Lokalizácia
Formulár sa odosiela
treba sa na to pozriet realisticky - firma zamerana na cenu, ktora ma meratelny podiel na trhu vpodstate len v strednej europe to ma velmi tazke - to sa jednoducho neda porovnavat s americkymi firmami so stamilionovymi az miliardovymi obratmi...

CTM
Kellys
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 09:25:33
00
geometriu maju podivne aj ine znacky a je to aj dobre - z palca si cucam ze majorita vlastnikov MTB nie su bikermi ako mi tu postihnuti, co by to az tak prezivali. Kupia si "full enduro" ktore sa im paci (ma ma cool nazov alebo farbu) a jazdia si turisticke chodnicky hladucke po rovine a su spokojni a tesia sa z toho aj zo svojho pekneho bicykla...preco nie? :) nie kazdy ma masochisticke potreby si lamat kosti a trhat maso v strmakoch, ci zatlacat semeniky do dutiny brusnej v extremnych vyslapoch.... a aj tou sstavbou tela sme rozni, tak vdaka tym nestadartnym goe si maju sancu najst biky aj ti ktori maju telesne proporcie tiez mimo hlavny prud (pomer dlzky noh a trupu).
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 09:33:12
02
tak... minimalne je cenne, ze sa snazia nieco priniest na tento trh a za ceny ovela lepsie, ako nejake specialized, trek, yeti... mohli by spokojne predavat bajk pre manku s kosikom na rajdoch, ale idu aj do tychto segmentov.. Ja to velmi ocenujem, kedze nie som ochotny dat za bike miliony, len preto, aby som sa tesil z jeho exkluzivity. ked to prave podo mnou s istotou zehli rockgarden, je mi jedno co je na tom rame napisane, hlavne, ze to perfektne funguje. ze to trochu derie debonair tlmic v tom tuneli v sedlovej rure, to ma az tak netrapi:)
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 09:34:06
00
Riesit geometriu je dnes u bajkov uplne out zalezitost. Dnes ficia ine veci. Pozriem na bajk .. ma tam ovalny prevodnik ? Nema ? Prec s nim.
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 09:42:43
01
možno za chvíľu prídu aj oválne kolesá :lol:
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 09:45:08
00
arrow_leftlto napísal:
Riesit geometriu je dnes u bajkov uplne out zalezitost. Dnes ficia ine veci. Pozriem na bajk .. ma tam ovalny prevodnik ? Nema ? Prec s nim.

ides si svoje:)
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 09:48:23
00
Chcel som vas ukludnit, aby ste prisli na ine myslienky :lol: .. zda sa mi,ze zabudate, ze na bajku treba hlavne slapat :P, vy zjazdari.
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 09:56:29
03
"vy zjazdari" :y: :) jj, dnes sa vsetci vedia len z kopcekov spustat.
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 10:00:47
00
enduro si kupujem kvôlu pocitu zo zjazdu a trailov, horšiu stúpavosť kľudne oželiem ;)
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 10:05:47
02
arrow_leftiron.hide napísal:
"vy zjazdari" :y: :) jj, dnes sa vsetci vedia len z kopcekov spustat.

no podľa toho čo vidím, tak 80% sa z tých kopčekov spúšťať moc nevie ;)
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 10:06:21
00
lto neboj nic, na slapanie sa nezabuda. CTM Scroll, teda podla teba Trek:) sa pedaluje uplne super. a netreba zabudat, ze enduro je od slova endurance, takze pedalovat pedalovat pedalovat.... .)
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 10:17:16
05
No ak sa rozhodnem, ze to je predsa len Trek, tak budes musiet nieco spravit s tym capom v zadnom kolese.
A co sa tyka slapania aj mne sa slape dobre na Reignovi, dokonca tie najvacsie stupaky vyslapem len na nom, ale jaksi stale pozorujem, ze jeho priemerna rychlost je vyrazne nizsia ako na XC bajku ... ani ovalny prevodnik to nezachrani :D
Enduro je mozno endurance, ale ja by som to videl skor v zmysle, kto viac zlomenin a titanu v znesie v kostiach :)
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 10:43:52
00
arrow_leftHosť napísal:
enduro si kupujem kvôlu pocitu zo zjazdu a trailov, horšiu stúpavosť kľudne oželiem ;)

U nas si napr. daleko viac uzijem trail na XC bajku, nez na Reignovi. Kedze v drvivej vacsine nie su korene a sutre. A da sa na tom dupat. A co som videl tmaxa, ako jazdi, ci skor lieta nizko nad terenom, tak vysokozdvihove fully su prevazne len na obtiaz. Zerie to energiu pri slapani hore, dole, aj po rovine a je to zbytocne tazke :)
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 10:49:38
00
arrow_leftlto napísal:
U nas si napr. daleko viac uzijem trail na XC bajku, nez na Reignovi. Kedze v drvivej vacsine nie su korene a sutre. A da sa na tom dupat. A co som videl tmaxa, ako jazdi, ci skor lieta nizko nad terenom, tak vysokozdvihove fully su prevazne len na obtiaz. Zerie to energiu pri slapani hore, dole, aj po rovine a je to zbytocne tazke :)

evidentne nevies ist dost rychlo aby si ocenil zehlicku...
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 10:55:54
00
Načo máš potom Reign-a a ostatné biky. Predaj to a kúp si SJ HT ;)
Zobraziť komentár 30.11.2015 - 10:56:05
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up