Chcel by som si na zimu kupit na trenovanie trenazer. S cyklistikou len zacinam a potrebujem poradit, aby som nekupil nejaky srot, ale zase aby som nevyhadzoval zbytocne peniaze za nieco co nevyuzijem. Skratka nieco pre trening hobbika:-) Rozumny pomer kvalita - cena. Vopred vdaka
CycleOps PowerBeam Pro - úplná spokojnosť, dokonca aj zábava pri vytváraní tratí cez googlearth a pod... (+videá z celého sveta) Trochu drahší, ale kto nechce iba šlapať a kukať von oknom pri tom, tak sa dá.. Inak som sa rozhodoval medzi týmto a holandským Taxcom.. po prečítaní množstva info hlavne o nestabilite toho holandského softu som si radšej priplatil a neľutujem.. Ten soft čo robili češi pre Cycleops (VirtualTraining) mi počas toho čo to používam ani raz nepadol nesekol sa nič.. Ešte hlučnosť bol zásadný faktor pri výbere - pri tomto susedia nič, ticho ani nevedia
Tacx - pisal som im mail, ze sa mi to sekne po pol hodine ...odpoved: mam si skontrolovat nastavenie setrica obrazovky
+ som natocil video ako real video niekedy bezi len ciernobielo a ziadal som od nich aktualizaciu sw. v. z 3 na 4
nakolko sa teraz I-Flow dodava uz so stvorkou a moj ma len sto rocnu trojku... odpoved: tieto problemy pozorujeme aj na verzii 4
mám elite trenažér a tam sa tiež nájde pár múch čo by stálo za to vylepšiť ich ... Mne inak robilo problémy keď som mal v Control panels vo windowse nastavený zlý formát dátumu...
Tacx - pisal som im mail, ze sa mi to sekne po pol hodine ...odpoved: mam si skontrolovat nastavenie setrica obrazovky
+ som natocil video ako real video niekedy bezi len ciernobielo a ziadal som od nich aktualizaciu sw. v. z 3 na 4
nakolko sa teraz I-Flow dodava uz so stvorkou a moj ma len sto rocnu trojku... odpoved: tieto problemy pozorujeme aj na verzii 4
Ja som pisal na support tacx-u kedze som nevedel aktualizovat software na poslednu verziu a poslali mi priamo link na aktualizaciu, ktory fungoval. S tymto mam dobre skusenosti. Skor sa mi stava niekedy ze pri zmene odporu, t.j. napr. ak prechadzam zo stupania 2% do 0% ostane odpor akoby zaseknuty na tom tazsom, niekedy sa prepne neskor a niekedy az pri dalsej zmene profilu.
to ako rychlo reaguje brzda sa nastavuje v kalibracii na tom paneli v pravo cez ikonu brzdy... +hodnota je rychlejsia brzda, - pomalsia
neviem ci to ale funguje len na zabrzdenie, alebo aj na odbrzdenie. Kazdopadne skus po zahriati prejst tu kalibraciu, ze co ti to nastavi
zvažujem kúpu trenažéra a neviem sa rozhodnúť či zobrať nejakú klasiku alebo si priplatiť za tú virtuálnu realitu, viacerí ju tu máte, ako to hodnotíte s odstupom času? jazdíte to, baví vás to viacej ako klasika? dali by ste tie peniaze do toho znova?
Ja mám trenažér Elite Realtour a som s ním úplne spokojný...mám dva monitory na jednom pustený tréning a na druhom pustím nejaký film a je to ... okrem toho sa možeš cez net pripojiť aj na virtuálne závody ale to som neskúšal ešte
tan vyzerá celkom fajn, aj tá cena je v porovnaní s ostatnými virtuálnymi lepšia. nevie niekto či sa dá kúpiť obyčajný trenažér čo by meral výkon a komunikoval by cez ANT+ s garminom?
ten som chcel aj ja, ten vykon nedrzi zas uplne 100%tne pri zmene otacok, troska to skakalo kade tade ked som ho testoval, ale da sa ja som k nemu hlavne chcel aj softver, ale nakoniec ma odradila cena toho celeho
mňa najnovšie oslovili skôr valce, sú hlavne lacnejšie a vždy radšej pôjdem von ak to počasie dovolí, či už bežky alebo bicykel. tieto virtuálne reality vyzerajú byť fajn ale sú to fakt drahé záležitosti a ešte by som musel aj počítač poriešiť k tomu, keďže ani jeden čo mám doma by na to asi nestačil výkonovo..
Nieže by som nejak propagoval produky Elite, ale ten moj základný trenažér Elite Realtour tiež dokáže udržať konštantný výkon. Je to všetko softwareová záležitosť. Pred týždňom vyšla aj nová aktualizácia softwaru. Ale ja som nejak veľa problémov nemal čo by sa nedali opraviť nastavením. Na výber je viac typov tréningov, z ktorých si možeš zvoliť
Jednu vec čo som si všimol je, že keď prerušíš tréning a odídeš mimo miestnosti a potom keď chceš pokračovať v tréningu, tak mi nenájde hrudný pás. A druhý problém bol ak som mal už nejakých 30 aktivít zaznamenaných, tak seklo v polovici tréning.
veslar: bushido pouzivam uplne bez elektroniky, bez toho ovladaca, zataz to ma jednu svoju a ja si nahadzem co mi treba na saltri. ovladanie je smutne, hoci kedy sa v tom stratim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som pisal na support tacx-u kedze som nevedel aktualizovat software na poslednu verziu a poslali mi priamo link na aktualizaciu, ktory fungoval. S tymto mam dobre skusenosti. Skor sa mi stava niekedy ze pri zmene odporu, t.j. napr. ak prechadzam zo stupania 2% do 0% ostane odpor akoby zaseknuty na tom tazsom, niekedy sa prepne neskor a niekedy az pri dalsej zmene profilu.
neviem ci to ale funguje len na zabrzdenie, alebo aj na odbrzdenie. Kazdopadne skus po zahriati prejst tu kalibraciu, ze co ti to nastavi
no samozrejme niekomu dalsi vesiak na handry moze zavadzat....
Jednu vec čo som si všimol je, že keď prerušíš tréning a odídeš mimo miestnosti a potom keď chceš pokračovať v tréningu, tak mi nenájde hrudný pás. A druhý problém bol ak som mal už nejakých 30 aktivít zaznamenaných, tak seklo v polovici tréning.
ma to bushido aj normalny mod?nizsie otacky,nizsi vykon
http://www.kupkolo.cz/elite-arion-digital-valce_z95213/