...ono nic nieje cierno-biele. mne napr. nebude zrejme nikdy tak uplne sediet nieco co ma 29 kolesa. nechapme to teraz zle, nebudem tu temu po 556x otvarat, ale som nizky a tvrdohlavy. tym padom si na to neviem zvyknut (a verte ze robim co mozem). V strmom terene mam pocit ze to nepretlacim nohami a vo switchbacku mi to pride ze sa to zatvara.
Otazka priam fylozoficka je co je LEPSI a co HORSI ram? da sa to neajk hodnotit? vaha? tuhost (STW hodnota)? cena? geo?
co robi dobry
ram lepsim ako ten druhy??? ani po rokoch jazdenia som na to neprisiel.. podla mna kazdemu nieco sadne, inemu nie..
A ked tu pitvame scalpel 29, tak napr. v porovnani s talboy-om a BLURom mi chod zadnej stavby pride na kanone lepsi. (ked sa teda bavime o XC - maraton), na druhej strane ak to niekto ponima ako
trail bike (co podla mna 29 scalpel prioritne nieje) tak je to cele naopak. .. a tak dalej dokola tema milion krat preberana...
Vsetko je to jedna prdel.. a kedze zijeme v slobodnej krajine kde si kazdy kupi co chce alebo moze, tesme sa a tlieskajme diverzifikacii...