Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Suhlasim s Mattom, trat velmi pekne zabezpecena - policajti, motorkari, dobrovolnici.. Parada.

Tiez sa mi stalo osudnym stupaniea kedze mi nejak blbnu prevody (pri prehadzovani z velkej na malu mi pada retaz), tak som to posral a usli mi...

Avyhlasujem polovacku na clenov PROdefektu...
Zobraziť komentár 08.06.2013 - 21:54:57
00
no takze za prve: matt ... toto boli kopceky ??! salis ? ved to malo rovnako nastupanych metrov jak sutovsky okruh ... trat to tozhodne nebola lahka, tie kopceky boli fakt narocne ( mne to ale vyhovovalo ) ....
za druhe : maximalna spokojnost , splnil som si vsetky 3 ciele cize ma nepredbehla ani jedna zena, ani jeden horsky a dal som to pod 1:30 a teda 1:24 :) takze nadmieru spolojny, trat naozaj vynikajuco upravena aj organizacia. akurat som chytil niekde na zaciatku olejovu skvrnu a do zakrut sa zo mna staval drift king, takze tych 20sek co sa mi vzdy podarilo spravit na kopci som stratil v zjazde :( :( ake aj tak famozne ...

no a za tretie : pani pochvalim sa sam , ale nazo ze mam tento rok nabehany h nejak 650km som skoncil na 20mieste - hobby 3 kola ,je pre mna ako vitaztvo :) sorry za chyby prave som to vitaztvo dooslavoval :P
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 00:18:45
00
tam boli aj na horakoch? to keby som vedel, tak sa pridem povozit :)
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 00:55:29
00
sú to teda kopčeky oproti kopcom na horniakoch sa to moc nedá porovnávať :D
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 01:11:17
00
Čo na horákoch?!
Bol tam aj DOWNHILLák - normálne som nechápal :o
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 05:41:48
00
jj ten dh nemal chybu, ale zabalil to tusim po prvom kole ... aj teba som si tam Luki.11 vsimol dokonca ...
ale zas ten jeden na mtb som ho dal az v tretom kole isiel ozaj dobre
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 08:35:26
00
no takze za prve: matt ... toto boli kopceky ??! salis ? ved to malo rovnako nastupanych metrov jak sutovsky okruh ... trat to tozhodne nebola lahka, tie kopceky boli fakt narocne ( mne to ale vyhovovalo ) ....
za druhe : maximalna spokojnost , splnil som si vsetky 3 ciele cize ma nepredbehla ani jedna zena, ani jeden horsky a dal som to pod 1:30 a teda 1:24 :) takze nadmieru spolojny, trat naozaj vynikajuco upravena aj organizacia. akurat som chytil niekde na zaciatku olejovu skvrnu a do zakrut sa zo mna staval drift king, takze tych 20sek co sa mi vzdy podarilo spravit na kopci som stratil v zjazde :( :( ake aj tak famozne ...

no a za tretie : pani pochvalim sa sam , ale nazo ze mam tento rok nabehany h nejak 650km som skoncil na 20mieste - hobby 3 kola ,je pre mna ako vitaztvo :) sorry za chyby prave som to vitaztvo dooslavoval :P

Ale no tak,to snáď nemyslíš vážne,dosť často jazdím po Krštenianskych kopčekoch :) keďže to mám 5km z domu,a sú krátke a nie sú ani nejak moc náročné,samozrejme pokial ich ideš vo víkendovom tempe.No iná vec je pokial ich ideš 6 krát v tempe(ako Matt písal aj vyše 25km/h),tak potom to už náročné je,a aj triviálne kopčeky(rozumej Krštenianske)sa ti zdajú brutálne.Buď rád že sa to nešlo opačným smerom,pretože stúpanie z PE okolo cintorína je ovela prudšie ako smerom od Krštenian do PE.To tempo bolo naozaj brutálne,toto už z hobby jazdením( v mojom ponímaní)nemá nič spoločné,presne tak ako aj na PD cyklomaratone.
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 08:59:27
00
Tak to ano, pd cyklomaraton sa ako hobby pretek urcite oznacovat neda ked som pozeral ako tam driapali a busili do kopcov ... a vcera ako to po starte rozbehli, som myslel ze zartuju alebo co ... som sa obzrel za seba a uz en horske a zeny :D Samozrejme to vela ludi prepalilo a potom som ich uz len obiehal ale naozaj jak splasene kone to rozbehli .... a uz som len cakal e najaky borec z cinelli sa prihlasi do hobby :D tam nech sa idu porovnavat s rovnocennymi a nie sem na batoviansku galusku dedinske preteky chodia ...
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 09:04:56
00
sú to teda kopčeky oproti kopcom na horniakoch sa to moc nedá porovnávať :D

stara pravda znie...o parametre kopca ide az v druhom rade, prvorade je tempo akym sa ten kopec ide :)

ked si to tak vezmem, tak ani Galibier teda nie je kopec. pretoze ked ho idem volne, kocham sa priodou a zrazu zistim ze som hore ;)
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 10:57:02
00
a je to aspon pravda 1150m nastupanych na 6 okruhoch?lebo toto prejst vyse 40km/h v priemerke sa mi zda profi vykon
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 11:24:27
00
Neviem ti povedať, ale ten kopček medzi Krešťanmi bol riadny grc... Taký nechuťák, že si už trikrát myslíš, že si hore a potom zistíš, že si ani nie v polke. Psychicky vyčerpávajúci.
A pritom to je len také krátke nízke nič...
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 15:25:31
00
Tiez sa mi stalo osudnym stupaniea kedze mi nejak blbnu prevody (pri prehadzovani z velkej na malu mi pada retaz)

ak naozaj jazdis 52/34 tak sa nediv ze ti to pada ;)
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 15:55:40
00
Keď som mal 50/34 tak mi to padalo oveľa viac.. Teraz mi to padlo po dlhšej dobe dvakrát v Partizánskom, raz pred pretekmi, raz po.
Aj by som chcel 52/36, keby to nestálo majland.
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 16:30:10
00
stara pravda znie...o parametre kopca ide az v druhom rade, prvorade je tempo akym sa ten kopec ide :)

ked si to tak vezmem, tak ani Galibier teda nie je kopec. pretoze ked ho idem volne, kocham sa priodou a zrazu zistim ze som hore ;)

S tou prvou vetou sa dá súhlasiť do bodky,s druhou vôbec nie.Galibier má 17 km(alebo tak nejako)a keď ho pôjdeš aj s priemerkou 5km/h aj tak ťa vyčerpá.Ale ako píšem už v predchádzajúcom príspevku,chodím na ten kopec ale z PE do Krštenian,a to je už iná káva ako ho ísť opačne,stačí mi keď ho vyšlapem trochu rýchlejšie 2x za sebou a mám dosť,neviem presne aký je tam sklon,ale môže sa to pohybovať cca 14 % v najstrmšej pasáži...Ja ako organizátor takýchto ,,dedinských pretekov,,ako to nazval kolega by som v žiadnom prípade nemiešal ,,licencovaných,, spolu s ,,hobíkmi,, ale rozdelil by som to na 2 dni.Vsobotu by išli ,,licencovaní a rozdali by si to medzi sebou a v nedeľu by šli len ,,hobíci,,myslím že by to bolo oveľa spravodlivejšie a prehladnejšie,a niektorí ,,poloprofíci,,by si nedvihali sebavedomie na úkor tých čo jazdia len občas pre potešenie.Ale to je len môj osobný názor,ako by som to urobil ja,v podstate mi je to fuk...
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 16:40:51
00
Aj by som chcel 52/36, keby to nestálo majland.

ak budes menit prevodniky, pozri tu. Cena priblizne 120€ za oba.
Zobraziť komentár 09.06.2013 - 17:38:01
00
keyboard_arrow_up