http://www.pinkbike.com/news/bike-check-fabien-barels-canyon-strive-cf-2015.html
Cim dalej, tym som konzervativnejsi, uz je tych technologii nejako prilis a ktovie, ci ich treba. Dobre vymysleny progresivny chod zadnej stavby je zaklad, nie donekonecna cosi prepinat. ked mas 300 cudlikov na rajdoch, uz to musis brat prilis vazne a oberas sa o zabavu.
tento strive sa mi celkom pacil, ale ci treba mat shapeshifter, o tom nie som presvcedceny. evidentne ani nefunguje tak ucinne, ako si predstavovali, tak tam fabienovi supli monarch s lockom na rajdoch. shapeshifting pocas RS asi nejaku tu sekundu ukradol. Asi ovela ucinnejsi je DYAD, ale pre mna moc atypicka vec, s obmedzenymi moznostami servisu.
Ked uz som pri technologiach, to XTRko na eletriku vyzera, ze bol krok spravnym smerom, este keby mali
kazetu s vacsim rozsahom pre moj oblubeny jednoprevodnik:)
Ako rozmyslam, tak rozmyslam, Mojo HD3 mi prijde ako idealny bike, aj ked nie s idealnou cenou, takze presne patri do tejto temy(urcite sa tu este parkrat objavi v roznych buildoch):) mozno sa raz zadari, aj ked nepredpokladam, a doprajem si:)
nic v zlom, ale ked citam tvoje prispevky(narazam aj na prispevky v inej teme), nenapadne ma nic ine, len ze musis mat brutal volneho casu