Tak uz vieme preco narychlo k nemu na Eurosporte pribrali spolukomentatora. Uz mu je dobre v cylistickom "nebicku" Nech odpociva v pokoji.
posledný komentár: 21. 8. 2023 o 14:32
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
posledný komentár: 21. 8. 2023 o 14:32
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
dokonca poznam ludi, ktori nepatrili medzi typickych fandov cyklistiky a napriek tomu si dokazali pozriet nejaky ten pretek aj vdaka jeho komentaru...
cest jeho pamiatke
R.I.P. Robert
R.I.P.
Priaznivcom cyklistiky v TV bude chýbať. Mojej manželke však nie. Bola alergická na jeho príjemný hlas... Totiž, keď ho počula, tak jej bolo jasné, že sa k televízoru niekoľko hodín nedostane.
Česť jeho pamiatke!
"Dnešné víťazstvo venujem skvelému komentátorovi Robertovi Bakalářovi, s ktorým som sa neraz stretol alebo mi telefonicky volal. Zaslúži si to! Počas pretekov som si na neho neraz spomenul... "
Krásne gesto!!!..tento clovek si to zasluzil lebo fandil nasim cyklistom..palec hore Peter!
+1 ...
Nejde len o fundovanost, ale aj o to ako to podaval divakom, nie vsetci su pred TV odbornici do cyklistiky a mozno prave, ze to vedel niekedy tak lahko a obrazne povedat ci s vtipom bolo "TO" preco ho ludia tak radi pocuvali ...
Tak ma napadlo, ci cesky Eurosport nepripravi nejaky special..?
Dantes, vsimni si vek p. Bakalara, ludia tiez aj robia chyby.
Merčiak odkedy vôbec komentuje v stv,tak ja ho považujem za niečo najhoršie čo stv vôbec vychovala.otras.
Merčiak odkedy vôbec komentuje v stv,tak ja ho považujem za niečo najhoršie čo stv vôbec vychovala.otras.
mne teda tiez moc nereze ako na pocuvanie...
Merčiak je síce politicky korektný,ale to je tak všetko.
tak toto mas pravdu, skoro mi usi pukli, ked sa ho snazili prehovorit, neviem preco to nedali prave s jeho hlasom ako tu poslendu rozlucku, to bolo fakt ubohe a desne zaroven.....