držky ani nemusí vedieť začo, takže si zapametá velké hovno, akurát to že biely sú kkti
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 19:32:51
00
Kradneš? Ok kradni ale počítaj s následkami. To čo sa stalo je len výsledok štátu že tí čierny zmrdi v živote nebudú trestaný tak ako biely. Potom bohužiaľ vzniká situácia ako táto že to každý berie do vlastných rúk. To detsko si to zaslúžilo a baviť sa o tom či bolo/nebolo vinné je zbytočné. Ak na svojom biku vidíš miestneho vreckára tak nerozmýšľaš že je tam veľmi malá šanca že bike neukradol. To by si potom rozmýšľal nad každou hovadinou. Niekto ti ponúkne čokoládu a začni ho podozrievať či nie je otrávená. Malá možnosť ale "čo keby?". Takto by to vyzeralo ak by sme rozmýšľali aj nad vecami ktoré sú na 99% jasné...
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 19:35:29
00
lenže ty teraz narábaš s informáciami (že toho malého poznajú všetci ako zlodeja a už viac krát dostal za to) ktoré vyliezli z neho postupne.. na začiatku z neho vyliezlo že stretol cigánske decko na jeho bicykli a to zhodil a dobil (ešte hrdo "neviem či to rozchodil") a všetci mu tu idete zatlieskať ako dobre spravil! takže každé cigánske decko odteraz môžme okradnúť a zmlátiť a ešte budeme za hrdinov?
už keď som mal 10 rokov tak som sa nebil s menšími a slabšími deťmi, mu nanajvýš strelím facku a vypadni nech ťa nevidím..

edit: a len tak pre upresnenie aby sme sa netočili okolo menšiny, ide mi hlavne o to že zbil menšie a slabšie dieťa a vy mu k tomu gratulujete!
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 19:43:14
00
Ale on jednal v situácii akú som popísal... Info ktoré tu dal že ho dobil nemusí rozvádzať som si istý že je natoľko inteligentný aby vedel vyhodnotiť situáciu a zistiť či je dotyčný zlodejom... Takže áno bol by blbcom keby to detsko dobil iba s infom aké dal sem (cigáň a Raptor s bielymi vecami) ale pochop že on mal to info že je to miestny zlodej takže tak.
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 19:46:31
00
bože nechápem prečo to rozoberáš...
Skopol som ho. Moja otázka bola nasledovná.
on. prestan nechaj ma (zúril a bránil sa)
Ja: koho to je ?
on: moje
ja: facka. odkial to máš
on: zobral som ti ho.
ja: facka. preco
on. chcel som ho
ja facka. Ak sa v živote dozviem že ty alebo niekto z tvojej rodiny zobral niekomu čo i len zápalku, nepraj si následky

edit. slabšie ? ten soplák s jeho bratom bili malé 4, a 5 ročné deti na dvore
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 19:47:35
00
vychádzal som z úvodného príspevku ktorý bol o dosť stručnejší, rovnaké info mali všetci (okrem hrdinu PetaNZ)
Isiel som cez mesto a sldoval dvoch bikerov. Dost sa mi pacili ich bajky tak som pri nich zastavil a pokecali sme. Ako sa vraciam domov stretol som cigana asi 14 rocneho ist na dost modernom biku. Vobec mi to nesedelo tak som pockal nech sa priblizi ku mne. Ked bol asi 15 metrov odomna, zbadal som ze je to moj raptor. Biele kolesa. biele pedale. biele gripy biele sedlo. Chalani ked sa ku mne priblizil tak som ho skopol a dobil ze neviem ci to rozchodil. Zobral som bike a odtlacil ho domov. Vecer spravim fotky.

inak keď sme pri tom
edit. slabšie ? ten soplák s jeho bratom bili malé 4, a 5 ročné deti na dvore

si v princípe presne to isté ako ten cigáň.. kradneš (aj keď svoje veci speť) a biješ mladšie a slabšie deti (aj keď je to cigáň)

a zaujímavé je že zrazu z "som ho skopol a dobil ze neviem ci to rozchodil" je facka+facka a stačí
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 19:55:09
00
tak facka a facka no ale poriadná výchovná. V ten ďeň som bol tak happy že som to trochu zväličil
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 20:00:05
00
Miro to je tu na dlhe lakte
PetoNZ iba sa ťa spýtam keby si ho prizabil stál by ti ten bike za to? Odpovedať nemusiš
Zobraziť komentár 14.11.2011 - 20:07:43
00
keyboard_arrow_up