Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak ono ta jednobaterkova je proste urcena skor na orez nez na pilenie. Na urcene pouzitie nie je zla a aspon velmi nezerie baterie. :)
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 12:55:34
00
Na to je zbytocne tazka, vazi tolko, co 2 baterkova, tam je o dost lepsia ta mala. Aj ergonomia a vsetko (brzda, naraznik) je na pilenie, nie orez. Ale lidl to tak robi, asi vacsina zelenych nonperformance veci su povacsine take .. kupis to na 2-3x pouzitie a potom to das do garaze.
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 13:42:28
00
To hej, kedze je aj zelena obojrucna, tak je to na take hobby pilenie typu prepilovavanie polienok do krbu na polovicu. Na orez by bola idealna jednorucna na 20V so standardnou retazou, standardnou listou a automatickym mazanim. Zaujimave, ze taku este nezaradili do ponuky. Asi ludom staci aj ta s nezohnatelnou atyp retazou bez mazania. :)
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 14:51:24
01
Len taka info ak by niekto nevedel, po menšej úprave lidl akumulátory pasujú aj s alza tools. Pred časom som kúpil na občasné použitie z alzy prilepovu vŕtačku za fakt smiešnu cenu a funguje to.
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 15:58:14
00
Podľa bývalého kolegu sú kompatibilné aj s HECHT náradím - no jemu som neveril niekedy nič 😆
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 16:02:07
00
arrow_leftsss5xxx napísal:
Len taka info ak by niekto nevedel, po menšej úprave lidl akumulátory pasujú aj s alza tools.

Nasiel som, ze je mozne upravit bud Alza naradie alebo Lidl aku. Ale rezat z aku alebo z naradia v zaruke za mna urcite nie.
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 16:57:44
00
arrow_leftJezus napísal:
Na orez by bola idealna jednorucna na 20V so standardnou retazou, standardnou listou a automatickym mazanim. Zaujimave, ze taku este nezaradili do ponuky. Asi ludom staci aj ta s nezohnatelnou atyp retazou bez mazania. :)

uz je aj stadardka PGHSA s 1/4 retazou, ten atyp bol/je PAGHS..
Ta PGHSA dokonca bola na jesen v akcii za 20€ ale som zavahal, rano o 7 este bola o 10 ked som sa dostal k netu uz vypredana online.
jedine to mazanie stale absentuje, ale komu to prekaza tak taka Makita ma aj mazanie ale za 220 :D
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 17:38:06
00
To, na co by som pouzil tu minipilku, riesim prepakovanymi noznicami za zlomok casu a väcsie priemery zas riesim za zlomok casu velkou pilou. :)
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 17:56:44
00
no prepákované nožnice na strome nebudú rýchlejšie a hlavne je to jednoručné, t.j. ak orezávaš zo stromu či z rebríka môžeš byť normálne bezpečne "3 bodoch" stále čo u nožníc nehrozí.. vačšie priemery predpokladám už píliš tiež dakde na zemi do krbu, nie na strome či?
ja to mám aj ako portable variantu :D resp tam kde treba gramáriť a voliť kompaktné riešenia :lol:
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 18:16:13
00
Alzatools ano, treba tam nieco urezat, lebo schvalne tam zavadzia, aby sa to nedalo nasadit. Ja som kupil daku blbost v zlave, ale rezat som nechcel, tak som si spravil v ramci cvicenia adapter.

Ta jednorucna pila PGHSA (kompernas) , je A1ka a ano , je standard, ulakomil som sa na nu ale pojde na reklamaciu. Prerezal som s nou par konarov a bolo po nej. Este parkrat som ju ozivil, ale ... Aj tak ma atypicke hnacie kolecko blbe a male. Ale s nim som si poradil. Ta atyp retaz sa mi pozdava viac, ako 1/4. Inak, GUDE ten atyp ma tiez, a ich retaze su cenovo prijatelnejsie , len maju iba kratke. Cize zase nic :(

S tou B2 (grizzly), atyp som narezal uz plno veci, prevysujuce daleko to, co vyrobca zamyslal :lol:, dokonca jedna na zaciatku bielo dymila, ale doteraz funguje. To mazanie neni az taky problem, aj ked, potesilo by. Horsie je skor, ze nema vodiace kolecko na liste. Na druhej strane, je celkom dost kvalitna lista.

Makita mala pila sa dala kupit za 150, ta kratsia, a vymenit listu (ta dlhsia verzia je ta ista). Len i tak je pomerne tazka oproti PS o viac ako polkila. Zalezi, co s tym chce clovek robit :lol:

S pilami je to ako s bajkom. XC, AM/EN, Enduro, DH .. atd :lol:
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 18:45:15
01
arrow_leftJezus napísal:
Nasiel som, ze je mozne upravit bud Alza naradie alebo Lidl aku. Ale rezat z aku alebo z naradia v zaruke za mna urcite nie.

Samozrejme suhlas. Oplatí sa to vtedy ak máš aku z lidlu už po záruke a zároveň je v alze nejaká super zľava. Alebo ako ja, ze som obetoval záruku na 2 ah z lidlu (12e)a použil ju na na priklpel vŕtačku, ktorú potrebujem raz za zač...
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 19:24:44
00
arrow_leftCraObs napísal:
no prepákované nožnice na strome nebudú rýchlejšie a hlavne je to jednoručné, t.j. ak orezávaš zo stromu či z rebríka môžeš byť normálne bezpečne "3 bodoch" stále čo u nožníc nehrozí.. vačšie priemery predpokladám už píliš tiež dakde na zemi do krbu, nie na strome či?
ja to mám aj ako portable variantu :D resp tam kde treba gramáriť a voliť kompaktné riešenia :lol:

No jo, na strome by sa asi obcas aj hodila tato jednorucna aku verzia, ale asi by som ju velmi nevytazil. Ja na strome pouzivam jednorucne prevodove noznice, tzn. tak cca do 25 mm a potom uz len rucna pilka ak treba nieco väcsie alebo teleskopicka rucna pilka / teleskopicke noznice ak treba nieco vyssie. Ja som skor povodne myslel to, ked spilim strom a potom na zemi ho odvetvujem a porcujem, ze tam by bola ta mini aku pilka pomalsia ako ta kombinacia prevodovych noznic + velkej pily.
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 19:53:16
00
Jezus nerozumiem prečo si ty niekedy na strome. Nemal by si byť len na kríži? Na jar sa stretnime. :)
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 22:35:44
02
So stromami je kriz, takze je to skoro to iste. :D

Co uz si nakupil z Lidlu ku bateriam? :D
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 22:48:13
00
Tie baterie som dal na poličku mimo zorného uhla aby som nemal potrebu nakupovať Parksidemtbiker výber. Tak sa mi podarilo zatial nekupit uhlovu brusku, retazovu pilu, priamociaru pilu, 3v1 kombinovane naradie ale nikdy nevies kedy to pride. :)
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 23:08:14
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up