Tak uz vieme preco narychlo k nemu na Eurosporte pribrali spolukomentatora. Uz mu je dobre v cylistickom "nebicku" Nech odpociva v pokoji.
posledný komentár: 21. 8. 2023 o 14:32
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
posledný komentár: 21. 8. 2023 o 14:32
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Tak ma napadlo, ci cesky Eurosport nepripravi nejaky special..?
Dantes, vsimni si vek p. Bakalara, ludia tiez aj robia chyby.
Áno v tomto ohlade,je to niečo neuveritelné,ten vek je úctyhodný,to je jasný dokaz že cyklistika bola jeho životným krédom.Trochu ma mrzí že mi ušlo o čom tu píšete,teda o športových novinách na markíze,idem to pohladať v archíve..
Každý máme nejaký hlas,možno Merčiak ho nemá ktovieako lahodný pre ucho,ale svojimi vedomosťami je to profík,a som sa dobre zasmial keď kolega napísal že hystericky vykrikuje-koho by už bavil komentátor ktorý celý zápas odkomentuje monotonnym hlasom?Ak niekto chce vedieť čo je to hystéria,nech si pozrie prenos z nejakého zápasu Južnej Amerike
No a čo? Spomeň si na svoje slová, keď budeš mať 70 rokov, ak si ešte spomenieš. Alebo si skús predstaviť, čo by si rozprával dve-tri hodiny pri údržbovej etape, keď sa nič, okrem cieľového špurtu, nedeje...
Mal svoje chyby, zostarel, čím ďalej tým častejšie a viac sa zamotával a strácal prehľad, skoro každý prenos opakoval to isté... Počas Gira som ho už mal plné zuby, Tour som si odpozeral na STV, lebo to bolo niečo nové.
A je hodný obdivu. Určite už dlhšiu dobu vedel čo ho čaká a neminie a napriek tomu si skoro každý deň sadol do štúdia pred mikrofón ako zdravý človek. Neuveriteľné.
Pán Bakalář to už má za sebou a keď si na neho spomeniem, tak nie na tohtoročného, ale toho pred 10-12 rokmi, keď bol mladší a zdravý. Pravdepodobne si na neho spomeniem pri každom cyklistickom TV prenose a budem porovnávať jeho nasledovníkov s ním. Budú musieť na sebe hodne pracovať...
...tak dnes posledné zbohom...