Lokalizácia
Formulár sa odosiela
dakujem za vase postrehy-rady-s toho mi vyslo teda DA DI2-SRAM RED.inak pisete aj o rocnych najazdoch-to som neuviedol-cize 12OOOkm-a nesutazne-co v takom pripade-mechanika-elektrika?vy osobne co preferujete?
Zobraziť komentár 03.08.2012 - 08:59:59
00
Hej viem Tonito, jasnacka.
Zobraziť komentár 03.08.2012 - 09:09:45
00
Mne sa elektrina páči pár krát som sa na tom viezol... (v jeden deň aj na dure aj na ultegre, a matt má pravda ultegra je viditeľne pomalšia, dura je taká krásne rýchla a presná, naviac chcú uviesť 11spd verziu tak tí čo majú 10tku ju dúfam budú chcieť predať 3:) ) ale budem za 4mesiace stavať nové chrtítko a môj názor je taký že aj keby som tie peniaze mal elektrinu asi nezoberiem, nie je to zatiaľ na mňa, ešte páčky stláčať dokážem :P, len sa mi nepáči tá predstava toho že to už nie je o voľnosti ale o tom kedy sa vybije batéria, prídem domov dám nabýjať mobil, foťák, bicykel.... Som zástanca mechaniky ;) Páči sa mi viac aj výzorovo aj hmotnosťou :) ako elektrina...,

To rozhodnutie je len na tebe, niekam zájdi vyskúšaj si ako ti sedia páky mne napríklad sram veľmi nesedí preto by som volil shimano. A vyskúšaj si ako radí sram, ako Di2.. a budeš mať jasno :) myslím že sa niekto na slovensku alebo v čechách nájde (dáky obchod) kde by ti poskytli bicykle na prevezenie sa. :)
Ja som zástanca mechaniky :P za to ma to asi všetci ukameňujú... Tak by som v tvojom príprade ak by mi sedel do ruky bral SRAM RED ;) (naviac tých 800gramov je poriadny rozdiel na sade)

Inak, zneužijem toto vlákno ale, kľuky dura ace 7800, ultegra radenie (6700), dura ace prešmyk(7900) a šalter(7900)... bude to spoľahlivo radiť ? nebude vadiť prešmyku že je navrhnutý na 3polohové radenie, (malá veľká plácka + medzistupeň ) a radenie ultegra má polohy na prešmyku 4,, ??? vďaka
Zobraziť komentár 03.08.2012 - 09:15:56
00
EPS super record vazi 2098g zije viacej o 223g ako mechanicky super record.EPS record 2184 co je o 210g viac ako mechanika.Neni to az tak vela.
Zobraziť komentár 03.08.2012 - 10:16:56
00
To uz aj do bicyklov pchaju elektroniku? :/ Cyklokomputer pochopim, ale toto by uz kazilo pocit z jazdy.
Zobraziť komentár 04.08.2012 - 21:23:07
00
Prečo by ho to kazilo ? možno by si zmenil názor keby že sa prevezieš :),, všetko ide stále dopredu (teda hlavne technika..) tomu sa neubrániš :/...
Zobraziť komentár 04.08.2012 - 21:31:28
00
Ľudia poviem Vám to takto, kupujte tu eletroniku, čím viac užívateľov bude na svete tým viac sa jej bude vyrábať, tým viac toho bude na trhu a bude to tlačiť ceny dolu a zvyšovať sa vývojom kvalita a potom si to kúpim aj ja za štvrtinovú cenu oproti dnešnej. :lol:
Momentálne však uvažujem, že vymením po tejto sezóne svoju mechaniku Shimano Ultegru za mechaniku Campu Super Record.
Zobraziť komentár 04.08.2012 - 21:45:00
00
No neviem co mam ja vseobecne skusenosti s elektronikou, tak zvykne veci pocase viac dodrbat a zvycajne je drahsia.
Jednoducho mi pride zvlatne kupovat nieco niekolko krat drahsie a aj tahsie ked to s teflonovymi lankami a cistymi bowdenmi ide tiez lahko a ked si to nastelujes tak uplne presne. Ja osobne som videl krasu bicykla aj v tom ze je to cisto mechanicke a ziadnu elektroniku tomu netreba.

Tak ale ty kup co chces to je len moj nazor.
Zobraziť komentár 05.08.2012 - 00:22:21
00
. Ja osobne som videl krasu bicykla aj v tom ze je to cisto mechanicke a ziadnu elektroniku tomu netreba.

pekne si to napisal :y:
Zobraziť komentár 05.08.2012 - 18:40:56
00
Momentálne však uvažujem, že vymením po tejto sezóne svoju mechaniku Shimano Ultegru za mechaniku Campu Super Record.
Veľmo múdra voľba!
Zobraziť komentár 06.08.2012 - 20:49:58
00
tak rozhodol som sa ist do SRAM RED! akurat neviem aky je rozdiel v tych sadach-jedny maju napis cez cele packy a prehadzovacku -druhe-kratsi napis,podobne ako sram rival-apex..aky je rozdiel vo funkcnosti oboch sad? ci len v rocniku vyroby? alebo aj ine?..vie niekto poradit?? dik vsetkym!
Zobraziť komentár 07.08.2012 - 17:31:54
00
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/radenie-sram-red-2x10sp/3934
starsi model

http://www.suncycle.sk/sk/produkt/radenie-sram-red-ergo-dynamics-2x10sp/4356
novy model

ostatne komponenty su dufam jasne ze ktore su starsie a ktore nove :)
Zobraziť komentár 08.08.2012 - 00:05:41
00
buduci rok budem skladat novy bike a chcem uz ram so stredom bb30 a shimano nema take kluky tak asi dam aj sadu komplet sram. Len neviem ktora rada sa vyrovnava ultegre.
Zobraziť komentár 23.08.2012 - 20:43:12
00
buduci rok budem skladat novy bike a chcem uz ram so stredom bb30 a shimano nema take kluky tak asi dam aj sadu komplet sram. Len neviem ktora rada sa vyrovnava ultegre.

ultegre je v hierarchii sramu podobny force..tiez mam strad BB30 a pasuju tam kluky so sramu..pri ostatnych tam musi ist nejaka doplnkova vec-misky alebo nieco take..preto aj ja idem do sramu..
ak niekto vie poradit co dat napr. pri campagnolo alebo shimano klukach..moze sa zapojit do diskusie..
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 20:46:29
00
prave tomu medzikusu sa chcem vyhnut z bb30. sa da urobit bsa vlozenim takej vlozky.len to uz nie je ono a pravdepodobne tam casom moze vzniknut vola a pukanie a z toho by som sa asi zblaznil. Este rotor ma take kluky aj specialized robi bb30. kedze viem ze to bude ram kuota tak dam asi aj kluky od nich.
Zobraziť komentár 25.08.2012 - 18:41:42
00
keyboard_arrow_up