Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nazdar, mám trošku dilemu ohľadom kúpi bicykla...s fullom nemam skúsenosti, doteraz som jazdil Rascal 1.0 od CTM... jazdím v okolí spiša ...dlhé stúpania na hrebeň, lesné cesty, strmé zjazdy...proste klasicke MTB vylety do 50 km...na traily nechodím....hardtail mi vyhovuje do kopca ale dole kopcom je to utrpenie...pozeral som všelijaké celoodpružene biky cenovka do 2500 euro...canyon bol mierne cez ale teraz maju v zlave dokonca aj nejaky xc model tak zvažujem či ísť do neuron 6 alebo pozerať na váhu ísť do do Lux World Cup CF 7 ... oba su v zlave do 2500 eur..som hobby jazdec bez súťažných manierov len rozmýšľam či to nebude moc trápenie hore kopcom na tom neurone keď že mam 190 cm čiže potrebujem xl....za každú radu budem vďačný možno aj nejakú rozumnú alternatívu z iných značiek.
Zobraziť komentár 28.08.2025 - 17:00:27
00
Neuron je uz trailovy bike takze podla toho co pises skor Lux, alebo Lux Trail aj ked tam to uz cenou nebude splnat. Ani ten Neuron nieje uplne zla volba, len to bude o nieco tazsie, robustnejsie a tie zdvihy nevyuzijes. Na druhu stranu to bude mat polozenejsiu vidlicu co bude istejsie v tych strmsich zjazdoch (ale zavisi co tym myslis)

Na zaciatok, ak si to este neskusal, tak by som skusil dat sirsie plaste a nizsie tlaky ak to mas nabombene. Na to co pises by mal byt hardtail v pohode a s nejakymi 2.4 plastami su ht na to co pises i pomerne pohodlne.
Zobraziť komentár 28.08.2025 - 17:48:32
00
Tiež by som potreboval poradiť, kedže špekulujem dlhšie nad nejakym HT, kedze rozpocet na nejakeho solidnejsieho fulla neni tak pozeral som https://eshop.merida.sk/big-nine-xt-burgundska-cervena-cierny-_d38108.html
Alebo REACTION C:62 RACE a exceed cf 6, ale ked teraz je v zlave Lux World Cup CF 7 tak zobrat ten. Ak by ste mi poradili niekto kto máte prehlad alebo jazdite lux mam 176 co je zas na rozhrani vel. S a M. Dík
Zobraziť komentár 28.08.2025 - 23:04:26
00
Pri vyske 176 ber Mko.
Zobraziť komentár 30.08.2025 - 20:05:59
00
hladam to co george. na pomerne pohodlny vyslap ale zjazd kde nemusim rozmyslat nad kazdym kamenom a korenom a mozem sa pustit s tym ze zadok je odpruzeny. teraz mam trek xcaliber9, na vyslap super, zjazd po “neupravenom” traily je niekedy na hrane. rozmyslam nad
scott spark 940, canyon neuron cf 7, canyon neuron 6 alebo trek top fuel 5. material ramu nehra rolu. nie sim gramar… diky za radu
Zobraziť komentár 04.09.2025 - 10:25:03
00
z toho co si nypísal by som si vybral CF7
Zobraziť komentár 04.09.2025 - 10:35:29
01
Nad supercalibrom si nerozmýšľal?
Zobraziť komentár 16.09.2025 - 13:44:41
00
keyboard_arrow_up