co si budeme co klamat, boli to letecke dni

...ked som mal po starte na konci namestia na tachometri 50kmh, tak som tusil kolka bije. prvykrat v zivote co jazdim cestu ma prva skupina odrhla v zjazde a to do Velkych Krstenian, pred naslednym druhym stupanim som chytil dieru tak 10metrov a uz som si to nedosiel aj napriek tomu ze sa mi rychlost v tom tiahlom 6% stupani pohybovala okolo 28kmh

...moja chyba, clovek sa uci do konca zivota. sice som si tu skupinu este v meste s vypetim vsetkych sil dosiel, ale vedel som ze ked sa aspon nachvilu nespomali a neorazim si, tak sa budem porucat. a veru som sa potom aj nasledne porucal v tom druhom tiahlom stupani ktory mi dnes obec nesadol. potom som si pockal na utvorenie nejakej skupinky a stvrte, piate aj sieste kolo sa mi uz islo dobre. kludne sme si mohli dat este dve-tri. no a aby toho nebolo malo, tak na zaver som mierne podcenil situaciu v spurte ( myslel som ze mam dostatocny naskok tak som isiel mierne lahsi prevod ako som mohol ist ) a na paske ma este skocil Tomas Suchar

...proste plasak dna
inak co sa tyka organizacie tak myslim ze urobili co sa urobit dalo, trat pekna, tazka a technicka dokonca aj s bufetom, ucast nad moje ocakavanie a pocasie ukazkove. prvy krat tento rok som isiel kratke-kratke

+ bleskove vysledky a myslim ze bude aj nejake to foto/video