Takze tento Pells razzer carbon team je môj vysnivany, pretože má:
-dobrú cenu za tú výbavu
-deore XT dual control, ziadny iny bike som nenasiel co by mal dual control, kotuce shimano XT
-a navyse aj pekna farebna kombinacia a je to Pells.
Dufam ze sa dozijem nejakeho takeho biku .
sorry...ale takeho sa uz tazko dozijes ...buduci rok sa uz v takej vybave vyrabat nebude, ale je sa naco tesit
Takze tento Pells razzer carbon team je môj vysnivany, pretože má:
-dobrú cenu za tú výbavu
-deore XT dual control, ziadny iny bike som nenasiel co by mal dual control, kotuce shimano XT
-a navyse aj pekna farebna kombinacia a je to Pells.]
Dufam ze sa dozijem nejakeho takeho biku .
Ramik je š*****vy, ja som ho tiez chcel za ery HT-čok
Zbytok som zmazal, pretoze by vznikol flame, do ktoreho som sa chcel uz aj ja zapojit, a nedopadlo by to dobre Tak preto LittleFox, aby si vedel.... a tym padom som zmazal, stax, aj tvoju smajlovu reakciu.... RooT
Niečo čo by sa mne páčilo http://marinbikes.cz/pine_mountain.htm
Som zaťažený na "ocel" bohužial ta ponuka ked som si kupoval posledný nebola bohviečo. Páči sa mi tenký rám+komfort ktorý takýto rám poskytuje, značka sama o sebe je pre mna pojmom.
Výbava by bola na moje jazdenie postačujúca a aj cena je veľmi priaznivá, nepotrebujem bike za 100 litrov
Neviem sem dať ale tento obrázok takže ak by to niekto vedel urobiť budem mu vďačný, dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-dobrú cenu za tú výbavu
-a navyse aj pekna farebna kombinacia a je to Pells.
Dufam ze sa dozijem nejakeho takeho biku
sorry...ale takeho sa uz tazko dozijes
-dobrú cenu za tú výbavu
-a navyse aj pekna farebna kombinacia a je to Pells.]
Dufam ze sa dozijem nejakeho takeho biku
Ramik je š*****vy, ja som ho tiez chcel za ery HT-čok
Zbytok som zmazal, pretoze by vznikol flame, do ktoreho som sa chcel uz aj ja zapojit, a nedopadlo by to dobre
sorry...ale takeho sa uz tazko dozijes
Ale z bazaru sa mozno bude dat kupit
dovod:fsr
pre mna aj funkčnosť pri mojich kilách
moja činnosť tohto druhu bikovania
celkový vzhľad
Som zaťažený na "ocel" bohužial ta ponuka ked som si kupoval posledný nebola bohviečo. Páči sa mi tenký rám+komfort ktorý takýto rám poskytuje, značka sama o sebe je pre mna pojmom.
Výbava by bola na moje jazdenie postačujúca a aj cena je veľmi priaznivá, nepotrebujem bike za 100 litrov
Neviem sem dať ale tento obrázok takže ak by to niekto vedel urobiť budem mu vďačný, dakujem
TOTO NIE JE OBJEKTIVNY DOVOD! - marecej
http://katz-bikes.com/sites/bikes_konzept.html
uvadzaju 14 prevodov
http://www.kolokram.cz/index.php?cPath= ... 646fd515a8
EDIT: Nevytvorime novu temu o KATZ biku a o vsetkom, co s nim suvisi ? Mna to velmi zaujalo