Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja ti predam jedne Wolverine 2,2 na MTB 27,5 ubehnuto cca 150km .
Zobraziť komentár 19.11.2015 - 23:45:41
00
le velo, tres interesant
http://www.sunn.fr/les-produits/kern-lt-replica
na 38. strane aj geoska, celkom dobre, tiez pochopili, ze enduro bike neni zjazdak, ani xc na vacsom zdvihu... trochu uletena stranka a potrebne informacie treba listovat v katalogu, nie priamo pri nakliknuti modelu, ale to su francuzi..

Prílohy:

p4pb12385103.jpg
p4pb12385103.jpg 177.04 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Naposledy upravil onduro dňa 20.11.2015 - 08:13:45, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 20.11.2015 - 07:41:46
09
arrow_leftiron.hide napísal:
tak prejdi na Vredestein, tie ma malo bajkerov, tak na tie sa nadavat nebude ;)

Toto som skusil z Michelinom a nepomohlo - nasiel sa niekto kto to kedysi jazdil a ze potom isli dolu vodou a tak... :-D

BTW: Vredestein by mala byt vlastne moja lokalna znacka - tak sa asi pozriem, ze kde to vlastne predavaju
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 07:59:40
00
matko001: WTB som mal 2x, druhy krat sli po 400km dole. Nie som expert na plaste, ale su stranse :D
WTB Wolverine SS 27,5x2,00“ Comp - stale ich mam ale pojdu do kosa (ak by si bol v BA, mozem podarovat) Su to OEM z CTM Rocker Xpert 2015 - foto v galerii.

Naposledy upravil plusminus dňa 20.11.2015 - 15:46:09, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 20.11.2015 - 11:28:40
00
arrow_leftperez napísal:
Ito, ja ti uprimne zavidim. S tvojimi vedomostami, ked vies z obrazka analyzovat to, co konstrukteri riesia pocas navrhu a neskor pri testovani hodiny, dni a tyzdne, musis mat velmi pekne prijmy. Ja ako laik by som len chcel vediet, kde by si tu baterku umiestnil a preco capy nevydrzia (a ak pustis na verejnost svoje know-how, tak aj to, ako si to zistil z fotky)...

Hodiny, dni a tyzdne ? Naivko .. ja cerpam zo skusenosti, mam uz co to najazdene a videl som toho dost ;) .. okrem toho viem, ako to funguje v reale, ako sa chrlia lacne veci (hoc aj s cenovkou 3k+). Kludne mozes dalej pisat ironicke komentare, realitu nezmenis. A pokial by si sa chcel silou-mocou hadat, najdi si len tak namatkou v google giant+frame+crack, aby si videl tie hodiny a hodiny, ktore konstrukteri stravili nad tym, ako vyrobit ram, ktory vydrzi asi tak 3000km :)

arrow_leftDaDo.Bzz napísal:
Ito a kam to maju davat? Robit na to ram a baterky speci by bolo zbytocne nakladne.

Aspon niekto, kto rozumne napise nieco k veci. Ano, je to presne ako pises. Moj koment bol v podstate taky povzdych nad tym, lebo mi je jasne, ze inak to pojde len tazko. Nieco by sa dalo vymysliet, ale .. ako kazda speci vec ma plno svojich nevyhod. Z mojho pohladu mi asi najviac vadi posun taziska skor dopredu, ale to ma kazdy inak.
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 11:41:37
01
arrow_leftKristina napísala:
Raketa. Iba nechápem kombináciu Rocket Ron / Thunder Burt.

Normalna validna kombinacia zadne (rychly maly dezen)+predne (vyssi na grip). Ci si myslela nieco ine ?
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 11:44:00
01
Ito, uplne stacilo napisat toto: ja cerpam zo skusenosti, mam uz co to najazdene a videl som toho dost. A silou-mocou sa hadat naozaj nechcem, mas pravdu, ako vzdy.
p.s. neuveris, ale ked si do googlu zadas hocijaka znacka +frame+crack, tak ti to vzdy najde nejake vysledky, podla velkosti produkcie. A pozor, dokonca ked zadas lubovolny vyrobok+crash, detto.
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 11:59:46
00
arrow_leftperez napísal:
Ito, uplne stacilo napisat toto: ja cerpam zo skusenosti, mam uz co to najazdene a videl som toho dost. A silou-mocou sa hadat naozaj nechcem, mas pravdu, ako vzdy.
p.s. neuveris, ale ked si do googlu zadas hocijaka znacka +frame+crack, tak ti to vzdy najde nejake vysledky, podla velkosti produkcie. A pozor, dokonca ked zadas lubovolny vyrobok+crash, detto.

To je pravda ale u niektorých výrobcov je toho podstatne viac. Inak časy ked sa rámy lamali sú viacmenej preč. Preto vymysleli 27,5:)
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 13:04:19
00
jj, najst sa da vsetko :rofl:

i.imgur.com
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 13:05:58
05
arrow_leftplusminus napísal:
whitemamut: WTB som mal 2x, druhy krat sli po 400km dole. Nie som expert na plaste, ale su stranse :D
WTB Wolverine SS 27,5x2,00“ Comp - stale ich mam ale pojdu do kosa (ak by si bol v BA, mozem podarovat) Su to OEM z CTM Rocker Xpert 2015 - foto v galerii.

WTB??
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 13:12:36
00
arrow_leftdouble napísal:
To je pravda ale u niektorých výrobcov je toho podstatne viac. Inak časy ked sa rámy lamali sú viacmenej preč. Preto vymysleli 27,5:)

to ako suvisi?
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 13:24:54
00
arrow_leftlto napísal:
Normalna validna kombinacia zadne (rychly maly dezen)+predne (vyssi na grip). Ci si myslela nieco ine ?

Myslela som to tak, že zadný plášť Thunder Buřt je hodne do rýchla na suchý terén. Takže dopredu by som k nemu skôr dala Racing Ralph. Rocket Ron je už IMHO plášť do mokrého, alebo sypkého terénu a kombinovala by som ho s Racing Ralphom vzadu.
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 13:50:44
00
arrow_leftonduro napísal:
to ako suvisi?

To som len tak napísal . Možno nijak . Ale tak ked nemáš zlomený ram nemas dovod menit bicykel:) Ale tak pamatam si aky problem bol ked sa zacali masovejšie predavat celoodpruzené bicykle alebo carbonové rámy. S dneskom sa to neda porovnat
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 14:01:22
00
arrow_leftKristina napísala:
Myslela som to tak, že zadný plášť Thunder Buřt je hodne do rýchla na suchý terén. Takže dopredu by som k nemu skôr dala Racing Ralph. Rocket Ron je už IMHO plášť do mokrého, alebo sypkého terénu a kombinovala by som ho s Racing Ralphom vzadu.

Predok musi drzat. V inej kategorii sa pouziva kombinacia Magic Marry a Rock Razor...
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 14:47:54
00
arrow_leftwhitemamut napísal:
WTB??

sry, opravil som nick, nejak mi preskocili riadky :D (oči)
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 15:47:03
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up