stara pravda znie...o parametre kopca ide az v druhom rade, prvorade je tempo akym sa ten kopec ide

ked si to tak vezmem, tak ani Galibier teda nie je kopec. pretoze ked ho idem volne, kocham sa priodou a zrazu zistim ze som hore

S tou prvou vetou sa dá súhlasiť do bodky,s druhou vôbec nie.Galibier má 17 km(alebo tak nejako)a keď ho pôjdeš aj s priemerkou 5km/h aj tak ťa vyčerpá.Ale ako píšem už v predchádzajúcom príspevku,chodím na ten kopec ale z PE do Krštenian,a to je už iná káva ako ho ísť opačne,stačí mi keď ho vyšlapem trochu rýchlejšie 2x za sebou a mám dosť,neviem presne aký je tam sklon,ale môže sa to pohybovať cca 14 % v najstrmšej pasáži...Ja ako organizátor takýchto ,,dedinských pretekov,,ako to nazval kolega by som v žiadnom prípade nemiešal ,,licencovaných,, spolu s ,,hobíkmi,, ale rozdelil by som to na 2 dni.Vsobotu by išli ,,licencovaní a rozdali by si to medzi sebou a v nedeľu by šli len ,,hobíci,,myslím že by to bolo oveľa spravodlivejšie a prehladnejšie,a niektorí ,,poloprofíci,,by si nedvihali sebavedomie na úkor tých čo jazdia len občas pre potešenie.Ale to je len môj osobný názor,ako by som to urobil ja,v podstate mi je to fuk...