ako tak pozerám, mohol som ísť aj ja keďže sa tam zúčastnilo dosť veľa ľudí z fóra... bol som minulý rok na 6 okruhoch... niekto tu písal, že sa šlo po viac-menej kvalitnom asfalte s čím by sa dalo súhlasiť až na zjazd z Krštenian do PE kde som mal vždy smrť v očiach keď som to klopil do tej zákruhy

aspoň že tie diery boli zvýraznené; trať bola zabezpečená na

až na to že tým, že v som bol v jednej s posledných skupín a "profíci" nás dali o kolo jak nie viac, tak posledný 6. okruh sme vôbec nemuseli ísť (avšak zo skupiny si to všimli 2-3 ľudia, keď začal kričať v mieste štartu 1 z organizátorov, ostatní vrátane mňa sme šli ďalej

)... preto v poslednom okruhu už trať nebola zabezpečená vôbec, t.j. šiel som ho za plnej premávky a tým že som prišiel ako jeden z posledných tak ako písal matt, miesto štartu už začali rozoberať dokonca vjazd naň bol zahradený

napriek tomu som dostal pohár za 3. miesto keďže som sa ešte vtesnal do kategórie 15-18 a bol som posledný z troch zúčastnených v rámcie kategórie

občerstvovačka nebola žiadna pokiaľ viem, zato vstupné myslím polovičné... súhlasím z vikinom, preteky pre verejnosť ako spomenutá BN parenica alebo rôzne časovky do vrchu (J. Vŕšok, Kykula, Javorina...) mi tiež vyhovovujú viac... asi si to tiež v priebehu týždňa pôjdem skúšobne prejsť a porovnám si čas