Chcel som tym povedat, ze su 2 typy utecenca .. jeden, ktory naozaj je v nudzi, to moze byt clovek, ktory inak nepojazdi, clovek , ktory nie je arogantny a namysleny, motor pouziva tak, ze vo vysledku sa nelisi nejako od zdraveho cloveka (s) kondickou. Ten druhy, utecenec s iphonom, je ebiker, ktory pouziva
ebike ako motorku a ostatne syptomy velmi pripominaju ten zbytok. Toho prveho je mozne brat ako bikera, toho druheho nie. Ale aj v pripade, ak niekto pouziva motor v plnom rozsahu, ja odsudzovat nebudem. Ma to svoj ucel a zmysel, ale v ziadnom pripade nie na budovanych singloch. Tie su robene pre bezmotoroveho jedinca. Motor je fajn tam, kde si clovek chce uzit velmi dlhu streku, kvoli cestovaniu. Bohuzial, je tam brzda baterka a hmotnost, preto ebikeri zatial premavaju len tam, kde drazdia ostatnych a rozrypavaju traily preklzavanim zadneho
kolesa a extremne rychlej jazdy

Neposudzujme teda na com clovek jazdi, ale akym clovekom je a ako sa chova voci ostatnym. Totizto .. vela ebike haterov by otocilo o 180stupnov, ak by mali tu moznost